Alnatura kupujete?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Alnatura kupujete?
Kupujete nekdo presnidavky alnatura? a jak Vasim detem smakuji? u nas ok az na kombinaci dyne+brambor, zjistila jsem ze v DM maji celkem maly vyber, nevite kde by se jeste dalo sehnat vice druhu?dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kupujeme jen ovocné a chutnají nám moc(ale nám chutná všechno)
jinak jsem nikde jinde tuhle značku neviděla než v DM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Též jsem to občas vzala a dobré… Ale Samík taky jí skoro všecko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
viděla jsem je jen v DM, ale ono taky v každé DM na tom jsou se zásobama jinak, kupříkladu na Kladně toho mají spoustu druhů, na Petřinách neměli ani polovinu z toho.
Tak asi zkoušej různá DM…
Jinak např.dýně+brambor opoužívám doted jako rychlou přílohu k přírodnímu masíčku - vyklopím to do výpečku z masíčka a ohřeju to s tou šťávou - má tuhle kaši moc rád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
viděla jsem je jen v DM, ale ono taky v každé DM na tom jsou se zásobama jinak, kupříkladu na Kladně toho mají spoustu druhů, na Petřinách neměli ani polovinu z toho.
Tak asi zkoušej různá DM…
Jinak např.dýně+brambor opoužívám doted jako rychlou přílohu k přírodnímu masíčku - vyklopím to do výpečku z masíčka a ohřeju to s tou šťávou - má tuhle kaši moc rád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
velký výběr mají v německu, ale to ti asi moc nepomůže, co ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem jednu jedinou a malý ji nechtěl, takže jsme nekupovali. Měla takovou divnou konzistenci, už si moc nevzpomínám, ale byly tam drobné kousky nebo tak něco.
- Citovat
- Upravit
Je to značka přímo DM, nikde jinde se neprodává. Teď záleží, jak velká je DM a jaký mají stav zásob.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem je malé kupovala a chutnaly jí
Souhlasím, v každé DM mají zásoby jinak - někde víc druhů, někde míň…
Já je kupovala ráda, protože do nich nepřidávali sůl a do ovocných zase cukr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, Alnaturu 700g jsem dnes objevila v DM v oddeleni testovin, marmelad, celozrnne vyzivy sklenicky maji ruzne jablko, jablko+hruska, jablko+merunka, a jeste kombinace s jahly stoji to cca 30-40kc coz je celkem pekna cena
no akorat asi kdyz to otevrete asi do 3 dnu nelze spotrebovat takze 2 davky zamrazuji v avent via kelimkach ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit