Albert - akce GreenPan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7932
9.10.13 21:10

Super dotaz, dneska jsem je hledala na netu všude možně a nenašla :nevim: chtěla jsem zjistit, jestli jdou na indukci a nenašla jsem to :?
s takovou radostí jsem si domů přinesla leták a spoustu známek a teď nevím, jestli náhodou ta radost nebyla předčasná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Medžika
9.10.13 21:30
  • Citovat
  • Upravit
7932
9.10.13 21:43

@kolik super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
9.10.13 21:57

@kolik super, jsem zvědavá na odpověď. taky jsem dneska brousila na webu a tento typ nádobí jsem nikde nenašla :?

• Citovat
  • Upravit
4367
10.10.13 05:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
10.10.13 07:01
@Halamka píše:
https://www.google.cz/search?…Našla jsem něco :-)

ale to podle mě nejsou ony, vypadají trochu jinak

• Citovat
  • Upravit
7932
10.10.13 09:06

@kolik hm, tak díky za info :? :lol:

a nevíte teda někdo, jestli jdou na indukci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
10.10.13 12:35

@kolik aha tak díky za info. Projela jsem si teda tento název na zahraničních webech a až překvapivě často se tam v recenzích objevuje jedna zásadní vada a to ta, že pánev už není po čase nepřilnavá a jídlo se tam začíná dost přichytávat :?

• Citovat
  • Upravit
Reňulín
10.10.13 12:38

http://greenpanssuck.wordpress.com/…an-cookware/

tak to vypadá, že Albert vykoupil staré zásoby pánví, které nikdo nechtěl a teď je chce s velkou parádou udat :lol:

• Citovat
  • Upravit
4367
10.10.13 13:56

@kolik Dobrá práce :-)
No vida, na co všechno šikovný český člověk přijde.
Díky, skoro jsem byla nalomená koupit tu Wok 28cm, ale teď už jim těch 700 nedám, neřádům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
10.10.13 16:55
@kolik píše:
To vis, exkluzivne v Albertu :mrgreen:

opravdu exkluzivní a reklamovat nemůžeš, protože je to přece dárek 8)

• Citovat
  • Upravit
1823
10.10.13 22:22

Díky za tuhle diskusi. :palec: Aneb chcete někdo 7 bodů? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.10.13 12:25
@Reňulín píše:
@kolik aha tak díky za info. Projela jsem si teda tento název na zahraničních webech a až překvapivě často se tam v recenzích objevuje jedna zásadní vada a to ta, že pánev už není po čase nepřilnavá a jídlo se tam začíná dost přichytávat :?

K tomuto jedna poznámka, všechny pánve GreenPan přestanou být po čase nepřilnavé, vlastním pánev Stockholm a bohužel po počátečním nadšení přišlo velké zklamání, po zhruba 2 měsících používání se na pánev přichytává všechno, takže jako nepřilnavá už je prakticky nepoužitelná. Samozřejmě jsem pečlivě dodržoval všechny pokyny k používání, žádná myčka, žádné kovové pomůcky atd. A rozhodně nejsem sám, na internetu nejdete plno podobných zkušeností, dokonce paní z GreenPan mi na mou otázku přímo odpověděla, že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.10.13 13:18

Ne, nereklamoval. Dívám se, že mi v příspěvku někde vypadl kus textu, mělo tam být, že přichytávání začalo cca. po 2 měsících, lehké, které se postupně zhoršovalo, až do stavu teď, kdy se přichytává všechno. Tedy cca po roce, už jsem to neřešil, pánev dále používám, klasicky s olejem. Ale GreenPan jako nepřilnavou pánev už bych příště nekoupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčača
18.10.13 21:39

Teď jsem ji přinesla domů, ale na indukci nereaguje. Čili zítra vracím. Co je to za akci, když není pro všechny zákazníky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný