dr Aleš Borek z Brna, zkušenosti

6327
17.5.14 13:22

ales borek navstevovali jste ho nekdo

Navstevovali jste nekdo toho doktora ales bourek je z brna. dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6327
18.5.14 10:34

Drive by to mel byt normalny gynekolog. tedka uz ma to byt car ktery by mel byt husovicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
17.4.16 21:01
@hanka1120 píše:
Drive by to mel byt normalny gynekolog. tedka uz ma to byt car ktery by mel byt husovicich.

Ahoj, já k panu doktorovi chodím :)
Ty jsi u něj také byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
19.4.16 20:31

NE NEYLA JAKEJ JE JE DOBREJ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
19.4.16 20:44

@hanka1120 Je super, určitě doporučuji.

Příspěvek upraven 03.05.16 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.4.16 22:06

@NiceDay drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.1.17 23:32

@hanka1120 @NiceDay Ahoj holky, můžu se zeptat, co vy a Bourek s odstupem času? Jste spokojené? Jdeme do prvního IVF v Repromedě a úplnou náhodou jsem si vzpomněla na úžasnýho doktora z dob studií, co se věnoval reprodukční medicíně, na škole jsem z něj byla nadšená :) Tak jsem si ho začala googlit a koukám, že stále pracuje. Doporučily byste ho? Nikde o něm moc info není, vybavenost, úspěšnost,… Díky moc, Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.21 09:35
@cilam píše:
@hanka1120 @NiceDay Ahoj holky, můžu se zeptat, co vy a Bourek s odstupem času? Jste spokojené? Jdeme do prvního IVF v Repromedě a úplnou náhodou jsem si vzpomněla na úžasnýho doktora z dob studií, co se věnoval reprodukční medicíně, na škole jsem z něj byla nadšená :) Tak jsem si ho začala googlit a koukám, že stále pracuje. Doporučily byste ho? Nikde o něm moc info není, vybavenost, úspěšnost,… Díky moc, Hanka

Ahoj, jestli tady ještě chodíš, můžu se zeptat, jestli si nakonec šla k doktoru Bourkovi? Hledám na něj diskuze co se týká ivf, ale nic nenacházím.

• Citovat
  • Upravit
189
10.4.21 17:50

Ahoj holky, ráda bych znala vaše zkušenosti s panem doktorem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.21 21:08
@Merieta píše:
Ahoj holky, ráda bych znala vaše zkušenosti s panem doktorem :)

Ahoj, taky na něj hledám recenze a nenacházím. Uvažuju o něj pro ivf. Byla jsem u něj zatím jednou na krátké konzultaci, z prostředí u něj mám sice smíšené pocity, ale co se týká ivf, tak vypadalo, že ví o čem mluví. Navedl mě na vyšetření, o kterých jsem v minulosti ani nevěděla a v centrech je ani nenabízejí. Pokud o něm víš něco blíž, ráda se dozvím. Díky.

• Citovat
  • Upravit
189
11.4.21 00:00
@Anonymní píše:
Ahoj, taky na něj hledám recenze a nenacházím. Uvažuju o něj pro ivf. Byla jsem u něj zatím jednou na krátké konzultaci, z prostředí u něj mám sice smíšené pocity, ale co se týká ivf, tak vypadalo, že ví o čem mluví. Navedl mě na vyšetření, o kterých jsem v minulosti ani nevěděla a v centrech je ani nenabízejí. Pokud o něm víš něco blíž, ráda se dozvím. Díky.

Děkuji za reakci. Nevím o něm nic, jen z recenzí na internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.21 09:47
@Merieta píše:
Děkuji za reakci. Nevím o něm nic, jen z recenzí na internetu

A ty k němu chodíš?

• Citovat
  • Upravit
189
11.4.21 15:49
@Anonymní píše:
A ty k němu chodíš?

V úterý mu budu volat a budeme se domlouvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.21 20:10
@Merieta píše:
V úterý mu budu volat a budeme se domlouvat

Já mu budu volat zítra a mám mít první kontrolu. Budu ráda, když mi sdělíš po návštěvě své dojmy. A ty jdeš k němu na ivf? A jak si k němu přišla? Doporučil ti ho někdo?

• Citovat
  • Upravit
189
13.4.21 18:53
@Anonymní píše:
Já mu budu volat zítra a mám mít první kontrolu. Budu ráda, když mi sdělíš po návštěvě své dojmy. A ty jdeš k němu na ivf? A jak si k němu přišla? Doporučil ti ho někdo?

Telefonát byl celkem rychlí. Ve čtvrtek mám přijít na ultrazvuk. Nespletl si nás? Říkal něco o spermiogramu z roku 2017 😃
Já se o něm dozvěděla ze skupinky Ivf na fb. Už dlouho o něm vím. Vůbec nevím na čem se domluvíme, co zkusíme, ale už mám za sebou 4 nevydařená Ivf a několik nativu. Jak jsi na něj přišla ty? Taky budu ráda když mi své dojmy napíšeš. co za vyšetření ti udělal nebo doporučil a jak je to u něj cenově prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí