Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Super dotaz, dneska jsem je hledala na netu všude možně a nenašla
chtěla jsem zjistit, jestli jdou na indukci a nenašla jsem to ![]()
s takovou radostí jsem si domů přinesla leták a spoustu známek a teď nevím, jestli náhodou ta radost nebyla předčasná ![]()
@kolik super, jsem zvědavá na odpověď. taky jsem dneska brousila na webu a tento typ nádobí jsem nikde nenašla ![]()
@Halamka píše:
https://www.google.cz/search?…Našla jsem něco
ale to podle mě nejsou ony, vypadají trochu jinak
@kolik hm, tak díky za info
![]()
a nevíte teda někdo, jestli jdou na indukci?
@kolik aha tak díky za info. Projela jsem si teda tento název na zahraničních webech a až překvapivě často se tam v recenzích objevuje jedna zásadní vada a to ta, že pánev už není po čase nepřilnavá a jídlo se tam začíná dost přichytávat ![]()
http://greenpanssuck.wordpress.com/…an-cookware/
tak to vypadá, že Albert vykoupil staré zásoby pánví, které nikdo nechtěl a teď je chce s velkou parádou udat ![]()
@kolik Dobrá práce ![]()
No vida, na co všechno šikovný český člověk přijde.
Díky, skoro jsem byla nalomená koupit tu Wok 28cm, ale teď už jim těch 700 nedám, neřádům.
@kolik píše:
To vis, exkluzivne v Albertu
opravdu exkluzivní a reklamovat nemůžeš, protože je to přece dárek ![]()
@Reňulín píše:
@kolik aha tak díky za info. Projela jsem si teda tento název na zahraničních webech a až překvapivě často se tam v recenzích objevuje jedna zásadní vada a to ta, že pánev už není po čase nepřilnavá a jídlo se tam začíná dost přichytávat
K tomuto jedna poznámka, všechny pánve GreenPan přestanou být po čase nepřilnavé, vlastním pánev Stockholm a bohužel po počátečním nadšení přišlo velké zklamání, po zhruba 2 měsících používání se na pánev přichytává všechno, takže jako nepřilnavá už je prakticky nepoužitelná. Samozřejmě jsem pečlivě dodržoval všechny pokyny k používání, žádná myčka, žádné kovové pomůcky atd. A rozhodně nejsem sám, na internetu nejdete plno podobných zkušeností, dokonce paní z GreenPan mi na mou otázku přímo odpověděla, že je to normální.
Ne, nereklamoval. Dívám se, že mi v příspěvku někde vypadl kus textu, mělo tam být, že přichytávání začalo cca. po 2 měsících, lehké, které se postupně zhoršovalo, až do stavu teď, kdy se přichytává všechno. Tedy cca po roce, už jsem to neřešil, pánev dále používám, klasicky s olejem. Ale GreenPan jako nepřilnavou pánev už bych příště nekoupil.
Teď jsem ji přinesla domů, ale na indukci nereaguje. Čili zítra vracím. Co je to za akci, když není pro všechny zákazníky?