Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky.Sháním pro našeho malého cd s písničkama,kde jsou klasické písničky jako např:prší,skákal pes,nic složitého klasického.Však to znáte??Děkuji..
Ahoj Jonko, zdravím Tě
!
Já malému CD s písničkama sehnala v „levných knihách“. Pouštíme si to a moc se mu to líbí, je tam hodně písniček. Stálo asi 49,–. Moc hezké !
existuje edice nekolika CD pro deti. My mame „kocka leze dirou“, je tam spousta tech klasickych pisnicek pro prcky, ale my jsme to meli pujcene od kamosky, ale ta to pry normalne koupila v CD prodejne!
Ahoj,
my máme taky CD z levných knih, jak psala Sylvus. Stálo 49Kč a jmenuje se Tancovala žížala. Je tam přes 40 klasických písniček, malému se to líbí. Ale jestli chceš něco fakt pěkného, tak hledej CD dětských písniček nazpívaných Bambini di Praga, jsou to profíci a kvalita je nesrovnatelná. Já jsem dostala CD v porodnici, v jednom z těch propagačních kufříků a to cédéčko u nás hraje denně.
Ahoj, vřele doporučuji CD Hradišťanu Hrajeme si u maminky. Je tam skoro čtyřicet písniček včetně takových „hitů“ jako Prší prší, Maličká su, Prašná brána a podobně. Většinu písniček zpívají děti, což, myslím, Johanku zaujalo víc než nějaký školený profi hlas. Jede to u nás témeř denně už přes rok!
![]()
Tancovala žížala vřele doporučuji, to hrajeme asi od dvou let a stále je aktuální, i když maxim turbulenc a Dáda jsou teď aktuálnější.
Ahoj MaRi,
já jsem to s těma Bambinama myslela ta, že se to prostě dobře poslouchá, nejde o to, že mají školený hlas. Taky to jsou děti a Tomíkovi se to taky líbí, když zpívají děti. Ale třeba na tom Tancovala žížala některým písničkám nejde moc rozumět a závěrečné ukolébavky zpívá jako host nějaká zpěvačka a je to dost příšerné. Navíc mají písničky udělaný takový ten doprovod, co se jednoduše navolí na klávesách - tuc, tuc…to moc nemusím, ale Tomíkovi se to líbí. O tom Hradišťanu jsem slyšela a chci si ho taky pořídit.
Ahojky.Tak mi koupila kámoška Tancovala žížala..A fakt dobrý malej u toho tancuje a točí se dokola až se mu točí hlavinka a spadne.A jak se natřásá..My chodíme do 2klubíček Mat.centrum a tam zpíváme a tak se mu to líbí..Aspoň se naučím zpívat.Tak díky za rady..Sylvus kde se flákáš?? ![]()
Ahoj Jonko !
No tak to teď máte doma diskotéky jako my, co
.
Kde se flákám, já už na mimino moc nechodím, víš. Ani není pořádně čas
. Ale to víš, že bych ráda pokecala… Jak se Vám daří ? Co malej, jak se má ? Jaké děláte pokroky ? Kdybys chtěla, pošli mi i SZ. Nebo můžem pak i přes maila, mě by to nevadilo.
Tak zatím a diskotékám zdar ![]()