Alergie na třešně?

736
10.6.11 21:01

Alergie na třešně????

Ahoj holky,
prosím o informaci, zda jste se některá setkala u vašich miminek s alergií na třešně.
Já jsem včera snědla velkou mísu třešní :dance: , malou (12 týdnů) jsem kojila až ráno a během dopoledne se jí osypala pusinka, krček a dekolt. I já mám jednou ruku osypanou a mě teda třešně nikdy nic nedělaly. Já jsem nejedla přes den nic než to co jím běžně. Zatím malá neměla žádnou reakci na žádné jídlo, ani na jahody, tak jsem docela překvapená, ale snad to brzy zmizne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
10.6.11 21:20

asi si jich snědla moc. Stalo se mi to po jahodách, tak jsem se pak mírnila a bylo to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
10.6.11 21:45

jestli byly tresne kyselejsi, muze to byt koprivka :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
736
10.6.11 22:04
zuzukaa píše:
jestli byly tresne kyselejsi, muze to byt koprivka :nevim: :nevim:

No kyselé teda nebyly, byly pěkně slaďoučké :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
10.6.11 22:06

Třeba alergie na červíky :lol: né sory, prostě mě to napadlo, tak já mizím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
10.6.11 22:09
cancerka píše:
Třeba alergie na červíky :lol: né sory, prostě mě to napadlo, tak já mizím :mavam:

Téda, no až teď si mě upozornila na to, že jsem se do těch třešní ani nepodívala :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
10.6.11 22:11

No já mám právě problém, jak se řekne třešně tak si to hned spojím s červíkama a nejím je… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
10.6.11 22:25
cancerka píše:
No já mám právě problém, jak se řekne třešně tak si to hned spojím s červíkama a nejím je… :roll:
:-? :-? :-? nepotěšila si mě teda :-? :-? :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21610
11.6.11 09:16

řekla bych, že na červíky ne ;-) ale pokud jsi snedla plnou mísu, tak se nedivím, že se dítko osypalo. holt všeho moc škodí. a nebo mě ještě napadlo, jestli to nejsou potničky. i když teď už takové horko není jako před týdnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
11.6.11 09:40

Člověk může mít alergii na všechno (zvlášť,když se to přežene,co? :lol: ).Zkus použít zyrtec, Fenistil.
Potničky by to taky mohly být.Záleží,jak to „osypání“ vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
11.6.11 20:44

Potničky to nejsou, ty už poznám, léčily jsme je před 14ti dny a úspěšně :mrgreen: , ale asi to budou opravdu ty třešně, no už se jich vyvaruji. Bylo jich asi opravdu moc :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí