Meningokoková sepse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6759
28.12.15 21:02

To je strašné. Je mi to strašně líto. Přijmi mou nejupřímnější soustrast. A posílám moc a moc sil :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4603
28.12.15 21:07

Upřímnou soustrast :hug:
Přeji hodně sil do dalších dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8650
28.12.15 22:30

Tohle se tak strašně špatně čte, co teprve, když se to musí zažít. Je mi to moc líto, drž se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
29.12.15 01:18

Strašně mne to mrzí. Drzte se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
29.12.15 01:37
:,( :,( :,( :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.15 10:15

Moc me to mrzí. Upřímnou soustrast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.15 10:41

Je mi to moc líto :hug: vím, jak vám je, ovdověla jsem, když mi bylo 27 let..Pomohli mi stránky www.umirani.cz je tam diskuze a příběhy lidí, kteří prožili něco stejného nebo velmi podobného, člověk se tam může i vypsat ze své bolesti a beznaděje a najde tam pochopení. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.15 18:24

Upřímnou soustrast, nemám slov :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.15 22:57

Tuhle stranku jsem objevila teprve ted o Vanocich a tohle forum bylo snad prvni co jsem procetla. Vracela jsem se kazdy den kouknout jak se manzelovi dari a velice me mrzi, ze uz s Vama neni :( At Vam je utechou aspon ten hezky Stedry den co jste meli. Tady slova nepomuzou, ale preji hodne sil, myslim na Vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5628
30.12.15 12:37

To je hrozne, soucitim s Vami a s detmi. Budete potrebovat moc sily a podporu rodiny a pratel. Drzte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.15 21:12

@Lucisek.smudlinka Děkuji, stránky mi pomohly taky. Abych byla upřímná, dnes už je mi líp. Je mi líp než v té nemocnici, když se čekalo, jak to dopadne…

• Citovat
  • Upravit
1675
1.1.16 16:45

Šla jsem vyhledat diskuzi abych koukla jak se daří manželovi. Na tuhle hrůzu mi zemřel před 4 lety kamarád.
Prijmi prosím moji upřímnou soustrast.Je mi to moc líto. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17148
15.1.16 04:05

No ty krááá…o! Tak to je drsný… :,( upřimnou soustrast, kdo nezažil nemůže asi tohle pochopit, kamarádce teď otec její 4měsíční dcery nejspíš umírá na rakovinu, ale tam je víc času se s tím nějak srovnat, meningitida je rychlejší a zákeřná a je to hrozně smutný když vezme třem dětem tátu takovým hopem že se ani vlastně s nima pořádně nestihne rozloučit…nedokážu si to vůbec představit takhle přijít o chlapa, tady jsou všechny slova útěchy asi houby platný…vše vyléčí čas a děti, hlavně že ty to neschytaly, je to svinstvo, můj mužskej zažil na vojně že jim tam během pár hodin na meningokoka zkolaboval mladej kluk ještě v přijímači - poslali ho na ošetřovnu, sbalit si věci a ani to nezvládl, umřel jim v sanitce…a ještě ten zdravoťák dostal sprdung že zavolal civilní protože vojenská byla v terénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
15.1.16 15:17

Teď zemřel nějaký student. Je neskutečné, jak zákeřná mrcha to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.16 20:57

Jsem z toho v prdeli. Na venek funguju normalne. Slzy jen tak 2× denne, ale 90% casu myslim na manzela, co by kdyby, jak to zvládnu sama se 3 dětmi, barákem, mam 2 koně doma, a jak nás kvalitně uživím, když jsem vázaná na dobu školky a jak se z toho taky nechci strhat. Já byla na nervi z dětí a domácnosti, když manžel odjel na 2 týdny na služebku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex