Automat na mléko v Klatovech?

488
30.7.11 12:19

Automat na mléko v Klatovech?

Holky,nevíte jestli je v Klatovech automat na mléko a kde ho najdu?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
30.7.11 13:08

Jsou tam hned dva, pokud vím.
Jedem v obchodním centru Škodovka u pekárny a druhý v malé pekárničce na rohu naproti poště (myslím, že je to pocinovická pekárna, ale nejsem si jistá :think: )
Nebo potom můžeš koupit mléko přímo na farmě v Dolní Lhotce, kousíček od Klatov, tam pak prodávají i tvaroh, podmáslí, zákys, výborný je tam dezert na způsob lipánka a pár dalších věcí, co už si teď nevybavuju

• Citovat
  • Upravit
488
30.7.11 14:17

Madi je to tak jak píšeš,už jsem to našla.Mají ho i u nás tady v Nepomuku,ale je tam dnes nepomucký trojuhelník,tak se tam nedostanu a právě že tam jedu do Klatov.Jinak díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
31.7.11 13:37

Ahojky,
jo Nepomucký trojuhelník mě taky pěkně se.e.Od rána jen samý řev motorů.Včera jsme sice vypadli na celý den z města,ale dnes to tu musím nějak vytrpět :zed: .

Jinak,co se týče mléka jsem koukala,že v Plzni stojí litr 20,– ,takže to máme tady v Nepomuku ještě docela dobré :dance:

Tak pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
31.7.11 17:32

Tak u pekárny ve škodovce jsem ten automat cca před 3 měsíci nenašla, ale v tý pekárně u velké pošty je :palec: na mléko i na zákys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
1.8.11 11:44

Suzag já jsem z Neuraz,ten svět je ale malej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
1.8.11 12:02
mazlove píše:
Suzag já jsem z Neuraz,ten svět je ale malej :mavam:

Jojo,koukala jsem 8-o Já tu bydlím teprve krátce,tak jsem se musela přítele zeptat,kde vůbec Neurazy jsou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.8.11 13:48
Denino píše:
Tak u pekárny ve škodovce jsem ten automat cca před 3 měsíci nenašla, ale v tý pekárně u velké pošty je :palec: na mléko i na zákys

Fakt už tam není? Je to možné, že ho zrušili :think:

• Citovat
  • Upravit
3089
1.8.11 23:45
madi píše:
Denino píše:
Tak u pekárny ve škodovce jsem ten automat cca před 3 měsíci nenašla, ale v tý pekárně u velké pošty je :palec: na mléko i na zákys
Fakt už tam není? Je to možné, že ho zrušili :think:

no kde by tam měl být? :think: já byla v tom pekařství a tam sem ho nikde neviděla a v tý chodbě jsem si ho taky nevšimla, po levé straně když se tam vejde tak akoráát vim že je tam bankomat ČSOB, ale automat jsem neviděla :nevim: Víc by mi vyhovoval automat tam než u pošty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová