Bolestivé zvětšené uzliny

565
26.12.15 08:49

Bolestivé zvětšené uzliny

Ahoj, co myslíte, že by to mohlo být? Celý štědrý den jsem měla 38,5, včera 37,5. Dnes jsem bez teplot. Mám nateklé uzliny na krku, které na dotyk bolí. Bolí mě i při polykání. Když vědomě zachrchlám, vyplivnu žluté hleny. Jinak rýmu ani kašel nemám. A když si kouknu do krku, tak nemám ani zvětšené mandle. Včera jsem na nich měla pár bílých pidi teček, ale ty přes noc zmizely. Myslela jsem, že to bude angína, ale když zmizely, tak teď vůbec nevím, co by to mohlo být.

Chytla jsem to od dětí. Ty měly také dva dny teplotu a teď jsou zahlenění. A jde mi hlavně o ně. Oni si do krku kouknout nenechají. A nerada bych něco zanedbala. Tak nevím, jestli s nimi vyrazit na pohotovost. Kdyby mi ty bílé skvrny na mandlích vydržely, tak by to bylo jasné, když to mám od nich. Ale takhle vůbec nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
26.12.15 11:17

@adusinka A děti si na něco stěžují? Pokud ne, tak by mě kvůli zahlenění teda nenapadlo chodit ani k doktorovi, natož pak na pohotovost :nevim: Jinak mám pocit, že zvětšené uzliny můžou být prostě normálně při/po jakékoli nemoci. Pokud to nebude přetrvávat a nebo se nepřidá něco dalšího, neřešila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
26.12.15 12:58

@AliTad Děti jsou v pohodě. Tedy zahleněné, ale řádí. V noci chrápou od hlenů.
Mě právě překvapilo, jak hodně mi natekly ty uzliny. To už se mi dlouho nestalo a že nemám rýmu. Ale mandle v krku vůbec zvětšené nemám, bílé tečky už se neobjevily, tak to asi angína nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí