Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Takovou odpověď si asi na triko nikdo nevezme, jde v zásadě o játra, pokud byste je neměla úplně zdravá (což nikdy nevíte), tak můžete mít problémy. Pokud se k tomu odhodláte, tak raději nižší dávku.
@Anonymní píše:
@Takco cca před necelou hodinou teprve právě
Případně dát organismu čas na vstřebání toho alkoholu, třeba mezitím někomu zavolat, pokecat, rozptýlit, jestli to na vás funguje.
@Kazatel já bych nejradši jela na pohotovost ale nevím jak by reagovali a jestli nebudou na mě hnusni. Ze po alkoholu si ještě prijedu na pohotovost. ![]()
@Anonymní píše:
@Kazatel já bych nejradši jela na pohotovost ale nevím jak by reagovali a jestli nebudou na mě hnusni. Ze po alkoholu si ještě prijedu na pohotovost.
Tak jste v českém zdravotnictví, hnusní na vás být mohou, ale jde o výsledek, ne? Nic doplňkového neberete? Elontril, Pram,…? Spíš abyste tam dojela v pořádku, netuším, jak se u vás ta ataka projevuje, můžete SZ, pokud chcete.
No nevim, po vyzubknuti cele flasky takhle vypisuje bez chyb? To bude ta, co tu psala o infarktu, ockovani a tak.
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Dala jsem si víno ale bohužel se mi objevila panicka ataka. Vina byla celá láhev a já nevím zda si mužů na to vzít neurol na uklidnění. Vím, ze by se nemel míchat s alkoholem ale zajímá mě jestli jste některá praktikovala někdy. Budu moc rada za odpověď.
Smažky mohou všechno.
@vokishka píše:
No nevim, po vyzubknuti cele flasky takhle vypisuje bez chyb? To bude ta, co tu psala o infarktu, ockovani a tak.
Myslím, že psát bez chyb není pro mnoho lidí po vypití flašky (sedmičky) vína problém. Mně to problém taky nedělá ![]()
Hodně blbej nápad. Kamarád si lupnul neurol a zapil to lahví vína. Probral se o pád hodin později na Jipce a to měl sakra štěstí, že si jeho manželka všimla, že nějak divně dýchá. Tak jen doufám, že si to zakladatelka rozmyslela…
@Takco píše:
Budeš dvojnásobně „opilá“.Kdy jsi tu láhev vyzunkla?
To bych netvrdila, že je jediné riziko. Kombinace alkoholu s benzodiazepiny může vést k útlumu dechové a srdeční činnosti, což může mít za následek koma nebo i smrt. A celá lahev už je dost.
Zakladatelko, sice se na to neptáš, ale pokud se chceš příště vyhnout atace, tak to nepij. Snad je ti lépe.
Já bral neurol 1,0. Do toho jsem jsi píchal steroidy, pil jsem alkohol a dal jsi kokain takhle 6 měsíců a žádný následky nemám
Obnovuji. V 7 ráno jsem měla Neurol, chystá se ke mně kamarádka na gin s tonikem. Mulťu si ho po více než dvanácti hodinách dát?
Ahoj holky. Dala jsem si víno ale bohužel se mi objevila panicka ataka. Vina byla celá láhev a já nevím zda si mužů na to vzít neurol na uklidnění. Vím, ze by se nemel míchat s alkoholem ale zajímá mě jestli jste některá praktikovala někdy. Budu moc rada za odpověď.