Jak pribrat a co nejdříve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85472
23.12.15 21:35

Ja zakladatelce verim, protoze vim z vlastni zkusenosti, ze pribrat je fakt tezsi, nez zhubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3101
23.12.15 21:45
@Meha píše:
@Quinn7 Ty v tom sice nevidíš problém, ale je poměrně dost lidí, kteří přibrat nemohou, i když jí cokoli. Ve svém okolí mám hned dva, jsou to ale muži.

no i přesně v tom pořád jako nevidím problém. Samozřejmě pokud ten dotyčný nemá 30 kg i s postelí. Rozhodně lepší hubenější než tlustoch. A to já se bohužel řadím k těm tlustochům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
23.12.15 21:45
@Quinn7 píše:
Co je to za blbost? Měla by si snad být ráda, že si hubená, co by za to jiný dali. Navíc nechápu argument " nemůžu přibrat". Tak se snad pořádně najez ne? Dej si prostě nějaký prasárničky, brambůrky, čokoládku, svíčkovou se šesti, cukrovíčko, jako já nevidim žádnej problém.

A co je za blbost co pises ty? Jako ma byt rada, ze je vychrtla a ze se neciti dobre? Jako co by za to jini dali :-D a co by jini dali za to aby mohli pribrat, ze jo. Mimo to ono kolikrat fakt nestaci, poradne se najist. Nekteri lidi hold tak snadno nepriberou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
23.12.15 21:46
@Quinn7 píše:
no i přesně v tom pořád jako nevidím problém. Samozřejmě pokud ten dotyčný nemá 30 kg i s postelí. Rozhodně lepší hubenější než tlustoch. A to já se bohužel řadím k těm tlustochům.

Tak asi proto tohle muzes rict i kdyz je to totalni blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.15 21:48
@blumen píše:
Ja zakladatelce verim, protoze vim z vlastni zkusenosti, ze pribrat je fakt tezsi, nez zhubnout.

Obojí bude individuální. Když projdu kolem rohlíku, přiberu 2kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3101
23.12.15 21:49
@veronika6913 píše:
A co je za blbost co pises ty? Jako ma byt rada, ze je vychrtla a ze se neciti dobre? Jako co by za to jini dali :-D a co by jini dali za to aby mohli pribrat, ze jo. Mimo to ono kolikrat fakt nestaci, poradne se najist. Nekteri lidi hold tak snadno nepriberou. :roll:

at mi nikdo neříká, že pokud si dá 5-6 porcí denně pořádnýho jídla tak nepřibere. No pokud je zakladatelka líná jíst, což už vůbec nechápu, dá si za den jedno jabko tak je jasný, že bude hubnout dál a dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
23.12.15 21:49

@Quinn7 ono totiz co je moc to je moc, ze, a to plati jak u tloustky tak u hubenosti. Stejne jako ty rikas lepsi hubenour nez tlustoch muzou oni rikat opak. Nehlede na to, ze kdyz clovek neni linej, zhubnout dokaze, kdezto pribrat je fakt daleko tezsi. Mam v rodine take dva-chlapy. A dale znam par holek. Nebo..znala jsem…

Příspěvek upraven 23.12.15 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3101
23.12.15 21:50
@Stánina píše:
Obojí bude individuální. Když projdu kolem rohlíku, přiberu 2kg.

přesně mám to stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
23.12.15 21:50
@Quinn7 píše:
at mi nikdo neříká, že pokud si dá 5-6 porcí denně pořádnýho jídla tak nepřibere. No pokud je zakladatelka líná jíst, což už vůbec nechápu, dá si za den jedno jabko tak je jasný, že bude hubnout dál a dál.

No jasne. Trovna zakl.je lina jist. To je problem. Ale ja znam lidi, co jedi furt a vse mozny a stejne vazne NEPRIBEROU. I kdyz by strasne chtěli! Takze si mysli co chces vit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3101
23.12.15 21:52
@veronika6913 píše:
@Quinn7 ono totiz co je moc to je moc, ze, a to plati jak u tloustky tak u hubenosti. Stejne jako ty rikas lepsi hubenour nez tlustoch muzou oni rikat opak. Nehlede na to, ze kdyz clovek neni linej, zhubnout dokaze, kdezto pribrat je fakt daleko tezsi. Mam v rodine take dva-chlapy. A dale znam par holek.

tak jasný že extrémy nejsou dobrý. Ale radši bych dala přednost hubenourovi, než například 100 kilovýmu tlustíkovi. Dost by mě zajímalo kolik zakladatelka váží, že tak nutně potřebuje přibrat, myslím že to zase tak horký nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.15 21:52
@Quinn7 píše:
přesně mám to stejně :D

Taky mám ale kamarádku, žere jak mlejn a nic. Je to moje nejlepší kamarádka, ani ji za to nemůžu nesnášet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3101
23.12.15 21:54
@veronika6913 píše:
No jasne. Trovna zakl.je lina jist. To je problem. Ale ja znam lidi, co jedi furt a vse mozny a stejne vazne NEPRIBEROU. I kdyz by strasne chtěli! Takze si mysli co chces vit :-D

ale já si to nedovedu představit. To jako mají teda těch 5-6 porcí a nepřiberou? Tím nemyslím půl knedlíku, ale třeba 4-5 knedlíků. Dva rohlíky k snídani a tak, čokoláda, sušenky, brambůrky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
23.12.15 21:58

@Quinn7 když něčemu nerozumíš, tak to prosím tě nekomentuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.15 22:01
@Quinn7 píše:
ale já si to nedovedu představit. To jako mají teda těch 5-6 porcí a nepřiberou? Tím nemyslím půl knedlíku, ale třeba 4-5 knedlíků. Dva rohlíky k snídani a tak, čokoláda, sušenky, brambůrky?

No ale zakladatelka určitě nechce vysokej cholesterol ani žlučníkový záchvat atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85472
23.12.15 22:04
@Quinn7 píše:

Ano. Proste se najim a za chvili jdu na wc, a zase se najim a zase jdu na wc, rychle travim, manzel mi rika vysavac :roll: mam rychly metabolismus. Ted jsme byli mimochodem na nejakych testech a mam pry metabolismus a traveni na jednicku :lol: driv jsem jedla velkou cokoladu denne, abych si udrzela vahu, ted nemuzu jist sladkosti (kvuli kojeni a ekzemu) a hubnu rychle, coz me netesi, necitim se ve sve kuzi no. Pomahalo mi jist cokoladu denne, pulku nutelly a podobne, proto se ptam zakladatelky na jidelnicek. A hodne orechu navecer pred spanim (kesu, mandle).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí