Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tady jsem našla pánev kolekce bali http://www.greenpan.ca/…ali-6557.htm
Mám doma 2 pánve z kolekce kyoto, jeden hrnec dubai a musím říct, že jsou 2× tak těžší, než hrnec z Alberta, který jsem si donesla dnes domů ![]()
@magicalee píše:Takových prostě sem neslyšela za rok
omlouvam se ale nerozumim vete?!
co jste takovych neslysela za rok? ![]()
@Eicul píše:
AHojte vsecipridam i sve trochy do mlyna…
Vcera manzel prinesl panev prumer 26,tahle mi chybela. A prvni co bylo me prekvapila lehkost!(mam dve panve od green pan rada Kyoto)Pak jsem studovala obal…prekvapilo me ze je do mycky vhodna i po precteni letaku. Uvitala jsem ze je o trouby. A jinak lze na miste vycist ze indukcni neni, jak tu nekdo zminoval ze jde vracet, mohl jsi si usetric cestuto nic ve zlem. Vzhledem k tomu ze jsem jednu malou panvicku odrovnala…proste nevim proc..na male jsem delala male bramobracky…stredni teplota byla…proste se napalovala aproste uz jsem to nevycistila…nic mene ji na ty bramboraky pouzivam dal a uz ji myji i v mycce.Taky jsem shanela info a doporuceni…ze se ma pozvolna rozpalovat a ne na sucho ale s olejem rovnou.No kdyz jsem tyto iformace predala mamce tak ji ma porad hezkou.No a kdyz delam rizecky v testicku super, chleba ve vajicku super…akorad mi proslo ze nejak smazeni rizku nic moc…nevim…Nic k panvickam obecne ze se opali a nejsou neprilnave, manzel je kuchar a rika ze to udela snad kazda panvicka…ze ma ted v praci nove keramicke neprilnave…no ale zase jsou vytizene…tak nevim…nic mene ja si vzdy koupila tefalku taky kolem tak 600,tahle je za 550 tak nejak…no a tefalky se mi vypoukly a proste jsou brzy ko…tak uvidime co tahle tedy vydrzi…nic mene tez jsem hledala info rady BALI a nic…jsem zvedava co napisi z AHOLDU…reagovala jsem po nenalezeni ifna…„to si zase Ahold nechal udelat neco pro sebe nejakou radu a buh vi kolik je skutecna hodnota…“no a pak jsem nasla tuhle diskuzi
tak mejte hezky den a budu vyhlizet odpoved AHOLDU:-)
Zas tolik jich tam není, no…
@Litta píše:
Zas tolik jich tam není, no…
aaa taaak
diky za vysvetleni…ono kdyby to bylo v uvozovkach ci jinak zvyraznene tak neni co resit
no ale jak pisete zase jich tam tolik neni ![]()
Zrejme máte pravdu, že táto sada šla vo svete tak 2-3 roky dozadu, ešte sa dá dohľadať na kanadských stránkach, tam sa snáď aj predávajú, teda snažia predávať tú sadu BALI…
napríklad aj s konkrétnymi recenziami v jazyku anglickom :
http://reviews.sears.ca/…/reviews.htm
ale každý to hodnotí na začiatku, a skoro všetky panvice greenpan dostanú po polroku až roku negatívne hodnotenie, že začnú lepiť…
väčšinou som googlil reťazec
canada greenpan frypan bali ![]()
a inak rozmýšľam, že risknem tú najmenšiu alberťácku, potom napíšem ak nezabudnem po čase či lepí, zo študentského pohľadu, zatiaľ mám skúsenosti len s teflonom, jak z domu tak z intráku… lebo ja používam panvicu tak raz za 2 týždne, raz za mesiac…
tiež by ma zaujímalo, „where on earth“
vykopali tú sadu BALI ![]()
Nezdá se mi to nedohledatelné - jen tam nenapsali, že je to sada Bali - ale to je přímo na výrobku, který je k vidění na pultech v albertu. Ale tu informaci o nevhodnosti pro indukci tam fakt měli uvést..
Nevíte někdo zda se muže používat i skleněná puklice do trouby? Díky ![]()
Takových prostě sem neslyšela za rok