Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
To mě mrzí. My byli ve čtvrtek na ET, takže nastala fáze čekání. Ze 3 vajíček se jen 2 oplodnily a dál se vyvíjelo jen jedno. Ale prý v našem věku už nedokáže zázraky. Buď to dopadne nebo ne.
Držím palečky při dalším pokusu
Jé tak držím pěsti ať to vyjde!!! Potřebuji slyšet, že vám to vyšlo ať nemám negativní myšlenky, že to zas nevyjde, už mě to fakt nebaví ![]()
Jsme na tom stejně měli jsme 3, oplodnili se 2 a zbylo 1. My jsme měli transfer 4 den a byla to morula. Vy jste to měli jak?
Teď hlavně klid a žádný stres ať se miminko pěkně zavrtá.
@inach píše:
Jé tak držím pěsti ať to vyjde!!! Potřebuji slyšet, že vám to vyšlo ať nemám negativní myšlenky, že to zas nevyjde, už mě to fakt nebaví
Jsme na tom stejně měli jsme 3, oplodnili se 2 a zbylo 1. My jsme měli transfer 4 den a byla to morula. Vy jste to měli jak?
Teď hlavně klid a žádný stres ať se miminko pěkně zavrtá.
Taky jsme měli 4 denní morulku. Ještě jsem neměla odvahu testovat. Teď večer je to 11 dní od et. Ještě asi chvilku vydržím
@Anonymní píše:
Taky jsme měli 4 denní morulku. Ještě jsem neměla odvahu testovat. Teď večer je to 11 dní od et. Ještě asi chvilku vydržím
Už jedenáct to už budeš vědět za chvilku výsledek. Mě říkal doktor až 16 den ať testuji, ale už 14 jsem věděla, že to nebude dobrý. Jaké bereš léky? Já jsem měla Duphaston 2 ráno a gynprodyl 2 večer, prednison 4 nebo 5 dní.
@inach já měla taky prednison na 5 dní a 2×2 gynprodyl a v poledne 3tbl duphastonu. Já si myslím, že to taky nevyšlo. Ale test až koncem týdne. Taky mám testovat až 16 den.
Ahoj holky, byla jste některá na ivf u MUDr. Bourka? Zajímalo by mě, jak to u něj probíhá, když tam nemá ani sestru, jak odebírá vajíčka v narkóze a jestli je to u něj opravdu profesionální. A také jakou medikaci používá při stimulaci před ivf. Budu ráda za každou info. Díky ![]()
Ahojky, holky jak jste dopadli. Já jdu v listopadu na to, tak bych se chtěla poptat jak vám to vyšlo a tak. U Bourka jsem od ledna nebo února, zkusili jsme průchodnost nějaké iui, před prázdninami neměl už moc čas
a prázdniny to cele nevychazelo, takže jsme se domluvili až na ten listopad.
Příspěvek upraven 13.10.21 v 21:19
Ahoj,
přesně jak píšeš, pak už byly prázdniny, dovolený atd. Takže další pokus v listopadu a to ještě nevím jistě, protože můj je nemocný a bere léky, nevím na jak dlouho to bude mít
![]()
Jsem u dr. už víc jak rok. Teď jsem 14 dni o 3. Ivf, ale bohužel to nedopadlo. Ale unas hraje roli bohužel věk.
Ale pan doktor je velice příjemný a pozitivní člověk ![]()
Ahoj, máte čerstvější zkušenosti, jak to u vás holky dopadlo? Kamarádka má super zkušenost jedno nepovedené iui, druhé dobré mají 4 letého chlapečka a letos snad ještě budou další iui zkoušet všem držím pěstičky a přeji štěstíčka