Alnatura kupujete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
26.10.10 22:52

Alnatura kupujete?

Kupujete nekdo presnidavky alnatura? a jak Vasim detem smakuji? u nas ok az na kombinaci dyne+brambor, zjistila jsem ze v DM maji celkem maly vyber, nevite kde by se jeste dalo sehnat vice druhu?dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3200
26.10.10 22:56

Kupujeme jen ovocné a chutnají nám moc(ale nám chutná všechno) :mrgreen: jinak jsem nikde jinde tuhle značku neviděla než v DM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.10.10 23:01

Též jsem to občas vzala a dobré… Ale Samík taky jí skoro všecko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
26.10.10 23:50

viděla jsem je jen v DM, ale ono taky v každé DM na tom jsou se zásobama jinak, kupříkladu na Kladně toho mají spoustu druhů, na Petřinách neměli ani polovinu z toho.
Tak asi zkoušej různá DM…

Jinak např.dýně+brambor opoužívám doted jako rychlou přílohu k přírodnímu masíčku - vyklopím to do výpečku z masíčka a ohřeju to s tou šťávou - má tuhle kaši moc rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
26.10.10 23:50

viděla jsem je jen v DM, ale ono taky v každé DM na tom jsou se zásobama jinak, kupříkladu na Kladně toho mají spoustu druhů, na Petřinách neměli ani polovinu z toho.
Tak asi zkoušej různá DM…

Jinak např.dýně+brambor opoužívám doted jako rychlou přílohu k přírodnímu masíčku - vyklopím to do výpečku z masíčka a ohřeju to s tou šťávou - má tuhle kaši moc rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.10.10 23:58

Kupujeme ovocené a moc chutnají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3804
27.10.10 00:09

velký výběr mají v německu, ale to ti asi moc nepomůže, co ? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.10.10 06:30

Měla jsem jednu jedinou a malý ji nechtěl, takže jsme nekupovali. Měla takovou divnou konzistenci, už si moc nevzpomínám, ale byly tam drobné kousky nebo tak něco.

• Citovat
  • Upravit
44180
27.10.10 06:32

Je to značka přímo DM, nikde jinde se neprodává. Teď záleží, jak velká je DM a jaký mají stav zásob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.10.10 08:36

Taky jsem je malé kupovala a chutnaly jí :palec: Souhlasím, v každé DM mají zásoby jinak - někde víc druhů, někde míň…
Já je kupovala ráda, protože do nich nepřidávali sůl a do ovocných zase cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
29.10.10 21:30

Ahoj, Alnaturu 700g jsem dnes objevila v DM v oddeleni testovin, marmelad, celozrnne vyzivy sklenicky maji ruzne jablko, jablko+hruska, jablko+merunka, a jeste kombinace s jahly stoji to cca 30-40kc coz je celkem pekna cena :) no akorat asi kdyz to otevrete asi do 3 dnu nelze spotrebovat takze 2 davky zamrazuji v avent via kelimkach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí