Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,nevíte jestli je v Klatovech automat na mléko a kde ho najdu?Děkuji
Jsou tam hned dva, pokud vím.
Jedem v obchodním centru Škodovka u pekárny a druhý v malé pekárničce na rohu naproti poště (myslím, že je to pocinovická pekárna, ale nejsem si jistá
)
Nebo potom můžeš koupit mléko přímo na farmě v Dolní Lhotce, kousíček od Klatov, tam pak prodávají i tvaroh, podmáslí, zákys, výborný je tam dezert na způsob lipánka a pár dalších věcí, co už si teď nevybavuju
Madi je to tak jak píšeš,už jsem to našla.Mají ho i u nás tady v Nepomuku,ale je tam dnes nepomucký trojuhelník,tak se tam nedostanu a právě že tam jedu do Klatov.Jinak díky moc
Ahojky,
jo Nepomucký trojuhelník mě taky pěkně se.e.Od rána jen samý řev motorů.Včera jsme sice vypadli na celý den z města,ale dnes to tu musím nějak vytrpět
.
Jinak,co se týče mléka jsem koukala,že v Plzni stojí litr 20,– ,takže to máme tady v Nepomuku ještě docela dobré ![]()
Tak pa ![]()
Tak u pekárny ve škodovce jsem ten automat cca před 3 měsíci nenašla, ale v tý pekárně u velké pošty je
na mléko i na zákys
mazlove píše:
Suzag já jsem z Neuraz,ten svět je ale malej
Jojo,koukala jsem
Já tu bydlím teprve krátce,tak jsem se musela přítele zeptat,kde vůbec Neurazy jsou ![]()
Denino píše:
Tak u pekárny ve škodovce jsem ten automat cca před 3 měsíci nenašla, ale v tý pekárně u velké pošty jena mléko i na zákys
Fakt už tam není? Je to možné, že ho zrušili ![]()
madi píše:Denino píše:Fakt už tam není? Je to možné, že ho zrušili
Tak u pekárny ve škodovce jsem ten automat cca před 3 měsíci nenašla, ale v tý pekárně u velké pošty jena mléko i na zákys
no kde by tam měl být?
já byla v tom pekařství a tam sem ho nikde neviděla a v tý chodbě jsem si ho taky nevšimla, po levé straně když se tam vejde tak akoráát vim že je tam bankomat ČSOB, ale automat jsem neviděla
Víc by mi vyhovoval automat tam než u pošty ![]()