Alkohol každý den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.12.15 08:54

Alkohol každý den

Poslední dobou jsem se přistihla, že každý den večer, co jde malý spat si sednu a dam si dvojku vina (sem tam i dve) nebo pivo (dve). Je to opravdu každý den. Neopijim se ale proste si vždycky něco naleju. Je to pro me forma relaxace. Uvolnim se u toho a lrpe se mi spi. Je to problém? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15398
27.12.15 08:56

Podle zdejších dam, to bude obrovský problém ;)
Sis docela naběhla, počkej až se slítnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.12.15 08:58
@Anonymní píše:
Poslední dobou jsem se přistihla, že každý den večer, co jde malý spat si sednu a dam si dvojku vina (sem tam i dve) nebo pivo (dve). Je to opravdu každý den. Neopijim se ale proste si vždycky něco naleju. Je to pro me forma relaxace. Uvolnim se u toho a lrpe se mi spi. Je to problém? :roll:

to musíš vědět sama :think: pokud týden vynecháš a nebudeš s tim mít problém, tak je to ok. POkud vynecháš a bude to problém, pak to je špatný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.12.15 09:02
@Šmoulice píše:
Podle zdejších dam, to bude obrovský problém ;)
Sis docela naběhla, počkej až se slítnou :-)

A proč myslíš? Já tu mám spíš dojem, že je cool a trendy na mateřské pít denně :lol: :lol: :lol: A to jsem abstinent :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
27.12.15 09:08

V říjnu jsem řešila cca totéž (2dcl vína cca 3× týdně), ale měla jsem chuť si nalít snad každý den :lol: stejně jak říkáš na relax co zaženu děti do postele. Jen mě to trochu zaskočilo a zarazilo, že to tedy raději ne. Takže si dávám tak 1-3× týdně a nepřekračuji (některý týden nemám vůbec). Myslím, že problém to není, ale mohl by snadno být..

Příspěvek upraven 27.12.15 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.12.15 09:09

Ja myslim ze naprosto v pohode. Taky jsem to tak delala. Zcela bezne. Hodne chlapu si da vecer pivo a je to normalka a zenska nemuze?!? Ja si naopak myslim ze ty co nepijou jcou divny:) pokud je to kazdy den v rozumnem mnostbi tak je to zdravi prospesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
27.12.15 09:09

Za me to normalni neni. Netolerovala bych kazdodenni piti ani u chlapa. Zkus si dat pauzu od alkoholu a uvidis jak to zvladnes. Navic kdyz se na to ptas, tak ti to asi samotne neprijde uplne ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.12.15 09:13
@Alyss1 píše:
Ja myslim ze naprosto v pohode. Taky jsem to tak delala. Zcela bezne. Hodne chlapu si da vecer pivo a je to normalka a zenska nemuze?!? Ja si naopak myslim ze ty co nepijou jcou divny:) pokud je to kazdy den v rozumnem mnostbi tak je to zdravi prospesne.

Pro mně je to mimo jak u chlapů, tak u ženských. Já nepiju vůbec, proč jsem divná? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
27.12.15 09:15

Za mě to ok není (možná jedna sklenička vína na zdraví, budiž), a ke všemu si myslím, že pokud člověk nepije „krabicový“, že to zbytečně leze do peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
27.12.15 09:16

No a měla bys problém si nedat, třeba kdybys otěhotněla? Já mám taky ráda víno, strašně ráda, takže když malej usnul, ráda jsem si večer k tv nalila sklenku, dvě. Ne se opíjet samozřejmě. Ale teď jsem těhotná a absolutně mi to nechybí, a vím, že se ještě dlouho nenapiju, pokud chci kojit. A vůbec mě to nestresuje :) Musíš vědět sama jak to máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.15 09:17

Mne odporucali decku az dve cerveneho denne na krv :think: Ale nejak nepamatam, ze by som si mala uliat :think:

Problem podla mna nastane, ked si nespokojna, kym si neulejes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.15 09:19
@Tereza1986 píše:
Pro mně je to mimo jak u chlapů, tak u ženských. Já nepiju vůbec, proč jsem divná? :lol:

Ty si carodejnica? :jazyk: Citala som, ze ked sa carodejnica napije, tak jej to prestane carovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3521
27.12.15 09:21

Za mě v tom nevidím problém. Taky jsem si večer s manželem dala pivko, ale co se snažím zhubnout si ho už nedávám a problém s tím nemám. Jak píšou některé holky, když si ho párkrát nedáš vadí ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.12.15 09:33

Za mě to divný je a časem by z toho mohl vzniknout návyk. Já nepiju vůbec (asi jsem divná čarodějnice :lol: ), ale já nejsem měřítko. Nicméně alkohol každý den, byť v menším množství, bych netolerovala ani chlapovi. Jak už tu padlo - zkus pár dní vynechat, co to s tebou udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
27.12.15 09:34

Problém je to ve chvíli, kdy jakmile by sis nenalila budeš z toho špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí