Mohl by to být žlučník?

Anonymní
26.12.15 16:52

Mohl by to byt zlucnik?

Holky,
co by to mohlo byt? Z nedele na pondeli mel syn strevni chripku, zvracel, ja jsem na to chytlava, takze v pondeli rano uz mi taky nebylo dobre, odpoledne uz jsem zvracela. Do rana to vypadalo uz dobre, akorat mi bylo porad se zaludkem jako na vode. A to trva az do ted! Jsem na diete, uz mam strach si dat neco jineho nez suche rohliky a matovy caj. Dnes v noci navic krece v brise a rano prujem, vylozene vodovy. Poboliva me napravo od zaludku, ta nevolnost chvili je a pak zase neni. Uz jsem z toho vyplasena, myslite, ze mi ta strevni chripka mohla treba nejak podrazdit zlucnik? :nevim: Diky za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3429
26.12.15 17:15

Žlučník asi ne, spíš nějaký bacil, se kterým se vyrovnáváš hůř. Vynechala bych ten mátový čaj, u někoho nevolnost naopak vyvolá, třeba jsi ten případ. Každopádně kdyby to nepřestávalo, zajdi k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
26.12.15 17:19

Řádí střevní chřipky měla jsem jí týden a žaludek jak kdyby mě někdo zkopal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.12.15 17:30

Žlučník to nebude, doktorka nám radila nechat vychladit černý čaj a po lžičkách pít (kvůli možné dehydrataci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
26.12.15 17:41
@Anonymní píše:
Holky,
co by to mohlo byt? Z nedele na pondeli mel syn strevni chripku, zvracel, ja jsem na to chytlava, takze v pondeli rano uz mi taky nebylo dobre, odpoledne uz jsem zvracela. Do rana to vypadalo uz dobre, akorat mi bylo porad se zaludkem jako na vode. A to trva az do ted! Jsem na diete, uz mam strach si dat neco jineho nez suche rohliky a matovy caj. Dnes v noci navic krece v brise a rano prujem, vylozene vodovy. Poboliva me napravo od zaludku, ta nevolnost chvili je a pak zase neni. Uz jsem z toho vyplasena, myslite, ze mi ta strevni chripka mohla treba nejak podrazdit zlucnik? :nevim: Diky za odpovedi.

Zname se tak projevila salmonela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.15 17:44

Mám žlučníkové kameny, měla jsem období záchvatů a tak Ti to můžu dobře popsat. Strašná bolest v pravém podžebří, zimnice i několik hodin, nedá se ležet, pak to někdy bolí v trojuhelníku, v oblasti žaludku a pomáhají na to kapky algifen. Já to vyřešila pomocí homeopatik a mám už řadu let klid. Pokud k tomu zvracíš, je to oodrážděná slinivka a to už není žádná sranda.

• Citovat
  • Upravit
1760
26.12.15 18:05

Tak ja nevim, skoro jsem se zacala smirovat s tim podrazdenym zlucnikem, protoze na strevni chripku mi to prijde uz dlouho. Ta bolest vravo je spis takova tupa a citim tam tlak. I zaludek mam jakoby napjaty. Taky riham, no proste jsem se s nicim takovym jeste nesetkala :zed: Navic ted o vanocich… z cukrovi jsem nemela ani kousek, tedy, ne ze by to byl jediny duvod, proc mi to vadi :) Nicmene opravdu jsem uz trochu vyplasena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
26.12.15 21:35

@smallrose střevní chřipky fakt řádí a ono to může člověka i na ten týden vyřadit.
Z toho jak to popisuješ, tak mi přijde, že to žlučník není. Já ho mám operovaný, u každého se to tedy může projevit trošku jinak, ale typický žlučník je záchvatovitý a je to hodně intenzivní bolest, kterou máš pocit, že prostě nedáš. Já jsem měla křížové bolesti (bolesti zad jako u porodu) a špatně se mi dýchalo, nemohla jsem se nadechnout. Když to přišlo poprvé, byla jsem dost vyděšená, ty záchvaty byly horší jak porod, právě tím, že jednak to hodně bolelo a jednak se nedalo dýchat 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
28.12.15 23:29

Tak, po dnesni kontrole a ultrazvuku to tedy zlucnik neni, vypada to na zaludek. Dr. mi dala omeprazol a zitra jdu jeste na krev. Tusim, ze mne po novem roce ceka jeste gastro, muze pry to byt zanet nebo i vred. Ach jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí