Alkohol a kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kolicek95
25.6.21 06:46
@divine woman píše:
@Russet Přesně, když jdu do vinárny na skleničku, nalévají většinou 2 decky.

Aha, tak to já vždy dostala v restauraci deci, i ceník bývá po deci. Doma máme taky decky skleničky. Pokud má zakl. dvoudeci jako skleničku, tak i ty dvě jsou hodně.

• Citovat
  • Upravit
14803
25.6.21 07:30

Při kojení si dam max deci piva, jinak piju nealko víno nebo nealko pivo. Tri skleničky vina, když se berou klasika dvoudecky, to je fakt přehnané. A ještě tak často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
25.6.21 10:10

@Kolicek95 Poslední dobou už nalévají i deci a půl za stejnou cenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33012
25.6.21 11:39

Schválně jsem si to teď vyzkoušela..a teda my do našich skleniček doma dáme 150ml. Za večer vypiju 2-3. Mimo domov dávají víc, tak tam max 1-2, zvlášť při těch cenách. Když máme lahev 0,75 tak většinou manžel vypije cca 450 a já 300. Litr máme na dva večery. Což mi přijde v pohodě. O víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.6.21 11:46
@andelka83 píše:
Schválně jsem si to teď vyzkoušela..a teda my do našich skleniček doma dáme 150ml. Za večer vypiju 2-3. Mimo domov dávají víc, tak tam max 1-2, zvlášť při těch cenách. Když máme lahev 0,75 tak většinou manžel vypije cca 450 a já 300. Litr máme na dva večery. Což mi přijde v pohodě. O víkendu.

My máme malé i velké skleničky. Navíc je někdo takový barbar, že víno pije z něčeho, co vůbec na víno není. Zakladatelka by pro jistotu neměla uváděl míru ve skleničkách, ale v ml. To by bylo jasné hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33012
25.6.21 12:02

@Russet no, právě proto jsem si to šla změřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.21 16:33

Alkoholicka určitě nejsi. Je fajn si v hezkém počasí zajít na pivko. Pokud zvládáš se postarat o dítě a nelezes po zemi. Pokud dítě není v ohrožení můžeš se klidně napít. (ne, zlit se pod obraz.) já si dám max 3 malá pivka úplně v pohodě a občas i láhev vína s partnerem večer. Máme rok a půl holčičku a nikdy ji to nijak neublížilo. Kojím dle jeji potřeby i když v sobě to pivo už mám. Na mamila.sk je o tom i clanek. Miminku to neublíží, pokud se o něj dokážeš pak řádně postarat. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová