Alergie na psa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1461
3.7.05 19:31

Alergie na psa

Ahoj,

měla bych na Vás další dotaz. Protože jsem tedy asi těhotná, chtěla jsem se zeptat, jak jste na tom s miminkem a se psem.
Máme doma pejska malé rasy. Manžel alergický není ( kromě prachy, pylu atd - ale na psa ne ). Já nemám vůbec na nic alergii.

Je nějaké riziko, že naše miminko bude na pejska alergické ???

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7463
3.7.05 19:43

mikino :)
pokud nejste alergici,tak myslim,ze ani prcek nebude alergik. Naopak se doporucuje takove souziti :))

magrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
3.7.05 20:03

Ahoj,
tak to je přesně jako u nás, manža alergik na pyl, prach, já nic, doma máme 2 psi a navíc 2 kočky a 8 měsíční mimčo a naštěstí zatím nic ! Někde jsem četla že pokud jsou oba rodiče alergici je 70 pr. možnost že mimčo bude taky, pokud jen jeden tak je to 40 pr., musíme doufat. Držím pěstičky ať nemáme doma alergiky. Pá.
Lenka + Ema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
3.7.05 20:25

Já začínám zítra 7tt, máme doma dva mopsíky, spíme s nimi v posteli, mazllím se s nimi, doufám, že ze mě nebude nezodpovědná těhule, když řeknu, že se v tomhle nechci omezovat. Já ani manžel alergie nemáme na nic a doufáme, že ani naše dítě mít nebude (čekáme první). Víš já se samozřejmě taky bojím aby miminko bylo zdravé, abych udělala všechno pro to, aby ničím nestrádalo,ale taky si zdravým rozumem říkám, že dřív děti nevyrůstaly v úplně sterilním prostředí a na jejich zdraví se to nijak nepodepsalo. Nechci žít samozřejmě v bordelu plném chlupů, ale vytvářet prostředí bez jediného smítka a chlupu, bez prachu a zvířat se mi taky nezdá úplně fajn. Pokud by pak moje dítě vyšlo ven, kde to tolik sterilní není bude zákonitě hned nemocné. Myslím, že můžeš být klidná. Pokud by někdo z nás alergii měl, tak bych o tom uvažovala jinak, ale takhle je to myslím v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
3.7.05 20:26

Tak to jste mě opět potěšily, děkuji.
Já jsem právě taky slyšela, že ten kdo má v těhotenství doma nějaké zvíře, tak je tam malé riziko, že mimi bude alergické.

A jednoho pejska už jsem kdysi dát pryč musela a znova bych to prožívat nechtěla ( i když miminko je samozřejmě přednější ).
Je to miláček.

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
4.7.05 08:32

ahojka… taky jsem měla strach, že když se budu s mojema veverkama pusinkovat a mazlinkovat, že miminko bude nemocné. Mnoho lidí mi to vyvrátilo. I přesto, že moc chci aby moje dítě bylo zdravé, asi bych nevydržela psouny nemazlit. A když mě sami začnou pusinkovat a mazlit, tak se nedá odolat :lol:
Hodně štěstí miminkovi i Tobě Tanisek s Vojtíškem 27+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
4.7.05 11:39

Ahoj,
ta pravděpodobnost tady je. Protože je tvůj manžel alergik, i když ne na tento druh alergií. Moje mamka alergik není vůbec, taťka má jen alergii na pyl z kytek a brácha má alergii na prach, roztoče, peří, zvířecí strst, sennou rýmu, alergii na pyl. Takže bych to tak na lehkou váhu nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
5.7.05 07:29

Ahojky,

máme dvě atopické děti. Já nemám žádnou alergii a manžel má pily, prach, roztoče a kočku. Lenička má největší alergii právě na psa. Museli jsme dát pryč pejska i kočku a to přesto, že se pohybovali pouze na zahradě. U malého jsme zatím testy nedělali.

Ahoj Ajka, Lenička skoro 3 roky a Lukášek skoro 1rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect