Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Tinuvien píše:
@LenďuleB ječmen vyživuje, takže doplníš, co Ti chybí a tím můžeš pomoct pleti zevnitř.@Lexoid a proč myslíš, že ty produkty nemají kontrolu, je to certifikované a co o téhle firmě vím, tak dostaneš, co si zaplatíš. Docela vidím i do výroby, tak nevím, kdo začal útočit… Multilevelům jsem párkrát naletěla a stačilo, tak asi tak. Vycházím z logiky toho, že když musíš zaplatit (nebo dát rabaty a provize) celé pyramidě, tak ten produkt vyjde mnoho násobně dráž, než když to dovezeš a prodáš na přímo.
A ještě detail. Citace ze stránek firmy Naturgreen
Aloe Vera gel je přírodní bio produkt vyrobený z dužiny Aloe Vera.
Stejně jako u nápoje z Aloe Vera, tak i u gelu je zásadní vysoký obsah Aloinu, tedy léčebné látky. Platí, že čím vyšší obsah, tím lépe. Hlavní rozdíl mezi nápojem a gelem z Aloe Vera je samozřejmě v hustotě a také v doporučeném dávkování. Gel se stejně jako nápoj užívá vnitřně a má identické účinky na lidský organizmus. odkaz zde
konec citace
Tak aby nedošlo k omylu, Aloin není onou léčivou látkou jak se na těchto stránkách tvrdí ale hořkou projímavou látkou, která se nachází ve slupce a těsně pod slupkou.Tato látka totiž má hlavní úkol ochranu rostliny před zvěří, která by ji chtěla konzumovat. Čím více Aloinu tím méně lze gelu vypít bez toho aby se člověk nepo… Proto se uvádí právě u takových to výrobku maximální denní dávka.
A když vidíš do výroby, tak kolik toho čistého gelu firma měsíčně z Mexika doveze a jakou dopravou?
@Lexoid kolik a jak často se toho doveze je interní informace. Ok, uznávám slušnou botu na stránkách… Byly psané dost dávno a nevím kým… ![]()
@Tinuvien píše:
@Lexoid kolik a jak často se toho doveze je interní informace. Ok, uznávám slušnou botu na stránkách… Byly psané dost dávno a nevím kým…
To je jedno.
Pokud to vozí v nějakém kontejneru lodí, tak nikdo pořádně neví jak se s tou surovinou zacházelo a to nehovořím o délce dopravy, která výrazně zkracuje poživatelnost respektive nezávadnost pro vnitřní užití. A po pravdě, já nevěřím, že mají prvotřídní kvalitu. Jak už jsem psal jednou, papír snese všechno a firma, která si na své stránky napíše takový blud a tváří se jak má skvělé produkty je pode mně opravdu nezajímavá. Až bude mít vlastní certifikáty na své produkty, které budou opravdu důvěryhodné pak prosím. Ale do té doby jsou jedni z mnoha, kteří se jen snaží vydělat peníze na fenomenu Aloe. Ty povídačky o tom jak mají certifikovanou surovinu a jak je perfektní píší dnes naprosto všichni ale skutečnou kvalitu může prokázat jen někdo. A certifikátem IASC se může ohánět jen ten, kdo jej opravdu získal. Nikdo další už ne a to platí právě pro výrobce, kteří nakupují surovinu a tu následně přebalují a prodávají pod svou značkou. Každý ať si ale dělá a kupuje co chce.
A kdo je vlastně výrobcem AV gelu který prodávají, když jak říkáš, že vidíš do výroby?
Já si mohu pochvalovat hlavně aloe vera od OKF, výborná chuť a velké kousky dužiny. Na heurece je to top.1 http://limonady.heureka.cz/…-vera-1_5-l/
Oživuji diskusi. Koupila jsem aloe vera od LR a dávám skoro čtyřleté dceři dva dny. Má 16kg a zatím jsem jí dala jen 4ml ráno a večer. Dávám dva dny a dcera se pokakala ve školce a i u babičky. Je možné, že se pročišťuje až moc. Vysadila jsem, protože by se z ní ve školce učitelky zbláznily. Nasadila jsem kvůli častým virózám, které máme s horečkami.