Alergická na manžela

Anonymní
23.2.12 14:30

Alergická na manžela

Ahojky, s manželem jsem 3 roky nyní jsem těhu. A problém je že na něj poslední půl rok začínám být alergická. Dřív mi asi jeho chyby tolik nevadily, ale teď mě štve skoro ve všem. Nejvíc mi vadí jeho puntičkářství. Ve všem musí být naprostý pořádek. Nejsem žádná bordelářka,ale on už je prostě síla. Vše musí být doma naprosto sterilní. Oblečení je vyskládáno do komínků podle barev. Tužky má také rozdělené dle barev atd.Vadí mi i jeho cholerická povaha.Vždy se rozčílí pro nějakou blbost a pak se hádáme. Nebaví mě s ním sex. Nedělá žádné předehry. Nechce se mnou nikam jít. Kolikrát jsem chtěla jet na nějaký výlet, či do kina a on mi řekne, že má moc práce.Nemiluji ho. Mám ho spíš jako kamaráda s kterým žiju…Často přemýšlím o rozvodu. Ale pak se bojím, že bych to sama s dítětem nezvládla. A asi ani nikoho nenašla. Potřebovala jsem se nějak tak vypsat a budu ráda za každý názor. :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27263
23.2.12 14:33

Pomáhá ti doma s něčím? Vyžaduje li komínky, tak ať si je poskládá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
23.2.12 14:34

Proč myslíš, že bys to s dítětem sama nezvládla? A jak si přišla na to, že by sis už nikoho nenašla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.2.12 14:38

Do fáze alergična dospěje v učitou dobu skoro každý pár..Není náhoda, že tebe to postihlo v těhoteství, kdy se z žen stávají občas labilní jedinci, citlivky a věčně napružené bytosti..( to je trochu nadsázka, ale někdy to tak bývá doslova)..
Tvůj manžel je takový jakého sis ho nejspíš vzala po nějaké době chození..Možná opadla zamilovanost, možná se jeho vlastnosti zhoršují a jsou mocnější, ale jistě jsi o nich věděla vždy..Navíc spolu trávíte i více času ( pokud jsi doma ) a to je také element, který zdravému vztahu nepřidá..

Možná by ses měla povznést a myslet si takzvaně o prd*li, když ti vyčítá nějaké to smítko a nenechat se vždy zatáhnout do cholerického výlevu..Někdy pomůže mlčení více než tisíc argumentů člověku, který stejně neposlouchá..

A také by nebylo do věci napsat si na papír, co všechno jsi na manželovi měla ráda, za co jsi ho obdivovala, proč jsi si ho vlastně vzala..
Možná ještě není vše ztraceno. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
23.2.12 14:41
Lizbeth píše:
Do fáze alergična dospěje v učitou dobu skoro každý pár..Není náhoda, že tebe to postihlo v těhoteství, kdy se z žen stávají občas labilní jedinci, citlivky a věčně napružené bytosti..( to je trochu nadsázka, ale někdy to tak bývá doslova)..
Tvůj manžel je takový jakého sis ho nejspíš vzala po nějaké době chození..Možná opadla zamilovanost, možná se jeho vlastnosti zhoršují a jsou mocnější, ale jistě jsi o nich věděla vždy..Navíc spolu trávíte i více času ( pokud jsi doma ) a to je také element, který zdravému vztahu nepřidá..

Možná by ses měla povznést a myslet si takzvaně o prd*li, když ti vyčítá nějaké to smítko a nenechat se vždy zatáhnout do cholerického výlevu..Někdy pomůže mlčení více než tisíc argumentů člověku, který stejně neposlouchá..

A také by nebylo do věci napsat si na papír, co všechno jsi na manželovi měla ráda, za co jsi ho obdivovala, proč jsi si ho vlastně vzala..
Možná ještě není vše ztraceno. :mavam:

Hezky napsaný, co k tomu dodat, je to svatá pravda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
23.2.12 14:42

no potěš ! :hug: stejně se rozejdete .. buď teď v klidu, šetři si peníze, žádné utrácení, abys pak na něm nebyla závislá a pomalu se poohlížej jinde. když to takhle uděláš, půjde to hladce a ani jeho to tolik nebude bolet, nakonec si najde nějakou, která ho bude mít ráda víc, než Ty ( možná :-)) ) a ušetříte si trápení.

• Citovat
  • Upravit
6868
23.2.12 14:42

A já nechci vůbec tohle všechno co zakladatelka píše nijak bagatelizovat. Jen jsem si vzpomněla na sebe, co by těhotnou, kdy ve mě hormonální bouře opravdu vyvolala neskutečný emoce a na mě pomalu nemohl nikdo promluvit, aby mě nena*ral a když zase nikdo nemluvil, tak jsem se cítila ublížená, že o mě nikdo nestojí. Hrozný, fakt bych sebe jako těhotnou nesnesla ani minutu :zed: :zed: :zed: :oops: :oops: :oops:

Ono možná pokud jsi třeba i na riziku a víceméně pořád doma, tak vše se zdá nějak větší, než-li vlastně je. Jak se jinak k Tobě chová? Těší se na mimčo, pomáhá Ti s přípravami na něj? Stará se? Pokud jinak funguje a jen prudí s komínkami asi bych s ním zkusila hodit řeč, aby ubral. Za chvilku tu bude mimčo a to může na sterilnost a bezchybný pořádek prostě zapomenout, takže by se měl začít připravovat už teď :jazyk:

Pokud Ty sama ale cítíš, že je to opravdu, tak jak jsi to tady napsala a není to jen momentální stav. To znamená, že ho opravdu nemiluješ a nechceš s ním být, pak bys měla začít věci řešit, ještě, než-li se to malé narodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.12 14:46

Teď když jsem těhu tak mi dost pomáhá s domácností. Dokonce i navaří. Je to tím že jsem na rizikovém. Jinak absolutně. Je to typ chlapa, který čeká že přijde s práce a na stole bude večeře a uklizno…Máme velkou hypotéku atd.

• Citovat
  • Upravit
minki (nepřihlášená)
23.2.12 14:50

no já bych řekla, že je to těhotenstvím, já teď svýho chlapa neůžu ani vystát když projde, protože mne štve jak pořád pracuje a nepomáhá s dětmi a když řeknu, že jinde to jde tak má jen blbé kecy......
když nejsem těhotná tak mi to nevadí, vidím, že maká jak šroub a netráví svůj čas blbostmi, ale starostí o rodinu.
já si teď vybíjím zlost kde můžu a doufám, že už porodím, aby mne ten blbý splín opustil.
třeba to máš taky tak, počkej až se malé narodí, ono není lehké být doma na rizikovém se splašenými hormony :nevim: :zed: :zed:
držím pěsti

• Citovat
  • Upravit
2830
23.2.12 14:52

třeba je to jen krize…navíc jsi těhotná tak to vnímáš jinak…
zkus se nad to povznést a užívat si těhotenství…třeba se to časem srovná ;)
na rozvod může dojít vždycky,je to ale dost radikální,tak by si to měl člověk pořádně promyslet.Řekla bych spíš,že opadla zamilovanost a místo ní přišla ponorka :mrgreen: dej tomu čas…
sex tě s ním nebaví teď nebo vždycky?-řekni to jemu,ne nám :kytka: ,a´t se v tomto směru víc angažuje,ne jen šup sem,šup tam a hotovo…na chlapa je potřeba jít narovinu-chci sex a chci abys mi to uděla tak a tak,aby věděl,co přesně chceš ;)
P.S.pokud se nakonec rozvedeš,tak zvládneš…musíš,jiná možnost není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
23.2.12 14:52

Anonymní upřímně tyhle stavy mám párkrát do roka sama. Chlap pořád v práci, peníze nic moc, doma na všechno sama, když už je doma, tak jde radši dělat něco do garáže. Zkrátka realita všedních dnů, ale nikdy ho nenapadlo mi vyčíst, že je doma bordel, protože ví, že bych mu s klidným srdcem domácí práce přenechala a honila ho.
Neboj ono to bude zase lepší.
V sexu není nic jednoduššího než říct, že tohle ti vážně nestačí, pravděpodobně se urazí, ale třeba si na to dá příště pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
23.2.12 14:54

jj,hormony jsou pěkný svině :mrgreen: a to ani nemusím být těhotná,mě rozhodí i ovulace a pms :mrgreen: …chudák ten můj chlap :*
těhotenství je teprve v plánu,tak to zatím dostává po „kapkách“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
23.2.12 15:06

Myslím, že tvůj manžel je nemocný. Dle příznaků o posedlosti pořádkem a hygienou, viz. komínky a tužky dle barev. Nevím přesně český výraz, nejsem žádný odborník, ale anglicky je jedná o tzv. OCD. Obssesive- compulsive dissorder. Zkus si o tom něco načíst, možná by stálo za to, aby viděl nějakého odborníka. Je to nemoc, takže ve své podstatě za to nemůže. A léky by mu mohly eventuelně pomoci. Ale taky záleží, jak moc ještě chceš, aby to bylo mezi vámi fajn. I když vzhledem k tomu, že spolu čekáte dítě, tak bych asi ještě zabojovala…Držím pěsti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
23.2.12 15:43

Tak já jsem si prošla podobným i když jsem zrovna nebyla těhotná. A ještě k tomu to byl mamánek. Ale já to dlouho nevydržela. Rozvedla jsem se. Ke konci jsem si našla přítele, který mě v utvrdil v tom, že to může být lepší. Po roce od rozvodu máme úžasnou holčičku a jsem strašně šťastná. Takže věř, že pokud se to doma neobrátí k lepšímu, tak určitě i jinde může být lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
23.2.12 16:23
Mrs.G píše:
Myslím, že tvůj manžel je nemocný. Dle příznaků o posedlosti pořádkem a hygienou, viz. komínky a tužky dle barev. Nevím přesně český výraz, nejsem žádný odborník, ale anglicky je jedná o tzv. OCD. Obssesive- compulsive dissorder. Zkus si o tom něco načíst, možná by stálo za to, aby viděl nějakého odborníka. Je to nemoc, takže ve své podstatě za to nemůže. A léky by mu mohly eventuelně pomoci. Ale taky záleží, jak moc ještě chceš, aby to bylo mezi vámi fajn. I když vzhledem k tomu, že spolu čekáte dítě, tak bych asi ještě zabojovala…Držím pěsti. :kytka:

obsedantně kompulzivní porucha. ale to není tak jisté. může být jen hodně modrý ( barevná typologie osobnosti ) tzn. tabulky, propočty, vše promyšleno, vše srovnáno. pokud by měl obsedantně kompulzivní poruchu, musel by přerovnávat pořád dokola i srovnané komínky, nedokázal by odejít z bytu, to už záleží na konkrétním typu poruchy, každopádně by to bylo vidět, že opakuje pořád to rovnání donekonečna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky