Potvrzení, že žijeme jako druh a družka

2769
30.7.11 08:21

Potvrzení,že žijeme jako druh a družka

Dobré ranko děvčátka…

Mám dotaz…prý se na sociálce vydává nějaké potvrzení,že žijete jako druh a družka…slyšela jsem to poprvé…tak se zeptám raději tady než budu ze sebe dělat blba na úřadech :oops: …

Ještě drobný dotázek,netýká se tématu…neznáte některá dobrého advokáta-tku z Hradce Králové,která se zabývá alimenty a věcem podobným?…

předem děkuji za vaše názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
30.7.11 09:41

Co já vím tak označení druh a družka se dnes nevede … alespoň co jsem zjišťovala před x lety kvůli mamce. Pokud je to kvůli sociálce a pod, tak se uvádí osoby ve společné domácnosti … podle mě je hloupost pokud někdo po tobě takové potvrzení chce :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.11 16:30
Sylvajs píše:
Dobré ranko děvčátka…

Mám dotaz…prý se na sociálce vydává nějaké potvrzení,že žijete jako druh a družka…slyšela jsem to poprvé…tak se zeptám raději tady než budu ze sebe dělat blba na úřadech :oops: …

Ještě drobný dotázek,netýká se tématu…neznáte některá dobrého advokáta-tku z Hradce Králové,která se zabývá alimenty a věcem podobným?…

předem děkuji za vaše názory :kytka:

Samozrejme to jde :-) kdyz vyplnuji papiry tak skrtam, ze zijem jako druh a druzka :-)

• Citovat
  • Upravit
3000
9.9.11 14:22

Ahojky,to teda čumím 8-o ,to je nějaká novinka :think: .Má to nějaké výhody krom toho co už napsala tatranka1.Taky žiju s druhem.Bylo by to dobré,kdyby se na takové vztahy bral ohled a ne nás brát jako dva cizí lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
7.4.15 21:45

Ahoj, chtěla jsem se zeptat na něco. Před týdnem jsem si ukopla prst dnes byla na pohotovosti, kde mi řekl pan doktor že je to je zhmožděnina a že mám být 3 týdny v klidu a moc nechodit. A právě se chci zeptat jestli si můůj přítel může na mě vzít paragraf.Jde o to že to hodně bolí při došlapu a tudíž mě to jaksi omezuje. Mám malou dceru…
Musí mu náš doktor napsat paragraf nebo ne? A další věc může on chodit třeba nakoupit když už je na tom paragrafu? Předem všem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
7.4.15 21:46

Jinak se omlouvám že jsem to dala do špatné kategorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
7.4.15 21:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
7.4.15 22:11
@ViolaGrunge píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na něco. Před týdnem jsem si ukopla prst dnes byla na pohotovosti, kde mi řekl pan doktor že je to je zhmožděnina a že mám být 3 týdny v klidu a moc nechodit. A právě se chci zeptat jestli si můůj přítel může na mě vzít paragraf.Jde o to že to hodně bolí při došlapu a tudíž mě to jaksi omezuje. Mám malou dceru…
Musí mu náš doktor napsat paragraf nebo ne? A další věc může on chodit třeba nakoupit když už je na tom paragrafu? Předem všem děkuji za odpovědi.

A tu dceru mas s tim pritelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
7.4.15 22:11

@Roker Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
7.4.15 23:07

Ja myslim, ze musite mit hlavne spolecne tvrvale bydliste. To je jedina podminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
7.4.15 23:08

Jo a on na paragrafu muze chodit kam chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
7.4.15 23:09

@Boudová To právě nemáme, ale už na mě měl několikrát paragraf…

Ptala jsem jen na to jesli ten doktor musí nebo to jen čistě o jeho vůli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
7.4.15 23:09

@Boudová A já musím zůstat doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
7.4.15 23:14
@ViolaGrunge píše:

Ty podle toho jestli mas neschopenku nebo ne. Tak kdyz uz vam to doktor napsal nekolikrat tak to asi jde obejit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
7.4.15 23:15
@ViolaGrunge píše:

Rekla bych ze ano protoze jsi ve stavu kdy jsi nemocna a pritel se o tebe stara :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová