Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To je aneurysma hrudní aorty.
Příspěvek upraven 26.12.15 v 09:35
Myslím, že už to máš spočítaný. Na Silvestra bych se už ani nechystala.
@Karol44 vezmi rodiče za ruku ukaž jim tyhle diskuze a oni tě vezmou k doktoru
Holka nemyslím to nijak zle, ale opravdu bys měla rodičům říct o svém panickém strachu z nemoci či ze smrti a vyhledat odbornou pomoc psychologa nebo snad dokonce i psychiatra. Vždyť tohle není normální, aby dítě ve tvém věku mělo takový strach z kdejakého píchnutí.
@Karol44 píše:
Dnes jak jsem se probudila jsem cítila pichani nahoře uprostřed na hrudi. Trvalo to chvíli, ale mám z toho trochu strach. Nevíte z čeho to mohlo být?
já vím co ti je, poslední zbytek mozku se snaží dostat z těla pryč, protože už to nedává ty tvoje výmysly
@Karol44 píše:
Dnes jak jsem se probudila jsem cítila pichani nahoře uprostřed na hrudi. Trvalo to chvíli, ale mám z toho trochu strach. Nevíte z čeho to mohlo být?
Plicni embolie.
Papa
Co vše jsi od založení své první diskuse zde udělala pro to, abys svůj zdravotní stav zlepšila? Byla jsi u doktora? Svěřilas mu své obavy? Normální člověk, když mu něco je, vyhledá lékaře a nevypisuje na internetu.
Ona se jen dobře baví a já tedy taky, bo takové diagnózy nezná ani leckterý praktik
natož holka ve 13 ![]()
@martina.se píše:
Ona se jen dobře baví a já tedy taky, bo takové diagnózy nezná ani leckterý praktik![]()
natož holka ve 13
No já myslím, že pokud se spojí vyšší inteligence (což si myslím, že zakladatelka mít bude, i když takhle blbne), chorobný strach z nemocí a základní uživatelské schopnosti na netu, věřila bych, že ve 13 je i tohle možné. Pracuju na dětské psychiatrii a podobné náctileté slečny jsem už viděla. Tipuju u ní velmi slušný prospěch, uzavřenost před vrstevníky a asi potíže v rodině, i když nemusejí být viditelné. Ale strašně ráda se budu mýlit.
@Karol44 píše:
nic závažného.. kdyby ano už bys jela sanitkou do špitálu.. hele potřebuješ se uklidnit a navštívit psychiatra