Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Halamka píše:
https://www.google.cz/search?…Našla jsem něco
ale to podle mě nejsou ony, vypadají trochu jinak
@kolik hm, tak díky za info
![]()
a nevíte teda někdo, jestli jdou na indukci?
@kolik aha tak díky za info. Projela jsem si teda tento název na zahraničních webech a až překvapivě často se tam v recenzích objevuje jedna zásadní vada a to ta, že pánev už není po čase nepřilnavá a jídlo se tam začíná dost přichytávat ![]()
http://greenpanssuck.wordpress.com/…an-cookware/
tak to vypadá, že Albert vykoupil staré zásoby pánví, které nikdo nechtěl a teď je chce s velkou parádou udat ![]()
@kolik Dobrá práce ![]()
No vida, na co všechno šikovný český člověk přijde.
Díky, skoro jsem byla nalomená koupit tu Wok 28cm, ale teď už jim těch 700 nedám, neřádům.
@kolik píše:
To vis, exkluzivne v Albertu
opravdu exkluzivní a reklamovat nemůžeš, protože je to přece dárek ![]()
@Reňulín píše:
@kolik aha tak díky za info. Projela jsem si teda tento název na zahraničních webech a až překvapivě často se tam v recenzích objevuje jedna zásadní vada a to ta, že pánev už není po čase nepřilnavá a jídlo se tam začíná dost přichytávat
K tomuto jedna poznámka, všechny pánve GreenPan přestanou být po čase nepřilnavé, vlastním pánev Stockholm a bohužel po počátečním nadšení přišlo velké zklamání, po zhruba 2 měsících používání se na pánev přichytává všechno, takže jako nepřilnavá už je prakticky nepoužitelná. Samozřejmě jsem pečlivě dodržoval všechny pokyny k používání, žádná myčka, žádné kovové pomůcky atd. A rozhodně nejsem sám, na internetu nejdete plno podobných zkušeností, dokonce paní z GreenPan mi na mou otázku přímo odpověděla, že je to normální.
Ne, nereklamoval. Dívám se, že mi v příspěvku někde vypadl kus textu, mělo tam být, že přichytávání začalo cca. po 2 měsících, lehké, které se postupně zhoršovalo, až do stavu teď, kdy se přichytává všechno. Tedy cca po roce, už jsem to neřešil, pánev dále používám, klasicky s olejem. Ale GreenPan jako nepřilnavou pánev už bych příště nekoupil.
Teď jsem ji přinesla domů, ale na indukci nereaguje. Čili zítra vracím. Co je to za akci, když není pro všechny zákazníky?
@Renčača píše:
Teď jsem ji přinesla domů, ale na indukci nereaguje. Čili zítra vracím. Co je to za akci, když není pro všechny zákazníky?
A které akce pro všechny zákazníky jsou? ![]()
AHojte vseci
pridam i sve trochy do mlyna…
Vcera manzel prinesl panev prumer 26,tahle mi chybela. A prvni co bylo me prekvapila lehkost!(mam dve panve od green pan rada Kyoto)Pak jsem studovala obal…prekvapilo me ze je do mycky vhodna i po precteni letaku. Uvitala jsem ze je o trouby. A jinak lze na miste vycist ze indukcni neni, jak tu nekdo zminoval ze jde vracet, mohl jsi si usetric cestu
to nic ve zlem. Vzhledem k tomu ze jsem jednu malou panvicku odrovnala…proste nevim proc..na male jsem delala male bramobracky…stredni teplota byla…proste se napalovala a proste uz jsem to nevycistila…nic mene ji na ty bramboraky pouzivam dal a uz ji myji i v mycce.Taky jsem shanela info a doporuceni…ze se ma pozvolna rozpalovat a ne na sucho ale s olejem rovnou.No kdyz jsem tyto iformace predala mamce tak ji ma porad hezkou.No a kdyz delam rizecky v testicku super, chleba ve vajicku super…akorad mi proslo ze nejak smazeni rizku nic moc…nevim…Nic k panvickam obecne ze se opali a nejsou neprilnave, manzel je kuchar a rika ze to udela snad kazda panvicka…ze ma ted v praci nove keramicke neprilnave…no ale zase jsou vytizene…tak nevim…nic mene ja si vzdy koupila tefalku taky kolem tak 600,tahle je za 550 tak nejak…no a tefalky se mi vypoukly a proste jsou brzy ko…tak uvidime co tahle tedy vydrzi…nic mene tez jsem hledala info rady BALI a nic…jsem zvedava co napisi z AHOLDU…reagovala jsem po nenalezeni ifna…„to si zase Ahold nechal udelat neco pro sebe nejakou radu a buh vi kolik je skutecna hodnota…“no a pak jsem nasla tuhle diskuzi
tak mejte hezky den a budu vyhlizet odpoved AHOLDU:-)
Máma se ptala v Potten & Pannen a tam jí tvrdili, že je to úplně nová série, co se teprve bude prodávat… ![]()
Hele už mam vsechny body ale u nas ty panve nemaj tak ani nevim kolik stojí po te az 70pro sleve? ![]()