Režim miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
7.1.16 20:59

@Niemeyer Já byla vždycky víc naladěná na kluky, u druhého jsem si až do konce myslela, že bude taky kluk a teď jsem z malé celá poprděná. :mrgreen: Jak píšeš, je to taková „cíťa“ a héérečka (i když to mladej umí být taky). :lol:

Jen furt nevím, co si počnu se sponečkama a culíčkama. Hračky už máme asi vyřešené, panenky asi vynecháme, neb je naprosto spokojená s bráchovými auty. Už s nima jezdí po podlaze a dělá bžžžžž… :mrgreen: Ona ví, ža maminka by barbínu a kočárek těžko rozdýchávala. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
7.1.16 22:06

@Svistice Jsme na tom úplně stejně-jsem taky spíš klučíčí typ. První syn pohodář dodnes, druhá dcerka trochu šok a už teď v 9m se silně projevuje heeeerečkový syndrom :lol: To sebou klidně plácne na zem a s výrazem zoufalství křičí mňam, protože jsem jí nedala sousto ze svého talíře :mrgreen: Ale flašku si místo prsa vezme, aspoň že tak ;)

• Citovat
  • Upravit
4655
7.1.16 22:10

Ty děti nás odhadnou :) jj, holčičky jsou hérečky, já sama jsem taky byla, pamatuju si to velmi dobře :mrgreen:

jenom teda k té růžové..kamarádky holčička si taky do tří a půl hrála s bagrama a byl klid…a od těch tří a půl začala vyžadovat růžovou velice mohutně a téměř ve všem… :lol: to samé holčička mojí známé, tu „růžovka“ chytla až ve čtyřech, do té doby jí to bylo fuk a na nejoblíbenější barvu odpovídala že zelená :mrgreen: teď vše co j růžové musí mít, celý pokojík chce natřít na růžovo a kombinace - prý světle růžová a tmavě růžová :) tak fakt nevím jak moc je to dětská přirozenost a jak moc nám ty děti s tou růžovou ten materiální svět ovlivňuje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.1.16 15:39

@Svistice ahojky, zdravím. Měli jsme tříměsíční poradnu. A Kubík váží 5800g a měří 61,5cm. Doktorka říkala, že to stačí, že je to dobré. Porodní váha byla 3250g a 51 cm. A já se pořád starám, jestli má dost. No blázen. Sestřička se smála, prý ať jsem v klidu. Dostali jsme očkování, tak doufám, že nebude nějaká reakce. Ještě měl u doktorky jednu ručičku jakoby v pěst, to by už neměl mít. Ale říkala jsem, že doma ji má většinou uvolněnou i při pasení koníků. Tak snad to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
18.10.16 22:24

Holky poraďte prosim. Mame 4 měsíční slečnu. Nas rezim neni pevný. Trápí nas večerní usinani. Redpektive uspime ji okolo 19-20h ale ve 21 je vzhůru a řve. Nevíme proc.!napadlo ne zda to neni tim ze chodíme s kocarkem cca od 17:30 a spí do 18:30 v kočárku. Většinou tak 30 minut. Jinak prez den mi většinou 10h mliko,
11-12 spí
13 mliko
13:30-14:30 spí
16 mliko
16-16:40 spí
18-18:30 spí
19:15 koupeme
19:30 mliko
20 usina
Pak ve 21 nastává cikus :? Co změnit??? Udržet ji vecer bez spani v 18??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
18.10.16 22:32

Tohle mi delala dcera a nikdy jsem neprisla na to proc. Jedine jsem si myslela, ze sla spat pretazena, ale to u vas asi neni. Nezbyde nez zkusit vynechat to poslednu spani a dat ji spat nadobro a uvidis.Co se deje, kdyz v tech 21h rve, za jak dlouho usne, cim ji uspis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
18.10.16 23:01
@kathon píše:
Holky poraďte prosim. Mame 4 měsíční slečnu. Nas rezim neni pevný. Trápí nas večerní usinani. Redpektive uspime ji okolo 19-20h ale ve 21 je vzhůru a řve. Nevíme proc.!napadlo ne zda to neni tim ze chodíme s kocarkem cca od 17:30 a spí do 18:30 v kočárku. Většinou tak 30 minut. Jinak prez den mi většinou 10h mliko,
11-12 spí
13 mliko
13:30-14:30 spí
16 mliko
16-16:40 spí
18-18:30 spí
19:15 koupeme
19:30 mliko
20 usina
Pak ve 21 nastává cikus :? Co změnit??? Udržet ji vecer bez spani v 18??? 8o

Uz jsemmpsala jinde, mlade usinalo kolem 7 vecer a budilo se kolem pul desate, tak jsme posunuli koupani az na to "nocno buzeni a pak zase mliko a spat… bez koupele byla taky dost ziva… pak to nejak preslo, bylo to par mesicu kolem pul roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí