Dítě (4měs.) je na UM - stolice

Wecernice2
31.3.12 08:57

My jsme na Běbě takže byla zelené konzistence kaše. Teď jsme i na příkrmech a je to jako nažloutlé a taková lepenice :-) Prostě těsto. Bobky jsme měli po nutrilonu antikolik až je nemohl vytlačit a já je dloubala ven teploměrem. Takže za mně myslím že to normální není. A dáváte čaj? Mně doktor říkal ať dávám i čaj pak to prý nebude tak suché.. Ale my nemáme problém s váhou takže čaje může kolik chce..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3684
31.3.12 09:15

Ahoj já když dávala malé Sunar tak měla také bobky a pak jí šlo i to kakání hrozně špatně. Musela jsem přejít na Nutrilon a po něm měla kakání zase v pohodě,prostě míchané vajíčka. A má kamarádka měla také se Sunarem problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
31.3.12 09:18

A má problém to vytlačit? Bolí ho bříško? Jestli ne, tak myslim, že to ničemu nevadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
31.3.12 09:23

My máme Sunar Nutradefense a kadil normoš, teď co přikrmujem, tak má taky bobky :lol: A mě to vyhovuje víc :mrgreen: Nemá to alespoň všude..
Kdyžtak se optej pediatričky, ale podle mě, když to vykadí a bříško ho netrápí, tak to je v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
31.3.12 09:27

4 měsíce a 13 dní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
31.3.12 09:31

Jaký používáš Sunar?
Tenhle:http://www.lekarnadomu.cz/…-defense-636
A nebo tady ten? :http://www.detskavyziva.cz/…ar-complex-2

Já používala ten druhý a měli sme problémy s kakáním,bobky a bolení bříška,ale maminky co používají ten první si nestěžují na bobečky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
31.3.12 09:32

@terezka24
Jojo, to musím souhlasit, my máme ten první a super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
31.3.12 09:36
@lyrica píše:
@terezka24
Jojo, to musím souhlasit, my máme ten první a super..

Ten první je opravdu dobrý co tak slyším od maminek,ale Sunar complex s tím má většina maminek problém,nevím jaký je rozdíl ve složení,že nějaké děti po něm mívají bobečky a špatnou stolici :nevim: Malá byla asi měsíc v pohodě,sice s bobečka ale dobrý a pak začaly ty její hrozné bolesti a třeba 3 dny nekadila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
31.3.12 10:01

Nam na to predtim pomohlo zmenit na sunar nutra defence, je tam vlaknina !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
23.2.13 10:30

Ahojky my jsme také na UM váživě, od Nestlé máme Bebu HA a stolice je vícemnně řidká a zelená..poslední týden ale malá nějak vůbec nechce kakat a dnes je to třetí den a nic..je to normální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí