Album na magnetky

gold45
31.7.11 20:49

Album na magnetky

Chtěla bych se zeptat, sbírám reklamní magnetky, zatím je mám všechny z boku lednice, ale jelikož je dcerce 8 měsíců, tak co nevidět asi budou muset pryč … nevíte někdo, jestli existuje nějaké album nebo pořadník či něco podobného na magnetky? Aby to tam drželo nebo tak něco?
Díky za tipy :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26890
31.7.11 20:52

No tak to by me taky zajimalo :-) ja sbirala zase magnetky mest, vsichni kdyz nekam jeli, mi je vozili.. mela jsem taky plnou lednici, ale v novem byte mame vestavenou lednici a ted je nemam kam dat, tak je mam v krabici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gold45
31.7.11 21:20
Majdula83 píše:
No tak to by me taky zajimalo :-) ja sbirala zase magnetky mest, vsichni kdyz nekam jeli, mi je vozili.. mela jsem taky plnou lednici, ale v novem byte mame vestavenou lednici a ted je nemam kam dat, tak je mam v krabici :roll:

Jojo, hradů a měst taky pár mám, ty tak nějak počítám do těch reklamních :palec:
A právě mi připadá škoda je naházet do krabice, ale nic jiného mě zatím taky nenapadá, chjo. :zed:

• Citovat
  • Upravit
4118
1.8.11 12:11

Jééé, naše lednice vypadá úplně stejně, akorát my nic nesbíráme. Leda že by Maty :think:
Nevím, jestli existuje album na magnetky, každopádně existují knížky s magnetkami, „listy“ jsou jakoby magnetické, tak se buď zkus poptat po albu nebo dítěti kup knížku, tu zabav a k dispozici dej jen magnetky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
1.8.11 12:31

tak to je solidní sbírka :-) já sbírám magnetky z měst, kde jsem byla, ale ne nijak vášnivě :) teď z paříže jsem si ani žádnou nepřivezla, nebyly moc pěkné.

• Citovat
  • Upravit
10726
19.2.14 07:24

Netušíte, kde koupit nějaké pěkné magnetky na lednici? ne reklamní, ne PVC, ale např. dřevěné, keramické, plechové apod., nějaké co by mohly být zároveň funkční, neustále neupadávaly, a zároveň i dekorační. Ty běžně k dostání se mi nelíbí. Kamarádka měla kdyby nějaké z Karlova mostu. Já měla kdysy keramické s obrázkem-čtvereček a taky nápis roku, ale už nevím, kde jsem je kupovala. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
19.2.14 07:48

My si vzdycky koupime v tescome jsou to magnetky z fimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
19.2.14 07:50

@Kyrnyj ja magnety sbitam tez a vyresila jsem to tak, ze jsem si kouupila album na foto a davala z kazde strany jeden magnet ( protoze u sebe dzi, jesti mi rozumis a takto uz jsem zaplnila pulku albumu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
19.2.14 07:53

@tasa zkus se podívat do knihkupectví, květinovek nebo dárkových síní. Tam většinou takové mívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová