Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Posílám moc moc sil oběma ![]()
Bohužel zkušenost mám negativní, tak ji ani nebudu psát. Na špatné zprávy je vždycky času dost.
DRŽTE SE!!! ![]()
Ahoj ja mam pozitivni zkusenost, byla to sice nejspis pneumokokova sepse-nikdy to poradne neuzavrely co bylo pricinou, sance byly velmi mizive, a dnes je kamarad uplne v poradku.Moc Vam drzim palce ![]()
Držím moc pěsti, ať to zvládne! Kolegyně z práce prodělala před dvěma lety meningitidu. Byla v kómatu, šance na přežití minimální. Dostala se z toho, postupně se učila znova mluvit atd… Po roce se vrátila zpátky do práce.
Já mela nemocného 2 měsíčního syna. Mel meningokoka B a přežil bez následků, i kdyz mu doktoři nedavalo žádnou šanci. Drzte se ![]()
Dnes ráno umřel. Mohla jsem ho několikrát navštívit na ARU a byli naprosto upřímmní, no přesto jsem stále doufala. Tak jsem v 38 vdova s 3 detmi a snad nejvic co je mi lito, ze ten nejmladsi si ho nebude ani pamatovat. Dnes nas pustili z nemocnice. Savuju barak, lezi tu jeste jeho darky rozbalene u stromku. My si uzili hezky Stedry den a den dalsi tohle… 5-ti leta breci, ze chce tatinka uvidet, nejstarsi to resi skryteji a dvouletak detsky zlobi a nechape.
Zakladatelko, tak moc mě to mrzí!!!
Přijmi prosím upřímnou soustrast.
@Anonymní píše:
Dnes ráno umřel. Mohla jsem ho několikrát navštívit na ARU a byli naprosto upřímmní, no přesto jsem stále doufala. Tak jsem v 38 vdova s 3 detmi a snad nejvic co je mi lito, ze ten nejmladsi si ho nebude ani pamatovat. Dnes nas pustili z nemocnice. Savuju barak, lezi tu jeste jeho darky rozbalene u stromku. My si uzili hezky Stedry den a den dalsi tohle… 5-ti leta breci, ze chce tatinka uvidet, nejstarsi to resi skryteji a dvouletak detsky zlobi a nechape.
Upřímnou soustrast. ![]()
Úplně mě zamrazilo, když jsem si to teď přečetla
Je mi to moc líto, vůbec nevím, co napsat. Upřímnou soustrast ![]()
Manžel bojuje od 25.12. s meningokokem. Sance přežít 50%. Ja lezim s prckem na infekčním taky preventivne, maly ma beznou virozu s teplotou. V noci me vzali za manzelem na JIP a pripravovali na nejhorší pro tuto noc. On bojuje, zije. Lekam se pokazde, kdyz otevrou dvere, co mi jdou rict. Verim mu, že to zvládne. Potřebovala bych asi cist od nekoho zkušenosti s touto nemocí, pokud mozno pozitivní. Myslim na nej, co to jde mu posílám mu sílu. Manzel nebýval nemocný, sportoval, v prosinci mel obycejnou virozu.