Alergické dítě, projevy, léky

629
17.1.07 10:34

Alergické dítě, projevy, léky

Tak jsem byli dnes u lékařky, poněvadž malou stále svědí noc, škrábe se pořád, potahuje ho atd.Dostali jsem nějaký lék Xyzal je to nějaká novinka antihistaminikum a pokud jí nepomůže tak nás pošle na alergologii. Neznáte tento lék? Má tam vedlejší účinky,tak mám trochu strach.
Může se alergie projevovat bez toho aby měla také svědění očí, výtok z nosu atd,? Pomohly Vám léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
17.1.07 12:31

Neznám zbytek diskuse, ke které se toto nejspíš vztahuje, ale s xyzalem mám zkušenost osobní. Je prý lepší než Zodac a Zyrtec. Užívám ho od července loňského roku a neměla jsem zatím nejmenší vedlejší účinek.

Ale je to dost individuální. Záleží na každém konkrétním. Výpis vedlejších účinků je proto, aby se spol. kryla.

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
17.1.07 12:42

Dostali jsem nějakou novinku XYZAL perorální roztok.
Jak dlouho se prosím berou vkuse takové tabletky na alergii, nebo jak to vlastně funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
17.1.07 12:46

no pro prcka to budete mít formou kapek, já to mám jako tablety. Jak dlouho, to je těžko říct. Podle mě jestli to nemáte od alergologa, tak by to mělo být cca do odeznbění příznaků a pak v případě znovuobjevení.

Otázka je, jestli tam není nějaká alergie konkrétní a není vhodné to řešit dlouhodobě. Nevím, co přesně vás trápí. Pokud to je jednorázová akce, zatím bych to třeba neřešila, ale pokud by se to opakovalo, či to neustupovalo, pak by stálo zato udělat pořádné vyšetření. Příčina může být v tom, ale i jinde.

Mi zjistili alergie, mám i astma. A léky beru zatím trvale. Někdo je bere pouze v sezoně, někdo permanentně. Jak dlouho to budu užívat, to netuším. Chodím teď na injekce (aplikují mi alergeny a tělo by si mělo nějak vytvořit protilátky, mělo by to lépe zvládat) a je otázka, jak to bude, až s nimi skončím.

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect