Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarinka Zakladatelka psala, že tchýně s tchánem nejsou sezdaní, tak dluhů se asi nebojí.
![]()
Tak dluhu mají oba dost, aby taky ne chlast něco stojí a na ostatní se peníze sehnat musí. Manželovi to příjemné není, chlasta od jeho dětství. Pokud můžu setkání se vyhybam, ale ne vždy to jde. Když přijdu domů dítě špinavé z venku hladové a unavené tak těžko už se zdekuju a jen vetram ty výpary. A manžel by ho že dveří nevyhodil když přijde. Přece jen je to táta a má ho rád
@Lamátko píše:
A to se tvůj muž s nim chce vídat i když je takový alkoholik
Tak je to je jeho tatínek, to já i chlapa chápu, že má rád své rodiče, ať jsou jakýkoliv..
@Anonymní píše:
Tak dluhu mají oba dost, aby taky ne chlast něco stojí a na ostatní se peníze sehnat musí. Manželovi to příjemné není, chlasta od jeho dětství. Pokud můžu setkání se vyhybam, ale ne vždy to jde. Když přijdu domů dítě špinavé z venku hladové a unavené tak těžko už se zdekuju a jen vetram ty výpary. A manžel by ho že dveří nevyhodil když přijde. Přece jen je to táta a má ho rád
Je důležité, aby si manžel uvědomil, že není na místě, aby byl neustále v takovém stavu u malého dítěte a dělal Vám z domácnosti putyku. To je mu jedno, že z dítěte dělá dobrovolně pasivního kuřáka?
@Anonymní píše:
Ono to je úplně jedno jestli jsme my u nich nebo oni u nás nebo jsme venku chlasta furt. Tchyně už mu říkala, že se na něj vykasle, ale on to neřeší navíc byt je jeho nejsou sezdani takže on by o nic nepřišel
Cizí chlapa nepředěláš ![]()
Neuděláš nic. Buď si zvykni, nebo nechoď na návštěvy.
Ani jsem to celé neměl sílu číst. Napadá mě pouze jedna jediná otázka-kam se poděli Muži? Tedy člověk, Tvůj partner, který nebude jen hloupě přihlížet jak takový netvor ničí Tvou domácnost a dítě a prostě zakročí. Slušně, ale tvrdě. Pokud to nepomůže, chytil bych ho za košili a už by letěl. Buď se umíš chovat a respektovat mé soukromí, nebo padej odkud jsi přišel. Jiná cesta není, věř mi.Na hrubý pytel…dosaď si sama. ![]()
Tak hlásím, že jsem udělala rychlý proces. Tchán měl zase v kouli a zvedl dceru a jak měl zase nalitej mozek tak jí vůl tak zmáčkl bříško, že se celá poblinkala. Takže rychlý proces řekla jsem svoje jak jemu, tak tchýni tak manželovi takže pokud smrdí chlastem přes práh mi nesmí taktéž neexistuje, že by si sem přinesl pivo či jiný chlast. No a jak to dopadlo? Od té doby u nás nebyl
@Anonymní píše:
Tak hlásím, že jsem udělala rychlý proces. Tchán měl zase v kouli a zvedl dceru a jak měl zase nalitej mozek tak jí vůl tak zmáčkl bříško, že se celá poblinkala. Takže rychlý proces řekla jsem svoje jak jemu, tak tchýni tak manželovi takže pokud smrdí chlastem přes práh mi nesmí taktéž neexistuje, že by si sem přinesl pivo či jiný chlast. No a jak to dopadlo? Od té doby u nás nebyl
Super, že jsi se ozvala ![]()
@Anonymní píše: