Alkohol a neurol

Anonymní
24.8.21 00:03

Alkohol a neurol

Ahoj holky. Dala jsem si víno ale bohužel se mi objevila panicka ataka. Vina byla celá láhev a já nevím zda si mužů na to vzít neurol na uklidnění. Vím, ze by se nemel míchat s alkoholem ale zajímá mě jestli jste některá praktikovala někdy. Budu moc rada za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5378
24.8.21 00:05

Budeš dvojnásobně „opilá“. :-) Kdy jsi tu láhev vyzunkla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 00:16

@Takco cca před necelou hodinou teprve právě :zed:

• Citovat
  • Upravit
710
24.8.21 00:36

Takovou odpověď si asi na triko nikdo nevezme, jde v zásadě o játra, pokud byste je neměla úplně zdravá (což nikdy nevíte), tak můžete mít problémy. Pokud se k tomu odhodláte, tak raději nižší dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
24.8.21 00:37
@Anonymní píše:
@Takco cca před necelou hodinou teprve právě :zed:

Případně dát organismu čas na vstřebání toho alkoholu, třeba mezitím někomu zavolat, pokecat, rozptýlit, jestli to na vás funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 00:40

@Kazatel já bych nejradši jela na pohotovost ale nevím jak by reagovali a jestli nebudou na mě hnusni. Ze po alkoholu si ještě prijedu na pohotovost. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
710
24.8.21 00:45
@Anonymní píše:
@Kazatel já bych nejradši jela na pohotovost ale nevím jak by reagovali a jestli nebudou na mě hnusni. Ze po alkoholu si ještě prijedu na pohotovost. :nevim:

Tak jste v českém zdravotnictví, hnusní na vás být mohou, ale jde o výsledek, ne? Nic doplňkového neberete? Elontril, Pram,…? Spíš abyste tam dojela v pořádku, netuším, jak se u vás ta ataka projevuje, můžete SZ, pokud chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
24.8.21 07:30

No nevim, po vyzubknuti cele flasky takhle vypisuje bez chyb? To bude ta, co tu psala o infarktu, ockovani a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15839
24.8.21 07:47
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Dala jsem si víno ale bohužel se mi objevila panicka ataka. Vina byla celá láhev a já nevím zda si mužů na to vzít neurol na uklidnění. Vím, ze by se nemel míchat s alkoholem ale zajímá mě jestli jste některá praktikovala někdy. Budu moc rada za odpověď.

Smažky mohou všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.8.21 08:07
@vokishka píše:
No nevim, po vyzubknuti cele flasky takhle vypisuje bez chyb? To bude ta, co tu psala o infarktu, ockovani a tak.

Myslím, že psát bez chyb není pro mnoho lidí po vypití flašky (sedmičky) vína problém. Mně to problém taky nedělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.8.21 08:29

Hodně blbej nápad. Kamarád si lupnul neurol a zapil to lahví vína. Probral se o pád hodin později na Jipce a to měl sakra štěstí, že si jeho manželka všimla, že nějak divně dýchá. Tak jen doufám, že si to zakladatelka rozmyslela…

• Citovat
  • Upravit
392
24.8.21 10:39
@Takco píše:
Budeš dvojnásobně „opilá“. :-) Kdy jsi tu láhev vyzunkla?

To bych netvrdila, že je jediné riziko. Kombinace alkoholu s benzodiazepiny může vést k útlumu dechové a srdeční činnosti, což může mít za následek koma nebo i smrt. A celá lahev už je dost.
Zakladatelko, sice se na to neptáš, ale pokud se chceš příště vyhnout atace, tak to nepij. Snad je ti lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.7.22 14:43

Já bral neurol 1,0. Do toho jsem jsi píchal steroidy, pil jsem alkohol a dal jsi kokain takhle 6 měsíců a žádný následky nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.23 18:53

Obnovuji. V 7 ráno jsem měla Neurol, chystá se ke mně kamarádka na gin s tonikem. Mulťu si ho po více než dvanácti hodinách dát?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex