Alergie na polštář?

603
1.4.12 13:58

Alergie na polštář?

Ahoj, mám 9 měsíční mimčo a kdykoliv ho na noc položím na jeho polštářek, po pár dnech se má rudé tvářičky. Peřina s povlečením je ze samého materiálu a pokud spí na froté prostěradle nebo na plínce tak je v pohodě. První dítě na něm taky spalo a nic. Myslíte že alergie časem zmizí a bude moct spát někdy na polštáři? Myslíte že by pomohlo, kdybych polštář vyvařila, kvůli případným roztočům. Povlečení i peřinky jsou značkové,tak mě to docela překvapilo, s prvním mimčem nic podobného nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
1.4.12 14:04

A jaka je vypln? Bud bych to nechala vycistit odborne nebo vyhodila uplne a koupila nove, ale v 9m klidne muze spat bez polstare jeste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
1.4.12 14:27

To je jen takový placatý, centimetrový, jinak bych mu ho ještě nedávala. Jaká je výplň nevím, ale je určitě protialergický, kupováný v Babyexpertu, takže žádný šunt. Teď mě ještě napadlo, že u mojí mámy spal bez polštáře, ale na bavlněném prostěradle a měl to taky, takže polštářem to asi nebude, spíš tím bavlněným povlečením.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.12 14:34

No nevím :think:
Tak jako tak ten polštářek dej na pár dní do mrazáku a to zabije roztoče. Příčinu červených tvářiček ale budeš muset hledat dál. Alergie na bavlnu.. nevím jestli to vůbec existuje… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
1.4.12 14:42
@Milu_Stodůlky píše:
No nevím :think:
Tak jako tak ten polštářek dej na pár dní do mrazáku a to zabije roztoče. Příčinu červených tvářiček ale budeš muset hledat dál. Alergie na bavlnu.. nevím jestli to vůbec existuje… :think:

spis bych to tipovala na praci prasek nebo avivaz - zkusit zmenit prasek, davat machani navic a bez avivaze…

ze je polstarek antialergicky neznamena ze se v nem neusazuje prach, zalezi kde byl skladovany atd, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
1.4.12 14:52

Oblečení mu od narození peru v normálním prášku a nikdy žádnou alergii neměl, až na to povlečení na polštářku a u mámy na bavlněný prostěradlo. Froté mu nevadí a bavlněné plínky taky ne. ještě jsem zapomněla napsat, že spí na bříšku, takže přímo na tom tvářičkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
1.4.12 15:36

Polštář vyper, dej máchání navíc, stejně tak povlečení, až uschne, strč to na pár dní do mrazáku. Syn byl na tvářích osypaný z čepičky, přešlo to až létem, kdy měl klobouček, takže se kontakt s čepičkou úplně zrušil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí