Sestra s rodiči "tajně" na dovolené?

Anonymní
10.8.16 13:26

Sestra s rodiči "tajně" na dovolené?

Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym, ale chodí sem sestra a nechci aby věděla, že se tu s tímto svěřuji. Pokud bude vadit, prosím adminy o smazání.

Teď k tomu na co se chci zeptat. Holky, upřímně mi povězte jestli jsem jen přecitlivělá vlivem těhotenských hormonů :mrgreen: anebo by Vám to také vadilo.
Moji rodiče odjeli na plánovanou dovolenou. Zaúkolovali mě tím, že jim mám zalít kytky, vybrat poštu a vzít k sobě jejich psa. Máme to k nim cca 40km, ale to nevadí. Vše ok, ráda to pro ně udělám. Oni pro mě toho taky udělali a dělají spoustu. No a včera jsem po dlouhé době sedla na facebook, moc tam nechodím, vlastně si teď říkám, proč ho vůbec mám (měla bych o „starost“ méně) a vidím tam jak má sestra (o 10let starší) je tam vyfocená s našimi na dovolené. Koukala jsem na to jak puk, protože ani jedna strana (rodiče ani sestra) se nezmínili, že jedou spolu nebo, že naši berou ségru s sebou. Mě nevadí, že s nima ségra jela (naopak je rozvedená, tak proč by ne, aspoň přijde na jiné myšlenky), beru to že je to každého věc s kým tráví dovolenou atd. Jen mě hrozně mrzí to, že mi to neřekli a asi ségře nedošlo, že se zrovna teď kouknu na facebook, když tam jinak nejsem jak je rok dlouhej. Mamce se kterou jsme si každý den napsaly aspoň sms ve smyslu, že oni i já jsme v pořádku (mám chvilku před porodem), tak jsem napsala sms, že jsem netušila, že je tam s nimi moje sestra. Mamka to v sms vůbec nekomentovala a jen napsala ty klasické věty jak se mají a co dělali o ségře ani čárka…
Holky, fakt upřímně přeháním nebo byste to nějak „řešily“? Rozhodně nechci kvůli tomuhle dělat nějaké rozbroje, ale že mě to zamrzelo, to tedy se musím přiznat že jo…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.8.16 13:31

Nic bych nedělala, tebe asi vzít nemohli, protože už jsi těhotná. Tak vzali druhou sestru. Neboj, příště bude řada na tobě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
10.8.16 13:32

To je teda dost divný a zajímalo by mě, proč mi to neřekli. Hlavně by mě to mrzelo z toho důvodu, že si o mě asi mysli něco špatného, když ke mě nemohou být upřímní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.8.16 13:34

Nemrzelo by mi to, nebyl by důvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
10.8.16 13:34

A proč myslíš, že by s tím dělali tajnosti? Je to nějaké zvláštní a chápu, že Tě to zarazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.16 13:35

@hudečice : Jééé to vůbec nechci aby takhle vyznělo. Je mi jedno, že nevzali mě, opravdu. Mrzelo a mrzí mě pouze to, že jsem jim ani nestála za to mi to říct… Toť vše.

@sediza : Přesně takový z toho mám pocit… :roll:

• Citovat
  • Upravit
5936
10.8.16 13:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym, ale chodí sem sestra a nechci aby věděla, že se tu s tímto svěřuji. Pokud bude vadit, prosím adminy o smazání.Teď k tomu na co se chci zeptat. Holky, upřímně mi povězte jestli jsem jen přecitlivělá vlivem těhotenských hormonů :mrgreen: anebo by Vám to také vadilo.
Moji rodiče odjeli na plánovanou dovolenou. Zaúkolovali mě tím, že jim mám zalít kytky, vybrat poštu a vzít k sobě jejich psa. Máme to k nim cca 40km, ale to nevadí. Vše ok, ráda to pro ně udělám. Oni pro mě toho taky udělali a dělají spoustu. No a včera jsem po dlouhé době sedla na facebook, moc tam nechodím, vlastně si teď říkám, proč ho vůbec mám (měla bych o „starost“ méně) a vidím tam jak má sestra (o 10let starší) je tam vyfocená s našimi na dovolené. Koukala jsem na to jak puk, protože ani jedna strana (rodiče ani sestra) se nezmínili, že jedou spolu nebo, že naši berou ségru s sebou. Mě nevadí, že s nima ségra jela (naopak je rozvedená, tak proč by ne, aspoň přijde na jiné myšlenky), beru to že je to každého věc s kým tráví dovolenou atd. Jen mě hrozně mrzí to, že mi to neřekli a asi ségře nedošlo, že se zrovna teď kouknu na facebook, když tam jinak nejsem jak je rok dlouhej. Mamce se kterou jsme si každý den napsaly aspoň sms ve smyslu, že oni i já jsme v pořádku (mám chvilku před porodem), tak jsem napsala sms, že jsem netušila, že je tam s nimi moje sestra. Mamka to v sms vůbec nekomentovala a jen napsala ty klasické věty jak se mají a co dělali o ségře ani čárka…
Holky, fakt upřímně přeháním nebo byste to nějak „řešily“? Rozhodně nechci kvůli tomuhle dělat nějaké rozbroje, ale že mě to zamrzelo, to tedy se musím přiznat že jo…

Asi by mě to taky mrzelo, možná si mysleli že když máš před porodem, tak by jsi stejně nejela a možná ti to chtěli zatajit aby tě to nemrzelo, že berou starší sestru. Nevím jaké máte vztahy v rodině, a jak dalece si vše říkáte. Ale nic si s toho nedělej, mě zase slibovali manželovy rodiče že si budou brát holky na dovolenou až budou větší a doted berou pouze holky od manželovy setry, a neřeknou že na dovolenou jedou, pak nám pošlou pohled z dovolený. Taky mě to mrzí ale neřeším to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
10.8.16 13:38

Okomentovala bych tu sestřinu fotku nějak jako „jé, ani ses nezmínila, že jedeš s našima, tak si to užijte a přivezte nějaké suvenýry“. Prostě nějak vesele, aby to neznělo, že závidíš nebo jsi kvůli tomu naštvaná. No a uvidíš reakci. Třeba jim prostě nikomu nedošlo, že to nevíš - vaši si mohli myslet, že ti to řekla ségra, a ta zas, že to víš od vašich. Nemusel to být úmysl to zatajit, prostě k tobě informace nedoputovala, to se stane.
Pokud by reakce na komentář byly nějaké divné, pak bych teprve zpozorněla, proč mají potřebu to přede mnou zatajovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.16 13:38

@Adinal : To já právě fakt vůbec nevím. Přemýšlela jsem, jestli mezi námi nedošlo k nějaké neshodě ať už s rodiči nebo ségrou, ale fakt si nejsem ničeho vědoma. S našimi jsem mluvila ještě ten den co odjížděli a přála jim šťastnou cestu a hlavně ať se ozvou až dorazí. Jo a vlastně mě napadá, že jsem se zeptala, jestli se cestou budou stavovat za ségrou. Ségra bydlí ve vzdáleném městě, ale cestu do zahraničí kam jeli, vedla právě kolem toho města kde ségra bydlí. No a naši že ne, že nebudou… Tak to fakt nepobírám.

• Citovat
  • Upravit
140243
10.8.16 13:39

Pro mě je to divné. Proč to rodiče a setra tajili? Tady přece nejde o to, že zakladatelka zůstala doma, ale o to, že ji to vůbec neřekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
10.8.16 13:39

Vzhledem k těhotenství bych nežárlila, je jasné, že Tebe vzít nemohli, ale je opravdu zvláštní, že to „tajili“ a vyhýbají se konverzaci na tohle téma :nevim: Asi se cítí blbě když to tak tajili ne?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.16 13:41

@mamule42 : Chápu to by mě taky mrzelo… Děkuju za povzbuzení :kytka:

@Kassy : Dala jsem k fotce ten like nebo co to je. Já jsem fakt analfabet na tohle a napsala „Užijte si to“, do hodiny byla fotka smazaná… V sms jsem se zmínila, jak jsem psala v úvodním příspěvku, že jsem nevěděla že tam ségra je a na to ani čárka… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
74217
10.8.16 13:43

Tak ty už más svůj život, svoji rodinu. Už nejsi malá, tak nežárlí. Příště se stane, že vezmou třeba na dovolenou své vnouče tvé dítě.
Jestli je tvá segra rozvedená a pokud je i bezdětná, navíc o desítku starší jak ty, tak ji jen možná lituji, že zůstala sama :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
10.8.16 13:44

Mě by to, že mně to neřekli hodně mrzelo :,( Je to jejich věc koho vezmou a koho ne, nemusí brát přece vůbec nikoho, není to jejich povinnost, ale tohle už mi příjde jako nějaká velká tajnost, která není v rodině, kde vztahy fungují běžná. Asi bych se na rovinu zeptala, proč je to takové tajemství, jinak to bude mezi vámi stále viset. Přeji ať se jedná jen o nějakou hloupost a vše se brzy vyřeší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
10.8.16 13:44
@Anonymní píše:
@hudečice : Jééé to vůbec nechci aby takhle vyznělo. Je mi jedno, že nevzali mě, opravdu. Mrzelo a mrzí mě pouze to, že jsem jim ani nestála za to mi to říct… Toť vše.@sediza : Přesně takový z toho mám pocit… :roll:

Tak je zvláštní, že to drží v tajnosti. Mrzelo by mě to taky, ale asi jak tebe, že dělají tajnosti s něčím, co nestojí za to. Jedině co mě napadá, pokud v minulosti nebyla nějaká výčitka proč sestra, když ne já? Na druhou stranu, když dávají veřejně fotky, tak to asi netají před ostatníma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová