Propuštění ze špitálu

5548
10.6.11 12:43

propusteni ze spitalu

Uz jsem psala v jedne diskuzi ze vcera okolo 17:00 prijali moji holcicku v nemocnici z nalezem na plicich(bronchytida az na lozisko)Dostala atb(nevim v kolik).Dneska mi volal doktor ze si mam malou ve tri prevzit,ale me to prijde brzo vzdyt neni na pozorovani ani 24 hodin.Mam si ji vzit domu a nebo si vydupat prodlouzeni hospitalizace aspon do pondeli?Sono bry bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
10.6.11 12:46
maminka189 píše:
Uz jsem psala v jedne diskuzi ze vcera okolo 17:00 prijali moji holcicku v nemocnici z nalezem na plicich(bronchytida az na lozisko)Dostala atb(nevim v kolik).Dneska mi volal doktor ze si mam malou ve tri prevzit,ale me to prijde brzo vzdyt neni na pozorovani ani 24 hodin.Mam si ji vzit domu a nebo si vydupat prodlouzeni hospitalizace aspon do pondeli?Sono bry bylo ok

Tak asi dělali RTG plic ne?Nebo i sono?A čeho?
No když nevidí důvod aby malá v nemocnici byla tak si jí vezmi raději dom ne?Kdyť by jsi šla stejně dnes na návštěvu tak se zeptej lékaře až tam budeš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.6.11 13:07

tak doktoři snad vědí co dělají, a pro dítě to musí být v nemocnici dost stresující ,netuším kolik tvojí malé je,ale já bych ji tam tedy samotnou nenechala ani vteřinu navíc.

• Citovat
  • Upravit
486
10.6.11 13:32

Já bych také dítě nenechala samotné a přez víkendy jsou tam lékaři jen z povinosti teda aspoň mi to tak přišlo když jsem tam ležela se svým zvracením v těhu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
10.6.11 13:44
maminka189 píše:
Uz jsem psala v jedne diskuzi ze vcera okolo 17:00 prijali moji holcicku v nemocnici z nalezem na plicich(bronchytida az na lozisko)Dostala atb(nevim v kolik).Dneska mi volal doktor ze si mam malou ve tri prevzit,ale me to prijde brzo vzdyt neni na pozorovani ani 24 hodin.Mam si ji vzit domu a nebo si vydupat prodlouzeni hospitalizace aspon do pondeli?Sono bry bylo ok

Ty si myslíš, že z uvedených informací jsou baby na internetu schoné posoudit, zda tvoje dítě potřebuje hospitalizaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.6.11 14:37

Já bych jí vzala domů a byla bych štastná jak blecha.Pokud by se mi ale cokoliv nezdálo tak mám záchranku za barákem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.6.11 14:40

přesně když jí doktor chce propustit tak to asi zas tak horký nebude,a kdyby se stav zhoršil může volat rychlou. Nechápu jak by někdo mohl nechat dobrovolně samotné malé dítě v nemocnici.

• Citovat
  • Upravit
5331
10.6.11 14:42

Oni tě totiž přijmout nemusí.Pokud nekojíš :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
10.6.11 15:03

Ale musí… Do 6 let máš nárok být s dítětem v nemocnici, platí to za tebe pojišťovna. Od šesti let ten nárok máš taky, jen si to už musíš zaplatit.

Já bych také nenechala své dítě v nemocnici v žádném případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
10.6.11 15:12
AnastazieB píše:
Ale musí… Do 6 let máš nárok být s dítětem v nemocnici, platí to za tebe pojišťovna. Od šesti let ten nárok máš taky, jen si to už musíš zaplatit.Já bych také nenechala své dítě v nemocnici v žádném případě.

Ona je tam nějaká oklička ve smyslu „pokud to provoz dovolí“ . :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.6.11 15:16
Alpaka píše:
AnastazieB píše:
Ale musí… Do 6 let máš nárok být s dítětem v nemocnici, platí to za tebe pojišťovna. Od šesti let ten nárok máš taky, jen si to už musíš zaplatit.Já bych také nenechala své dítě v nemocnici v žádném případě.
Ona je tam nějaká oklička ve smyslu „pokud to provoz dovolí“ . :-?

i kdybych tam měla sedět na židly nebo si donést karimatku,nemůžou mě vyhodit. Tedy pokud není na Jipu nebo ARU

• Citovat
  • Upravit
13755
10.6.11 19:51

Přesně tak, souhlasím se Sophinkou… Nikdy bych tam dítě nenechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.6.11 20:51

vezmi ji domů, pokud lékař soudí, že je to k propuštění. my to neposoudíme!!
víkendový provoz nemocnic stojí za to (zrovna dneksa manžel slouží..tak vím svoje..)
kolik je holčičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
10.6.11 22:27

Já bych ji tam samotnou nenechala ani za nic!!!! 8-o A když by mi bránili, otočím se na podpadku a jdu jinam. Jsem snad ještě nezažila, aby rodičům bránili být s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.6.11 23:04
Davdan píše:
Já bych ji tam samotnou nenechala ani za nic!!!! 8-o A když by mi bránili, otočím se na podpadku a jdu jinam. Jsem snad ještě nezažila, aby rodičům bránili být s dítětem.

tady jde ale o to,že maminka tam holčičku chtěla nechat ještě přes víkend,i když ji lékař chtěl pustit do domácího ošetření

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure