Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KKK85 píše: Více
Protože týdny se počítají od poslední MS, ne od sexu, který byl toho1.. Ale vysvětlete mi někdo, jak může člověk co chce dítě mít sex jen 1× za měsíc?
to mi hlava nebere. Jedině že ten kluk ještě neví, že s tebou to dítě chce ![]()
@KKK85 píše: Více
V dobe otehotneni jsi 2+0. Tady jeste muze byt par dni k dobru, pokud vi jen datum sexu a nevi, kdy byla ovulace. Takze nemusi byt 5+3, ale klidne az o 5 dni mene, takze neco mezi 5tt a 6tt. To urci az lekar.
Já jsem taky u druhého netušila, že jsem těhotná, takže jsem v podobném týdnu jela na kajaku trojkovou vodu, zahřívala se čajem s rumem a v závěru to zalila 3 pivama a nakládaným hermelínem
Dcera je naprosto zdravá a pořádku, už je z ní skoro puboška
Začátek těhotenství je hop nebo trop. Dokud není dítě vyživované placentou, stravou toho moc ovlivnit nemůžeš. Tak se hoď do pohody a doufej, že je vše v pořádku ![]()
@Annonymní_007 píše: Více
Já to třeba věděla taky. Protože jsme byli s manželem pracovně vytížení, pak cca po 10 dnech byl sex a pak odjel na týden na služebku. Ne každý, kdo chce dítě, do toho buší 3× denně
![]()
@Tarena píše: Více
To je pravda, může mít pár dní k dobru. To by bylo fajn.
Ona psala, že chce dítě? Možná jo, jen jsem si nevšimla. Každopádně třeba partner musel na 14 dní na služebku. Nebo ona.
@Janča6 píše: Více
Jakože chlap přijel ze 14 denní služebky, byli spolu 1 den a další den odjížděla na 14 denní služebku ona?
když někdo otehotni, tak se z toho dá celkem logicky vyvodit, že je to proto, že chtěl dítě. Zvlášť když místo potratu řeší jeho teoretický zdravotní stav ![]()
@Annonymní_007 tak dítě nemusí být plánované, ale může být chtěné ![]()
No nevím, mnohé ženy otěhotněly neplánovaně, ale dítě si rády nechaly. A že pak řeší jeho zdravotní stav, je pochopitelné. A jinak přece nemusí být jeden 14 dní pryč a pak zase druhý 14 dní pryč. Nejdřív třeba týden není sex z důvodu menstruace, pak může být jeden nachlazený, pak je 1 sex a 14denní služebka.