Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim Vas, mate nekdo zkusenosti s timto internetovym obchodem? Jde o to, ze jsem provedla platbu za telefon, ktery pres DHL mel dorazit behem tydne, bohuzel, je zadrzen na celni sprave. Na baliku je cena takova, aby se nemuselo platit clo, ale realne to bylo vic. Co dal?
Očekávala bych zprávu od DHL, že budeš muset platit clo a DPH.
Když to jde přes poštu, tak tu zprávu dává pošta.
Celníci nejsou úplně pitomí. HOlt někdy to nevyjde.
@Pampelinka Znam, budes platit clo, kamaradovi se stalo totez s notebookem. Balicek si vyzvednul na celni sprave.
@Pampelinka dhl tě kontaktuje, nebo jim můžeš zavolat na infolinku, umí proclení vyřídit, akorát to něco stojí. Ale pořád mi to přijde lepší než jet někam do celního skladu a řešit to sama.
Kvůli DPH se zadržuje cokoliv nad 20 nebo 22 eur.
Nejde, protože celníci tvůj telefon už viděli a ví, že cena neodpovídá. Je celkem standard, že z Ali přijdou věci jako gift a cena nula, nula nic a v reálu je to jinak.
Dobry den chtel jsem se zeptat objednal jsem dva drony ale dorazily bez ovladaču. odeslane byly kompletni nevim ani kam zavolat atd.diky za info
@radek82 píše:
Dobry den chtel jsem se zeptat objednal jsem dva drony ale dorazily bez ovladaču. odeslane byly kompletni nevim ani kam zavolat atd.diky za info
A jak vite, ze byli odeslane kompletni?
Dobry den chci se zeptat co mam delat pokud mi zadrzeli balik na celni sprave musim zaplatit poplatek nebo radsi balik nechat bejt aby ho poslaly spatky a rict prodejci ze mi nedorazil aby vratil penize? předem díky