Paušál a odcizený telefon

578
28.7.11 21:55

paušál a odcizený telefon

nevíte někdo zda se dá zrušit paušál u telefonu před vypršením lhůty?Dnes mi byl odcizen telefon na který mám paušál od T Mobile.Paušál je ještě skoro na tři roky mám ho teprve dva měsíce.Nechce se mi platit za něco co nevyužiji a mám strach aby odcizitel na mě neprovolal tisíce.Zatím když volám na ono číslo tak mi to hlásí že volaný účastník je nedostupný.A mám to nahlásit na policii obávám se že s tím nebudou nic dělat měla jsem starou nokii která nestála 5 tisíc.Nevíte někdo jak v tomto případě postupovat?Díky za případnou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
28.7.11 21:58

Já bych okamžitě volala na operátora ať zablokujou to číslo a určitě by ti dali jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.7.11 22:00

mě se stalo,že sem ztratila telefon,a okamžitě jsem volala operátorovi,aby číslo zablokoval.
Mimochodem to něco stojí,ale pokud doneseš potvrení od policie od nahlášení,tak tu blokaci neplatíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
28.7.11 22:02

no já nevím jak je to teraz, ale asi před 8 roky, jsem tak blokovala číslo bývalému, protože jsem pak platila nehorázné částky a blokli to v pohodě bez jakéhokoliv palcení, ale fakt nevím jak je to teraz, ale operátorovi bych okamžitě volala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.7.11 22:02

jinak ten můj telefon našel pán od vedle,a nevypl ho,dal si ho do schránky v autě,tak jsem mohla pomocí GPS i zjistit,kde se nachází.
Pán ho navrátil,blokaci jsem nahlásila na policii,tudíž neplatila.
Operátor mi řekl,že by mi posléze vrátil i staré číslo,ale na novou smlouvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.7.11 22:03

ta moje situace je stará asi 1,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
28.7.11 22:22

počkám až příjde manžel z práce a zavolám operátorovi a když tak ,tak zajedu zítra na policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
28.7.11 22:33

No, operátorovi bych volala hned, aby někdo neprovolal tisíce. Na tu policii bych šla určitě taky. Dají Ti potvrzení pro operátora, ten Ti dá novou kartu a v paušálu můžeš pokračovat dál, za předpokladu, že si pořídíš telefon. Přeju hodně štěstí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
28.7.11 22:49

Pracovala jsem na call centru, sice ne u T-mobile, ale podmínky jsou prakticky stejné, okamžitě zavolej na operátora ať ti blokne SIM kartu (toto je služba zdarma), novu SIM ti vydají na kterékoli pobočce na počkání nebo ti ji mohou zaslat poštou (mělo by být zdrama), každopádně v žádném případně nepočítej s tím, že by ti T-mobile ukončil smlouvu před vypršením platnosti závazku, faktury ti budou posílat dál, ať již budeš telefonovat nebo nikoliv. Na Policii ČR můžeš nahlásit krádež telefonu a pokud znáš IMEI (speciální kod telefonu) dokážou zajistit blokaci v sítích všech českých operátorů, ale po pravdě řečeno s tímto bych se ani neobtěžovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
28.7.11 22:51

a ještě jenom doplním, že pochopitelně dostaneš to stejné číslo co jsi měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
29.7.11 14:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.7.11 14:52
barca.hrosik píše:
http://www.novinky.cz/…-tisice.html

zrovna jsem to cetla a taky myslela na zakladatelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
29.7.11 18:07

No naštěstí už to mám zablokovaný.Akorát mě štve že sem ztratila své kontakty ,které jsou pro mne docela důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
10.9.14 17:38

koupila jsem kradený telefon

Dobrý podvečer… žádám o radu.
Dnes jsem chtěla udělat manželovi radost, protože se mu rozbil telefon, tak jsem zašla do bazarového obchodu a vybrala… vše fungovalo jak má, jen při příchodu domu a vložení mé vlastní sim karty, telefon nereagoval. Utíkala jsem zpět do obchodu, ale bohužel už měli zavřeno. Zašla jsem o kousek dál do servisu PC a mobilů a tam přišli na to, že telefon je hlášen jako odcizený. Co mám teď dělat?? Nemáte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
10.9.14 17:45

@mutter mela by si ho jit odevzdat na policii..bohuzel:(( v servisu ti rekli co? A v bazaru s pilicejnim protokolem vymahat penize zpet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová