Podivný člověk na hřišti

Anonymní
27.3.23 15:56

Podivný člověk na hřišti

Hezký den,
možná jsem díky všem událostem kolem už paranoidní, proto bych ráda znala názor někoho jiného.
Byli jsme dnes na dětském hřišti a přišel na něj samotný muž, který si ještě před vstupem nasadil tmavé brýle a kapucu. Najednou došel k pískovišti a začal se v něm hrabat. Stáli jsme daleko, takže zda něco vyhrabával, nebo zahrabával nebylo přesně vidět. Poté chvílí chodil kolem a následně odešel. Všude na hřišti jsou kamery, ale o jejich funkčnosti tak trochu pochybuji.
Prosím, jak byste se zachovali?
Děkuji.

(Volala jsem MP, zda by mohl někdo zkontrolovat, jestli tam není třeba jehla - město je plné feťáků. Prý na to kouknou, ale jestli dojeli, to už nevím.)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
ludmilaadamkova
27.3.23 16:03

Treba to byl tatínek dítěte co tam ztratilo hračku :nevim: a prostě ji tam hledal.

Ale pravděpodobnější bylo že to byl zákeřný feťák co tam přišel do pískoviště zahrabat použitou injekční stříkačku před zraky všem lidí :nevim:

• Upravit
77379
27.3.23 16:10
@ludmilaadamkova píše:
Treba to byl tatínek dítěte co tam ztratilo hračku :nevim: a prostě ji tam hledal.Ale pravděpodobnější bylo že to byl zákeřný feťák co tam přišel do pískoviště zahrabat použitou injekční stříkačku před zraky všem lidí :nevim:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
Anonymní
27.3.23 16:15
@ludmilaadamkova píše:
Treba to byl tatínek dítěte co tam ztratilo hračku :nevim: a prostě ji tam hledal.Ale pravděpodobnější bylo že to byl zákeřný feťák co tam přišel do pískoviště zahrabat použitou injekční stříkačku před zraky všem lidí :nevim:

Vzhledem k počasí tam bylo dohromady 5 lidí i s námi. Nevím, zda by si tatínek před vstupem na hřiště nasazoval kapucu a tmavé brýle, ale dnes je asi vše možné.
Jasně, také mě napadlo, že může něco hledat, proto jsem psala, že mohu být paranoidní (bohužel během 14 dnů jsme objevili pohozenou injekční jehlu už 5×). :nevim:

• Upravit
77379
27.3.23 16:17
@Anonymní píše:
Vzhledem k počasí tam bylo dohromady 5 lidí i s námi. Nevím, zda by si tatínek před vstupem na hřiště nasazoval kapucu a tmavé brýle, ale dnes je asi vše možné.
Jasně, také mě napadlo, že může něco hledat, proto jsem psala, že mohu být paranoidní (bohužel během 14 dnů jsme objevili pohozenou injekční jehlu už 5×). :nevim:

a důvod toho, že by si nasadil kapucu a brýle a šel zahrabávat do písku použitou jehlu? :zed: :zed: :zed: :zed: ve dne, před zraky lidí???

• načítám...
7221
27.3.23 16:29

Tak mohl jít zkontrolovat jak je na tom pískoviště, jestli není moc mokré. Akorad ty brýle a kapuce. Možná to byli zatmavovací brýle, no a na hlavu foukalo. Dneska se to počasí mlélo.
Taky by mi byl divný.

• načítám...
Janli
27.3.23 16:29

Další dnešní naprosto uvěřitelná story….. :mrgreen:

• Upravit
Janli
27.3.23 16:30
@Atisia píše:
Tak mohl jít zkontrolovat jak je na tom pískoviště, jestli není moc mokré. Akorad ty brýle a kapuce. Možná to byli zatmavovací brýle, no a na hlavu foukalo. Dneska se to počasí mlélo.
Taky by mi byl divný.

Beztak se ram šel vykadit….. :mrgreen:

• Upravit
7221
27.3.23 16:30
@Janli píše:
Beztak se ram šel vykadit….. :mrgreen:

Nebo hledal jehlu ze vcera :,(

• načítám...
Anonymní
27.3.23 16:31
@Janli píše:

Chápu, kdybych to neviděla na vlastní oči, také asi nebudu věřit.

• Upravit
26583
27.3.23 16:48
@ludmilaadamkova píše:

Presne to me napadlo…nebo treba hodinky, zasnubak, cokoliv. Chudak tam dorazil, pomyslel si, vzdyt budu vypadat jak magor, kdyz se budu hrabat v piskovisti, tak nasadil kapuci a bryle, at ho kdyz tak nikdo nepozna…a ma to! :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
27.3.23 16:50
@stinga píše:
a důvod toho, že by si nasadil kapucu a brýle a šel zahrabávat do písku použitou jehlu? :zed: :zed: :zed: :zed: ve dne, před zraky lidí???

Na důvody jsem se ho neptala. Pokud by se jednalo opravdu o feťáka, tak pochybuji, že by měl k tomu chování racionální důvod.
(Feťák, který nám před časem jen tak rozmlátil auto, také nebyl schopný sdělit, proč to udělal.)
Hele, chápu, že je to pro někoho historka k neuvěření, už jen díky anonymu (nejsem nový uživatel, na emiminu jsem snad už 10 let). Kdybych to neviděla na vlastní oči, pravděpodobně budu i já pochybovat o pravdivosti. :nevim:

• Upravit
3998
27.3.23 16:56

No tak s tím se nic jiného dělat nedá, než to cos udělala. Nic protizákonýho podivín nedělal. Takže měš´táci mohou tak maximálně zkontrolovat to pískoviště.

• načítám...
42670
27.3.23 16:59
@Janli píše:

Dneska jsou ty erupce nějaký mega silný…

• načítám...
7221
27.3.23 17:00

Nemohl kontrolovat vlhkost písku? Já se v tom taky. minule prohrábala. Někteří otcové si k nám k pískovišti chodí sníst bagetu a pivo

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová