Režim miminka

208
9.6.11 20:13

režim miminka

Ahoj holky,chci se zeptat,mám tří měsíční miminko,s tím,že si režim tak nějak udělal sám,ale zdá se mi trochu divný.Takže by mě zajímalo,v kolik přibližně jedí vaše mimča a jak dlouho spinkají.Můj malej papá v 7,10,13,16 a pak poslední papání má kolem 20-21 hod,podle toho jak se vzbudí,ale pak právě spí až do 7h.do rána.Asi jsem divná,ale mám blbý pocit s toho,že ho v noci nebudím na jídlo,takže spí cca 10 hodin.Chtěla bych mu to trochu pozměnit,ale on si to tak udělal asi sám,a jde mi to koupání,že když se nají kolem 17-18 hod,tak se pak koupe až kolem 21 hod a bojím se,aby si tak na to nezvykl a už mu to nezůstalo na dobro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
9.6.11 20:16

Nadobro mu to nezůstane určitě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.6.11 20:18

uff :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
9.6.11 20:19

určitě ho nebuď :lol: Vzbudil by se, kdyby měl hlad.. Mě v porodnici strašili, že musím malinkou budit každé 4 hodiny a už po dvou týdnech si malá pěkně vychrupávala až do rána a když jsem se pak ptala dr, tak mi řekla, že naopak mám být ráda, že spí celou noc, pokud teda přibývá samozřejmě :kytka: :mrgreen: No a jinak režim si asi každý stanoví sám, já jsem to teda ve 3 měsících neřešila, prostě jsem to brala jak to přišlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
9.6.11 20:19

Proč by jsi ho v noci budila? Buď ráda, že spí :wink: Ten náš se do dneška vzbouzí 1× za noc :-) Takže závistníček :wink:

Já bych ho vykoupala před tím jídlem v 18 hod. nebo po jídle a pak ať se ti na jídlo v těch 21 vzbudí. Mám kluka 8 měsíců a koupe se v 18 hod. a jí hned po koupačce, někdy to vyjde blbě a tak dostane před koupáním a v 19 hod. už spí. A na jídlo se vzbudí, až když chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.6.11 20:21

Buď ráda že ti spí :-) Koupala bych v těch 18 hod.Taky tak koupem a jsme živý :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
9.6.11 20:24

Jé jak ti závidím, že ti takhle krásně v noci spinká já chci taky :-) a to koupání tak ho vykoupej kolem té 17-18hodiny a je to :wink: a vůbec se netrap máš vzorné miminko ta naše „Keliška“ přes den spát nechce a v noci se budí 2-3× za noc a vstává za svítání :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
9.6.11 20:28

když spí celou noc, proč budit ? mě si miminko už od porodnice budí co 2 hodiny a od 3 měsíců co hodinu :jazyk: … a to teprv řešíme co s tím. velká závist…

Příspěvek upraven 09.06.11 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
9.6.11 20:29
Daanca píše:
Jé jak ti závidím, že ti takhle krásně v noci spinká já chci taky :-) a to koupání tak ho vykoupej kolem té 17-18hodiny a je to :wink: a vůbec se netrap máš vzorné miminko ta naše „Keliška“ přes den spát nechce a v noci se budí 2-3× za noc a vstává za svítání :-?

JJ, tohle znám, přesně do 4 měsíců to bylo vzorné miminko, co se večer napapalo a ráno v 9 vstalo, ale pak přesně jak píšeš, přes den ani hoďku a v noci třeba i pětkrát vzhůru a chtěla mlíčko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.6.11 20:29

Asi ti pošlu naší jedlici, aby si věděla jakej poklad máš :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.6.11 20:32

Ahoj,
máš doma zlatíčko :srdce: Nebuď a buď v klidu, celkem ti závidím :wink: Koupala bych klidně po tom jídle v 18 hod, ale i kdybyste koupali až v těch 21, tak se svět nezboří :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
9.6.11 20:39
Terrezka píše:
Daanca píše:
Jé jak ti závidím, že ti takhle krásně v noci spinká já chci taky :-) a to koupání tak ho vykoupej kolem té 17-18hodiny a je to :wink: a vůbec se netrap máš vzorné miminko ta naše „Keliška“ přes den spát nechce a v noci se budí 2-3× za noc a vstává za svítání :-?
JJ, tohle znám, přesně do 4 měsíců to bylo vzorné miminko, co se večer napapalo a ráno v 9 vstalo, ale pak přesně jak píšeš, přes den ani hoďku a v noci třeba i pětkrát vzhůru a chtěla mlíčko :zed:

Tak to buď ráda že aspoň do 4 měsíců ti spinkala to ti závidím já jsem ještě co se malá narodila nespala víc než 3hodiny v kuse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
9.6.11 21:08

Taky závidím. Malej má občas noci kdy je vzhůru třeba 6× a to je na :zed: :zed: :zed: , takže si toho užívej, pokud přibývá, tak nebudit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
9.6.11 21:23

Taky bych se už ráda vyspala celou noc :oops: Buď ráda, že ti spinká. Pokud prospívá, tak bych nebudila a užívala si klidné noci. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
9.6.11 21:33

Ten režim se časem zase změní. Teď si užij spánku, dokud můžeš. Nám malá taky zpočátku pěkně spala…sice né až tak, jako tvůj brouček :mrgreen: Teď to je úplně děs. Tak ti přeji, ať vám pěkné spaní vydrží, co nejdýl. Určitě nebudit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí