Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,potřebovala bych poradit.Malé/18 měsíců/ se na bříšku,zádech a nožičkách začala dělat vyrážka.Vypadá jako spálení kopřivou nebo kousnutí komárem,takové červené flíčky,různě velké.Asi jí nesvědí,teplotu nemá a chová se normálně.Před 14 dny jedla rybíz a angrešt na zahradě.Od té doby se jí průběžně objevují během dne tyto flíčky,i když už ovoce nejí.Byli jsme u dr. a ta říkala,že to vypadá na alergii na trávu.Nějak se nám to nezdá,jsme třeba celý den doma,ven nejdeme a večer je malá osypaná.Poradíte,nesetkal se s tím někdo z vás.Moc děkuji Jana
Ahoj Janulo,
malej měl něco podobnýho v roce, taky nás strašili alergií na všechno možný, ale nakonec se z toho vyklubala vyrážka po přehřátí. Prostě jsem ho moc oblíkala…
Netvrdím, že tohle je zrovna tvůj případ, ale kdyby náhodou…
Ahoj,
zrovna dnes jsem s podobnym problemem byla u dr. se svym dvouletym synem.
Presne jak pisete, koprivka ,zadna teplota, zadne fleky cervene,nesvedi ho to. Zprvu to vypadalo jen jako potnicky na zadech a pak se to rozlezlo vsude. Pry to je alergicka reakce ale tezko rict konkretne na co.
Maly nemiva vubec zadne reakce na jidlo, zmenu avivaze nebo cokoliv. Ale po dlouhe dobe jsem mu dala 100% redeny pomerancovy dzus a presnidvaku z Tesca
bylo tam C…tak mozna z toho a nebo taky ne.
Nic s tim nemam delat, nekoupat, spise sprchovat ,nosit bavlnu a na zklidneni mame kapky Zodac.
Snad to zmizne. Drzim palce. Nat
Ahoj,
zrovna dnes jsem s podobnym problemem byla u dr. se svym dvouletym synem.
Presne jak pisete, koprivka ,zadna teplota, zadne fleky cervene,nesvedi ho to. Zprvu to vypadalo jen jako potnicky na zadech a pak se to rozlezlo vsude. Pry to je alergicka reakce ale tezko rict konkretne na co.
Maly nemiva vubec zadne reakce na jidlo, zmenu avivaze nebo cokoliv. Ale po dlouhe dobe jsem mu dala 100% redeny pomerancovy dzus a presnidvaku z Tesca
bylo tam C…tak mozna z toho a nebo taky ne.
Nic s tim nemam delat, nekoupat, spise sprchovat ,nosit bavlnu a na zklidneni mame kapky Zodac.
Snad to zmizne. Drzim palce. Nat