Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Uz jsem psala v jedne diskuzi ze vcera okolo 17:00 prijali moji holcicku v nemocnici z nalezem na plicich(bronchytida az na lozisko)Dostala atb(nevim v kolik).Dneska mi volal doktor ze si mam malou ve tri prevzit,ale me to prijde brzo vzdyt neni na pozorovani ani 24 hodin.Mam si ji vzit domu a nebo si vydupat prodlouzeni hospitalizace aspon do pondeli?Sono bry bylo ok
maminka189 píše:
Uz jsem psala v jedne diskuzi ze vcera okolo 17:00 prijali moji holcicku v nemocnici z nalezem na plicich(bronchytida az na lozisko)Dostala atb(nevim v kolik).Dneska mi volal doktor ze si mam malou ve tri prevzit,ale me to prijde brzo vzdyt neni na pozorovani ani 24 hodin.Mam si ji vzit domu a nebo si vydupat prodlouzeni hospitalizace aspon do pondeli?Sono bry bylo ok
Tak asi dělali RTG plic ne?Nebo i sono?A čeho?
No když nevidí důvod aby malá v nemocnici byla tak si jí vezmi raději dom ne?Kdyť by jsi šla stejně dnes na návštěvu tak se zeptej lékaře až tam budeš. ![]()
tak doktoři snad vědí co dělají, a pro dítě to musí být v nemocnici dost stresující ,netuším kolik tvojí malé je,ale já bych ji tam tedy samotnou nenechala ani vteřinu navíc.
Já bych také dítě nenechala samotné a přez víkendy jsou tam lékaři jen z povinosti teda aspoň mi to tak přišlo když jsem tam ležela se svým zvracením v těhu ![]()
maminka189 píše:
Ty si myslíš, že z uvedených informací jsou baby na internetu schoné posoudit, zda tvoje dítě potřebuje hospitalizaci?
Já bych jí vzala domů a byla bych štastná jak blecha.Pokud by se mi ale cokoliv nezdálo tak mám záchranku za barákem. ![]()
přesně když jí doktor chce propustit tak to asi zas tak horký nebude,a kdyby se stav zhoršil může volat rychlou. Nechápu jak by někdo mohl nechat dobrovolně samotné malé dítě v nemocnici.
Ale musí… Do 6 let máš nárok být s dítětem v nemocnici, platí to za tebe pojišťovna. Od šesti let ten nárok máš taky, jen si to už musíš zaplatit.
Já bych také nenechala své dítě v nemocnici v žádném případě.
AnastazieB píše:
Ale musí… Do 6 let máš nárok být s dítětem v nemocnici, platí to za tebe pojišťovna. Od šesti let ten nárok máš taky, jen si to už musíš zaplatit.Já bych také nenechala své dítě v nemocnici v žádném případě.
Ona je tam nějaká oklička ve smyslu „pokud to provoz dovolí“ . ![]()
Alpaka píše:AnastazieB píše:Ona je tam nějaká oklička ve smyslu „pokud to provoz dovolí“ .
Ale musí… Do 6 let máš nárok být s dítětem v nemocnici, platí to za tebe pojišťovna. Od šesti let ten nárok máš taky, jen si to už musíš zaplatit.Já bych také nenechala své dítě v nemocnici v žádném případě.
i kdybych tam měla sedět na židly nebo si donést karimatku,nemůžou mě vyhodit. Tedy pokud není na Jipu nebo ARU
Přesně tak, souhlasím se Sophinkou… Nikdy bych tam dítě nenechala…
vezmi ji domů, pokud lékař soudí, že je to k propuštění. my to neposoudíme!!
víkendový provoz nemocnic stojí za to (zrovna dneksa manžel slouží..tak vím svoje..)
kolik je holčičce?
Já bych ji tam samotnou nenechala ani za nic!!!!
A když by mi bránili, otočím se na podpadku a jdu jinam. Jsem snad ještě nezažila, aby rodičům bránili být s dítětem.
Davdan píše:
Já bych ji tam samotnou nenechala ani za nic!!!!A když by mi bránili, otočím se na podpadku a jdu jinam. Jsem snad ještě nezažila, aby rodičům bránili být s dítětem.
tady jde ale o to,že maminka tam holčičku chtěla nechat ještě přes víkend,i když ji lékař chtěl pustit do domácího ošetření