Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Tinu - já měla před těhu takovou dietu a každé ráno jsem si dělala takový roztok z aloe vera, a když jsem otěhotněla nesměla jsem ho brát, takže si to pořádně zjisti ale podle mě by jsi to brát neměla
Nejkvalitnější Aloe Vera gel ( POZOR opravdu gel, žádná šťáva!!!) dostanete po registraci za cenu cca 420,–Kč/L.
AÇAI Drink - bobule acaí jsou jedny z nejvýživnějších plodů a zároveň jedny z nejsilnějších přírodních antioxidantů.
Cena Acai pro registrované cca 530,–Kč/L.
Tekuté Colostrum za 580,–Kč/ks a spousta dalších výrobků te nejvyšší kvality za vynikající velkoobchodní ceny.
Produkty neprodávám, jen nabízím možnost získat je za nejlepší velkoobchodní cenu. Nejsou povinné žádné měsíční odběry, objednávám jen tehdy, když potřebuji.
Pouze při registraci je povinná objednávka za min. 960,–Kč.
Info na www.power.nwa-life.eu
Ahoj, mám moc dobrou zkušenost s aloe vera a colostrem.Můžu ti kdyžtak zaslat nějaké čtivo ![]()
Z vlastní zkušenosti ti mohu říct že super.Začala jsem to užívat kvůli dceři která byla každých 14 dní nemocná a co to užíváme, tak je to mnohem lepší.I můj zaměstnavatel je rád
Iva
eviah píše:No a zrovna včera jsem se bavila s jednou paní, říkala, že manžel konzumuje aloe, která jim roste doma.
To už mi přišlo divný, to snad není stravitelné, ne? Na drobné ranky jako obklad, to jo, ale rovnou to sníst???
Odříznutý list, strčím na 24 hodin (či déle)do lednice a pak si kousek odříznu - chutná jak hrášek.
(Pokud to není z lednice, tak je to hořké.)
alifie píše:eviah píše:Odříznutý list, strčím na 24 hodin (či déle)do lednice a pak si kousek odříznu - chutná jak hrášek.No a zrovna včera jsem se bavila s jednou paní, říkala, že manžel konzumuje aloe, která jim roste doma.
To už mi přišlo divný, to snad není stravitelné, ne? Na drobné ranky jako obklad, to jo, ale rovnou to sníst???
![]()
(Pokud to není z lednice, tak je to hořké.)
Nevím jestli je vhodné jen tak doma uříznout kus listu a konzumovat ho.
Jen některé z cca 300 druhů aloe vera obsahují výrazněji vyšší množství látek, pro které je rostlina vyhledávaná. Nejvyšší koncentraci najdeme v listech Aloe vera barbadensis miller. Je potřeba aby rostlina rostla alespoň 3-5 let. Aloe miloti, která se s velkou oblibou pěstuje doma v květináči obsahuje výrazně nižší množství hodnotných látek.
Dále je důležité zpracování, aby nebylo strojově ale ručně. Při strojovém zpracování pak produkt obsahuje i části listů, které obsahují anolin.
Při ručním zpracování se používá jen vnitřek listů, tzn. gel.
Další věc je potřeba dát si pozor na značku, ne všechny jsou kvalitní a ne všechny obsahují tolik gelu kolik je napsáno na etiketě. Gel musí být hustý a při přelévání se natahuje asi jako vaječný bílek.
Já taky používám aloe gel ale po tom co jsem viděl co se vše se nabízí jsem se o to začal trochu více zajímat a dal jsem si kafe s distributory firem, kteří nabízejí Aloe.
Jenom dvě společnosti nabízejí opravdu vysoce kvalitní Aloe Vera gel, rozdíl u těchto dvou firem je trochu v ceně a možnostech jak ho výhodně získávat. http://power.nwa-life.eu/
Předpokládám, že ne anolin, ale aloin - silné projímadlo. Průjem jsem nezpozorovala, takže asi toho nebaštím tolik. Když někdo vypije litr džusu, tak se taky po…e.
Zkrátka všeho s mírou. ![]()
Ahoj,
jsem těhotná, cca 7. týden a piju Aloe vera gel od firmy Leaving forever. Na jejich stránkách jsou dotazy, kde píšou, že ho dokonce doporučují pít v těhotenství a dokonce i při kojení. Když se podíváš na složení, nemyslím si, že by to obsahovalo něco, co se v těhotenství nemůže. Mrkni na jejich stránky.
Dobrý den
V těhotenstvi se Aloe Vera opravdu nesmí pít. Aloe detoxikuje organizmus a splodiny které se uvolňují v těle vychytává plod. Je možné jíst doplňky stravy, např. Omega 3. Mozek je tvořen ze 65% těmito nenasycenými kyselinami a v těhotenství je to pro dítě to nejlepší co může budoucí máma užívat. Budete mít chytré a soustředěné děťátko. Navíc mu nehrozí alergie a bude méně nemocné.
Ahoj,
manzel je LR partnerem a od nej vim, ze Aloe se v tehotenstvi rozhodne pouzivat nesmi. Ja sama Aloe Vera pouzivam na ekzem, kterym trpim od 3 let a fakt mi pomaha, jinak mi vzdy pomahaly jen kortikoidy od doktora
Piju jak drink, tak jeste mazu… V pripade zajmu o vice info posli SZ.
Hatlina
Holky, Aloe vera neni v tehotenstvi vazne dobrej napad… A jak jste se bavily o aloinu, tak treba u Dr. Popova jsem se na to specialne ptala (bala jsem se tech projimacich ucinku
) ale dobry, jejich Aloe aloin neobsahuje. Na zazivani a vubec ocistu idealni a oproti jinejm znackam je fakt vyrazne levnejsi. A radsi podporim ceskou firmu… ![]()
Tak myslím, že pokud pijete aloe šťávu od Dr. Popov nebo nepijete nic tak to vyjde na stejno.
Pokud chcete užívat aleo gel tak jsou jen dvě společnosti od kterých se dá doporučit a to LR nebo FLP.
FLP, ale obsahuje dost konzervantů a proto taky vydrží otevřené 4 měsíce.
Mimochodem Dr. Popov uvádí, že jejich produkt obsahuje téměř 100% Aloe Vera gelu (99,42%) To by bylo plesnivé dříve než Vám to pošťák doručí domů ![]()
@Monika H. píše:
Eviah, od Dr. Popova je také Aloe Vera šťáva a na internetu ho najdeš za něco málo přes 200,–. Je to český výrobce, tak neplatíš takové ty zbytečnosti jako značku, dovoz a pod. Já ho kupuju tady: http://bezva-ceny.cz/…ml-dr-popov/
Doufám, že mě teď z diskuze někdo nevyhodí, že šířím reklamu
Dobrý den, dnesk jsem si koupila tento gel, ale děsně smrdí - jako umělá hmota.. je to normální???
@Tinuvien v těhotenství se aloe nesmí. Já jsem jí užívali 3 měsíce kůru a pak ještě 2 měsíce udržovací a byla jsem spokojená. Měla jsem jí od LR když mají akci koupíte litr za 700
http://www.abctehotenstvi.cz/…no-aloe-vera
Dělat si Aloe šťávu doma, to by mě asi mrsklo. Kupuju kvalitní, neslazenou, 100% bio šťávu tady www.naturgreen.cz
Myslím si, že jsi kupovala spíš takově ty aloe džusíky, ne? Řekla bych, že poměr kvality a ceny tu je nejlepší, ty přes tisícovku za litr chutnaly stejně nebo hůř.
@RuzenkaN když je to takhle namíchané, tak to asi moc zdavotně účinné nebude, ne? To je prostě jen aloe přichuť.