Alergie na kočku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
441
13.1.10 12:41

alergie na kočku

Dobrý den,prosím Vás o radu,kdo má zkušenosti s alergii na kočku a dal ji z bytu pryč,za jakou dobu jste viděli nějaké zlepšení?Moc děkuji za jakoukoli odpověd.Máme dvouletou holčičku s AE a to silným ekzemem a alergolog nám zjistil alergii na kočku,pes a oboje máme.Takže jsme obě zvířata dali z domu,vymalovali,vyčistili sedačku,vytřeli co se dalo,umyli co se dalo atd a ted čekáme.je to ale jenom 14dní co jsme toto udělali,ale jsme s manželem netrpělivý,když vidíme jak se naše malá trápí s kůží.Děkuji Vám moc Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17226
13.1.10 12:57

Ahoj, já se omlouvám, že nedpovídám na tvůj dotaz. Spíš se hci zetat - Kubík má něco jako AE (dle naší Dr.to je AE)pouze v obličeji asi od 4.týdne, a střídá se lepší a horší období. Teprve zítra jdeme na kožní a bojím se, že bude stejný verdikt - kočka pryč. :-( Jak se projevila alergie u Adélky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
13.1.10 13:05

Ahoj,kožařka by tě měla poslat k alergologovi,který ti z krve(bohužel není to nic příjemného)děvčátka udělá testy.Kočičí alergeny jsou nejhorší,protože dlouho poletují ve vzduchu a my je dýcháme a sedají nám na kůži.Pokud ti alergolog podle testu neřekne kočka pryč,tak bych to neřešila.U nás to začalo na ručičkách asi ve čtvrtém měsíci.Nejhorší je jak se začne batolit na zemi…to všechno sbírá,ale říkám je vdechnutím…taky jsme se bránili s manželem zvířata pryč,ale nedá se jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
13.1.10 14:02

ahoj ja mam AE od pul roku veku (letos mi bude 27) takze uz jsem toho vyzkousela hafo vcetne nutnosti hospitalizace… Ale k tvemu dotazu (a jiz uz to bylo napsano) predevsim kocici alergeny jsou jedny z nejagresivnejsich a drzi se delsi dobu… je mozne, ze se neco drzi i na obleceni i kdyz ho vyperes, to bych ti doporucila i koupit v lekarne spec. praci prasek. Muzou doporucit na koznim. Jinak nepises, jestli nahodou by nemohla mit dcerka nekterou potravinovou alergii, na to ji testy delali? Jinak muj tata ma doma kocku a je pravdou, ze po navsteve u nej se silene skrabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
13.1.10 14:05

Zoubky, jinak u AE se opravdu stridaji lepsi a horsi obdobi stavu AE a to proto, ze se objevuji v kazde rocni dobe jine alergeny …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
13.1.10 14:08

Ahoj,vidíš všechno jsem vyprala,ale je otázka jestli ten prášek je schopný ty alergeny dostat ven z oblečení.Zeptám se na kožním.Dcera má zjištěnou alergii ještě na mléčnou bílkovinu,ale té se vyhýbáme.Takže má alergii kočka,pes,mléčná bílkovina.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
13.1.10 14:08

Ahoj,vidíš všechno jsem vyprala,ale je otázka jestli ten prášek je schopný ty alergeny dostat ven z oblečení.Zeptám se na kožním.Dcera má zjištěnou alergii ještě na mléčnou bílkovinu,ale té se vyhýbáme.Takže má alergii kočka,pes,mléčná bílkovina.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
13.1.10 14:11

No právě, u nás se nestřídají lepší a horší období…u nás jsou jenom ty horší období!!Takže asi,když se stále pohybovyla dcera tam kde kočka,tak se jí ta kůže nezlepšovala!!!!Ale stále horšila!!!Snad se to ted bude lepšit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.1.10 14:14

Filad, nj, ale Kubovi budou teprve 3měsíce, a má to jen na obličeji. Já když měla AE, tak na rukách a nohou. No nic, zítra uvidím, co mi řeknou.
Ale díky holky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.1.13 09:36

musíme dát pryč kočky

Ahoj holky, máme také alergii na kočky, musíme je dát pryč, máme 2 kočky 4,5 roku a 3 roky, kočka a kocour - kastrovaní nevíte náhodou o někom, kdo by se jich ujal? Obě jsou zvyklé doma, kocour v létě běhal venku… do útulku nemám to srdce je dát :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
16.2.15 21:03

Prosim vypere pracka alergeny z kocici srsti? Dekuji.jde mi jen o to, zda po vyprsni zustanou ve vecech nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5736
16.2.15 22:08

Tak ja mam atopicky exem odmala a alergii na kocici srst a ja se osypu po 1dni s kockou, hlavne kolem pusy, vse me kouse a tak, ale zlepsi se mi to hned jak odjedu pryc, cca 2dny, kdy mi to sypani zmizi. vy jste je meli dele, zalezi kde vsude chlupy jsou, co koberce, alergici by je pry ani mit nemeli, my mame jen s tenkym vlasem a jen zacloby a zaluzie, ale mam treba i alergii na peri, to bych se doskrabala.
Takze zalezi jak na vysokou teplotu je vse vyprano. Ale hlavne meli jste je dlouhodobe, chtelo by to vyjet do cisteho prostredi nekam na vzduch a pak se vratit.
At je brzy lepe, neb ditko se moc neubrani tomu vsemu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek