Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak to by me taky zajimalo
ja sbirala zase magnetky mest, vsichni kdyz nekam jeli, mi je vozili.. mela jsem taky plnou lednici, ale v novem byte mame vestavenou lednici a ted je nemam kam dat, tak je mam v krabici ![]()
Majdula83 píše:
No tak to by me taky zajimaloja sbirala zase magnetky mest, vsichni kdyz nekam jeli, mi je vozili.. mela jsem taky plnou lednici, ale v novem byte mame vestavenou lednici a ted je nemam kam dat, tak je mam v krabici
Jojo, hradů a měst taky pár mám, ty tak nějak počítám do těch reklamních ![]()
A právě mi připadá škoda je naházet do krabice, ale nic jiného mě zatím taky nenapadá, chjo. ![]()
Jééé, naše lednice vypadá úplně stejně, akorát my nic nesbíráme. Leda že by Maty ![]()
Nevím, jestli existuje album na magnetky, každopádně existují knížky s magnetkami, „listy“ jsou jakoby magnetické, tak se buď zkus poptat po albu nebo dítěti kup knížku, tu zabav a k dispozici dej jen magnetky ![]()
tak to je solidní sbírka
já sbírám magnetky z měst, kde jsem byla, ale ne nijak vášnivě
teď z paříže jsem si ani žádnou nepřivezla, nebyly moc pěkné.
Netušíte, kde koupit nějaké pěkné magnetky na lednici? ne reklamní, ne PVC, ale např. dřevěné, keramické, plechové apod., nějaké co by mohly být zároveň funkční, neustále neupadávaly, a zároveň i dekorační. Ty běžně k dostání se mi nelíbí. Kamarádka měla kdyby nějaké z Karlova mostu. Já měla kdysy keramické s obrázkem-čtvereček a taky nápis roku, ale už nevím, kde jsem je kupovala. dík
@Kyrnyj ja magnety sbitam tez a vyresila jsem to tak, ze jsem si kouupila album na foto a davala z kazde strany jeden magnet ( protoze u sebe dzi, jesti mi rozumis a takto uz jsem zaplnila pulku albumu
@tasa zkus se podívat do knihkupectví, květinovek nebo dárkových síní. Tam většinou takové mívají.
Chtěla bych se zeptat, sbírám reklamní magnetky, zatím je mám všechny z boku lednice, ale jelikož je dcerce 8 měsíců, tak co nevidět asi budou muset pryč … nevíte někdo, jestli existuje nějaké album nebo pořadník či něco podobného na magnetky? Aby to tam drželo nebo tak něco?
Díky za tipy