Jak pribrat a co nejdříve

224
23.12.15 20:42

Jak pribrat a co nejdříve

Je mi 20 a co jsem byla v kvetnu v nemocnici a marodila pul roku, jsem hodne zhubla.. A chci strasne moc přibrat. Jsem z toho uz zoufalá, pritel rika ze tak moc hubena nejsem ale ja vim sve… Chtela bych co nejvice pribrat do měsíce, c chceme jet s pritelem do akvaparku a ja v plavkach (no comment)… Přítel ma bříško a ja bych vedle nej vypadala jako kostra… Chtela bych se k tomu nejaj dokopat, myslim ze jsem na to abych casto jedla i líná.. Pomůže treba posilování stehen a litek? Zesilim? Jsem uz zoufala.. Zadny leky na přibírání nejsou,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16744
23.12.15 20:47

Jsi líná častěji jíst? :mrgreen: chce to výživnou stravu, dej si knedlík s omáčkou, sladké ovoce, udělej si pudink, krupicovou kaši, pokus chceš nabrat svaly, pak musíš jíst bílkoviny a tam je ta strava hodně duležitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85408
23.12.15 20:48

@077lenka napis svuj jidelnicek, pak se o tom da bavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
23.12.15 20:49

@077lenka Místo zesílení spíš zešílíš. Stejně jako je nezdravé rychle zhubnout, je nezdravé přibrat za krátkou dobu. Jez dostatek, přidej svačiny, pohyb, pozivitní mysl. Vyhoď váhu. A ono to přijde samo. Pokud budeš v pohodě, tělo se samo dostane do formy, která mu vyhovuje. Nepíšeš, kolik vážíš, ale i když si připadáš kostra, asi nebude potřeba přibrat víc jak 3, maximálně 5 kilo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.15 20:54

A kolik vážíš a výška? Dej si k televizi večer cukroví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
23.12.15 20:59

@077lenka : ani nevis, jak moc té chapu, já jsem v podobně situaci, měla jsem poslední měsíce střevní problémy a taky jsem zhubla ( ne moc, ale už pod hranici kdy mě samotné se to nelíbí ) a taky doufám, že zase trošku příběhu, tak 3-4 kg, teď mám 46 kg a nejhorší je, že chlap chodí a slinta, jak prý mám hezký zadek a ploché bříško :zed: :cert: a já si případem strašné vychrtle :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2116
23.12.15 21:08

Běž na diskuzní fora o posilování. Jsou plná vyhublých chlapů, co se snaží přibrat :-) Základem je hodně výživných jídel a posilování :-) Ale moc se tím netrap. Nikdo není dokonalý a hádám, že v tom aquaparku budeš i tak patřit mezi ty lépe vypadající :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.12.15 21:15

Já jsem taky vychrtloň a co, komu se to nelíbí, ať se na mě nedívá :jazyk:
Taky jsem líá jíst, jím, protože se to musí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.15 21:23

Provokace :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
23.12.15 21:24

Já přibrala po Nutridrinku…2× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
23.12.15 21:26

Co je to za blbost? Měla by si snad být ráda, že si hubená, co by za to jiný dali. Navíc nechápu argument " nemůžu přibrat". Tak se snad pořádně najez ne? Dej si prostě nějaký prasárničky, brambůrky, čokoládku, svíčkovou se šesti, cukrovíčko, jako já nevidim žádnej problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
23.12.15 21:30

@Quinn7 Ty v tom sice nevidíš problém, ale je poměrně dost lidí, kteří přibrat nemohou, i když jí cokoli. Ve svém okolí mám hned dva, jsou to ale muži.

• Citovat
  • Upravit
23.12.15 21:30
@Quinn7 píše:
Co je to za blbost? Měla by si snad být ráda, že si hubená, co by za to jiný dali. Navíc nechápu argument " nemůžu přibrat". Tak se snad pořádně najez ne? Dej si prostě nějaký prasárničky, brambůrky, čokoládku, svíčkovou se šesti, cukrovíčko, jako já nevidim žádnej problém.

Vis… Ono je přibíráni kolikrát těžší, než hubnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.15 21:33
@Quinn7 píše:

No o o přibírat tímhle způsobem není zrovna košér. Mohlo by to udělat víc škody, než užitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.15 21:35
@077lenka píše:
Je mi 20 a co jsem byla v kvetnu v nemocnici a marodila pul roku, jsem hodne zhubla.. A chci strasne moc přibrat. Jsem z toho uz zoufalá, pritel rika ze tak moc hubena nejsem ale ja vim sve… Chtela bych co nejvice pribrat do měsíce, c chceme jet s pritelem do akvaparku a ja v plavkach (no comment)… Přítel ma bříško a ja bych vedle nej vypadala jako kostra… Chtela bych se k tomu nejaj dokopat, myslim ze jsem na to abych casto jedla i líná.. Pomůže treba posilování stehen a litek? Zesilim? Jsem uz zoufala.. Zadny leky na přibírání nejsou,

Zkus výživovou poradkyni, ať si ještě neublížíš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast