Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Hezký den,
možná jsem díky všem událostem kolem už paranoidní, proto bych ráda znala názor někoho jiného.
Byli jsme dnes na dětském hřišti a přišel na něj samotný muž, který si ještě před vstupem nasadil tmavé brýle a kapucu. Najednou došel k pískovišti a začal se v něm hrabat. Stáli jsme daleko, takže zda něco vyhrabával, nebo zahrabával nebylo přesně vidět. Poté chvílí chodil kolem a následně odešel. Všude na hřišti jsou kamery, ale o jejich funkčnosti tak trochu pochybuji.
Prosím, jak byste se zachovali?
Děkuji.(Volala jsem MP, zda by mohl někdo zkontrolovat, jestli tam není třeba jehla - město je plné feťáků. Prý na to kouknou, ale jestli dojeli, to už nevím.)
Ty si ta jak resila toho chlapa jak vedle ni sedel v buse vicekrat?
Začala bych s dítětem chodit na jiné hřiště, ideálně na takové, které je buďto přímo hlídané nebo na takové, kam mohou pouze rezidenti. Ale chápu, že toto bývá spíše varianta velkých měst.
Story je možná i pravdivá. Kdysi jsem opakovaně potkala divného chlapa na dětském hřišti také. V čase, kdy byla drtivá většina dětí v MŠ/ZŠ nebo doma, protože bylo sychravé počasí a dopoledne všedního dne k tomu. Na hřišti jsme byli sami mnoho hodin.
Jenže moje dítě už tehdy fungovalo jako bezpečnostní siréna. Dítě s autismem, ke kterému by se příliš blízko nikdo nedostal.
@Anonymní píše:
Lidi, to mi neuvěříte….. šel jsem vyzvednout dítě ze školky a cestou tam jsem se stavil na hřiště, abych kouknul jak to tam vypadá. Než jsem tam došel, tak začalo pršet a foukat, tak jsem si nasadil kapuci a vzal brýle, protože mám sotva doléčenej zánět spojivek a vítr mi teda vadí. Došel jsem k pískovišti, párkrát do něj hrábnul a zjistil, že je na sr. áč mokrý, pak jsem ješte vokouknul prolezky, taky mokrý….tak jsem se rozhodl, že dneska teda hřiště nebude a šel pryč. A nějaká podezřívavá jalovice na mě zavolala měšťáky….. no chápete to?
Se zánětem spojivek nemáš co lítat po hřištích. Do kdy bývá vlastně infekční a přenosný? I rozumný lékař by ti doporučil klidový režim v domácím prostředí.
@lilith1 píše:
Ty si ta jak resila toho chlapa jak vedle ni sedel v buse vicekrat?
Ne, to opravdu nejsem. Zakládám tady diskuzi po hodně dlouhé době a vzhledem k tomu, že mě jedna uživatelka nazvala jalovicí, tak jsem ráda, že v anonymním režimu.
@LindenSkyHope píše:
Se zánětem spojivek nemáš co lítat po hřištích. Do kdy bývá vlastně infekční a přenosný? I rozumný lékař by ti doporučil klidový režim v domácím prostředí.
Došel smysl pro humor?
@Anonymní píše:
Ne, to opravdu nejsem. Zakládám tady diskuzi po hodně dlouhé době a vzhledem k tomu, že mě jedna uživatelka nazvala jalovicí, tak jsem ráda, že v anonymním režimu.
No tak to cituj a nahlaš, já u toho příspěvku s jalovicí neshledávám důvod k anonymitě. A jalovice být ani nemůžeš, vzhledem k tomu, že jalovice nikdy březí nebyla, sorry za blbý vtip.
V létě byla neteř na velkém hřišti, sama. Příbuzný co pracuje o SP řek, že je to cajk. Pedofilové bývají přibuzni a známí konkrétního dítěte.
. Na veřejnosti už moc nechodí.
stává se to prý zřídka.
@Janli píše:
Došel smysl pro humor?
Došel, mám za sebou fakt nepříjemný afektivní záchvat s autistickým dítětem, takže jedu spíš v módu racio.
@Anonymní píše:
V létě byla neteř na velkém hřišti, sama. Příbuzný co pracuje o SP řek, že je to cajk. Pedofilové bývají přibuzni a známí konkrétního dítěte.. Na veřejnosti už moc nechodí.
![]()
stává se to prý zřídka.
U starších dětí bývají sexuální predátoři i cizí lidé, ale to se týká spíš virtuálního prostoru a slečen, které jdou do puberty. To bych také nepodceňovala.
Teorie 235 - nějaká chůva mu dala předchozí den číslo, ale protože se hned dovalila manželka, tak papírek zatlačil do písku a přišel ho hledat… ![]()
Hele řešila bych to, kdyby týpek fakt vypadal jako feťák nebo nějaká jiná divná existence. Jinak ne. Kapuci a brýle mám i já když venku fouká jako kr. áva a do toho svítí slunko. To není moc ukazatel. Ale pravda já mám kozy a děcka za pr. delí, takže to, že se pak hnípu v písku nikdo neřeší…
@LindenSkyHope píše:
Začala bych s dítětem chodit na jiné hřiště, ideálně na takové, které je buďto přímo hlídané nebo na takové, kam mohou pouze rezidenti. Ale chápu, že toto bývá spíše varianta velkých měst.
Story je možná i pravdivá. Kdysi jsem opakovaně potkala divného chlapa na dětském hřišti také. V čase, kdy byla drtivá většina dětí v MŠ/ZŠ nebo doma, protože bylo sychravé počasí a dopoledne všedního dne k tomu. Na hřišti jsme byli sami mnoho hodin.
Jenže moje dítě už tehdy fungovalo jako bezpečnostní siréna. Dítě s autismem, ke kterému by se příliš blízko nikdo nedostal.
Bohužel hřiště pro rezidenty tady nemáme. Tohle je jediné „slušně vypadající“ hřiště v naší oblasti. Je pod kamerama, za pěkného počasí se tam sem tam objeví nějaký správce (ale není tam pořád a rozhodně tam není, když je takové počasím, jako bylo dnes).
Mám malé dítě, které se zatím všude hrabe (ideálně v písku a kamení), asi i proto jsem více podezřívavá, než někdo, kdo má např. už větší děti.
@Anonymní píše:
No a jak ti jinak připadal? Od pohledu feťák nebo kdyby jen tak šel po ulici, tak by ti přišel normální?
Tyjo, nedávno jsem šla hledat dceřinu náušnici v písku, sluneční brýle jsem si taky nasadila až po příchodu, hřiště je na východ. A dala jsem si i kapuci, protože jsem vešla ze závětří. Tak mám čekat šťáru od FBI?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Lidi, to mi neuvěříte….. šel jsem vyzvednout dítě ze školky a cestou tam jsem se stavil na hřiště, abych kouknul jak to tam vypadá. Než jsem tam došel, tak začalo pršet a foukat, tak jsem si nasadil kapuci a vzal brýle, protože mám sotva doléčenej zánět spojivek a vítr mi teda vadí. Došel jsem k pískovišti, párkrát do něj hrábnul a zjistil, že je na sr. áč mokrý, pak jsem ješte vokouknul prolezky, taky mokrý….tak jsem se rozhodl, že dneska teda hřiště nebude a šel pryč. A nějaká podezřívavá jalovice na mě zavolala měšťáky….. no chápete to?