Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ranko děvčátka…
Mám dotaz…prý se na sociálce vydává nějaké potvrzení,že žijete jako druh a družka…slyšela jsem to poprvé…tak se zeptám raději tady než budu ze sebe dělat blba na úřadech
…
Ještě drobný dotázek,netýká se tématu…neznáte některá dobrého advokáta-tku z Hradce Králové,která se zabývá alimenty a věcem podobným?…
předem děkuji za vaše názory ![]()
Co já vím tak označení druh a družka se dnes nevede … alespoň co jsem zjišťovala před x lety kvůli mamce. Pokud je to kvůli sociálce a pod, tak se uvádí osoby ve společné domácnosti … podle mě je hloupost pokud někdo po tobě takové potvrzení chce ![]()
Sylvajs píše:
Dobré ranko děvčátka…Mám dotaz…prý se na sociálce vydává nějaké potvrzení,že žijete jako druh a družka…slyšela jsem to poprvé…tak se zeptám raději tady než budu ze sebe dělat blba na úřadech
…
Ještě drobný dotázek,netýká se tématu…neznáte některá dobrého advokáta-tku z Hradce Králové,která se zabývá alimenty a věcem podobným?…
předem děkuji za vaše názory
Samozrejme to jde
kdyz vyplnuji papiry tak skrtam, ze zijem jako druh a druzka ![]()
Ahojky,to teda čumím
,to je nějaká novinka
.Má to nějaké výhody krom toho co už napsala tatranka1.Taky žiju s druhem.Bylo by to dobré,kdyby se na takové vztahy bral ohled a ne nás brát jako dva cizí lidi.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na něco. Před týdnem jsem si ukopla prst dnes byla na pohotovosti, kde mi řekl pan doktor že je to je zhmožděnina a že mám být 3 týdny v klidu a moc nechodit. A právě se chci zeptat jestli si můůj přítel může na mě vzít paragraf.Jde o to že to hodně bolí při došlapu a tudíž mě to jaksi omezuje. Mám malou dceru…
Musí mu náš doktor napsat paragraf nebo ne? A další věc může on chodit třeba nakoupit když už je na tom paragrafu? Předem všem děkuji za odpovědi.
@ViolaGrunge píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na něco. Před týdnem jsem si ukopla prst dnes byla na pohotovosti, kde mi řekl pan doktor že je to je zhmožděnina a že mám být 3 týdny v klidu a moc nechodit. A právě se chci zeptat jestli si můůj přítel může na mě vzít paragraf.Jde o to že to hodně bolí při došlapu a tudíž mě to jaksi omezuje. Mám malou dceru…
Musí mu náš doktor napsat paragraf nebo ne? A další věc může on chodit třeba nakoupit když už je na tom paragrafu? Předem všem děkuji za odpovědi.
A tu dceru mas s tim pritelem?
Ja myslim, ze musite mit hlavne spolecne tvrvale bydliste. To je jedina podminka.
@Boudová To právě nemáme, ale už na mě měl několikrát paragraf…
Ptala jsem jen na to jesli ten doktor musí nebo to jen čistě o jeho vůli.
@ViolaGrunge píše:
@Boudová A já musím zůstat doma?
Ty podle toho jestli mas neschopenku nebo ne. Tak kdyz uz vam to doktor napsal nekolikrat tak to asi jde obejit.
@ViolaGrunge píše:
@Boudová A já musím zůstat doma?
Rekla bych ze ano protoze jsi ve stavu kdy jsi nemocna a pritel se o tebe stara ![]()