Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj všem, ještě mám dnes jeden dotaz v této kategorii
, ráda bych si koupila nějaký výrobek s aloe vera, no a samozřejmě nejradši nejkvalitnější, nejúčinnější, nej…
, tak se jdu poradit, jestli máte s nějakým dobrou zkušenost. Náhodně jsem narazila na jeden od firmy Nahrin (název ViviAloe) a na jiný od firmy PRO VERA (jmenuje se Forever young
), znáte? Doporučíte jiný? Proč? Děkuji. ![]()
ahoja, hele jestli je to fakt 100% šťáva, tak bacha na to, prej to je skoro žíravina, proto se toho do vší té kosmetiky přidává mizivé procento.
100% šťáva těžko, to by muselo být i z listů, které obsahují projímavý aloin
…ale 90% gel má např. LR - prodej přes LR partnery
Pudloslava píše:
ahoja, hele jestli je to fakt 100% šťáva, tak bacha na to, prej to je skoro žíravina, proto se toho do vší té kosmetiky přidává mizivé procento.
No to je teda dobrý, oni to na jakési diskuzi doporučovali jako skoro zázračný lék a ten skoro 100% si tam kdosi pochvaloval, nikdo ovšem nepsal, jestli to fakt pili neředěné.
No a zrovna včera jsem se bavila s jednou paní, říkala, že manžel konzumuje aloe, která jim roste doma.
To už mi přišlo divný, to snad není stravitelné, ne? Na drobné ranky jako obklad, to jo, ale rovnou to sníst???
aji, nechci to tu probírat, jsou to přeci jen osobní záležitosti, akorát se mi nelíbí představa, že něco píšu jako anonym. Každopádně jsem chtěla něco na vnitřní užití. Ale ještě nejsem rozhodnutá, zda opravdu aloe. Jen jsem si říkala, že to zní skoro zázračně, tak na tom třeba i něco bude.
Šlo mi o to nedat tisícovku za něco, co vidělo aloe zdálky. Ale žíravinu dobrovolně pít nebudu. ![]()
S tou žíravinou se mi to nějak nezdá - nedávno jsem dokonce viděla v televizi, jakým způsobem se listy přímo konzumují - bohužel si postup nepamatuju, ale byla to pouze syrová dužina. Všude se píše jaký je to zázrak, nevím, nemám vyzkoušeno, ale jak psala Aji, ten 90% gel od LR by měl být snad jeden z nejlepších. Je to ale pálka, zkus se podívat tady
Eviah, od Dr. Popova je také Aloe Vera šťáva a na internetu ho najdeš za něco málo přes 200,–. Je to český výrobce, tak neplatíš takové ty zbytečnosti jako značku, dovoz a pod. Já ho kupuju tady: http://bezva-ceny.cz/…ml-dr-popov/
Doufám, že mě teď z diskuze někdo nevyhodí, že šířím reklamu ![]()
To si myslím, že ne, nejsi prodejce, prostě si to někde kupuješ, takových diskuzí s odkazy je tady spousta, hlavně na dětské potřeby.
Moni, díky za tip, pokud je to složením totéž (mrknu asi až zítra), tak to vyjde o dost levněji, i když je to půllitrovka a ty kolem tisícovky jsou litrovky, ale i tak je to míň jak polovina. ![]()
Seal, já bych stejně neměla kde brát syrové listy, ale někde jsem četla, jak si z toho lidi vyrábí mastičky. Mám doma jen takovou pidialoe, to ani nestojí za řeč. ![]()
Holky,
aloe jsem neuzivala, ale zajimala jsem se, protoze pry pomaha pri leceni leukemie.
Aloe je cizokr.puvodu, t. j. nase travici ustrojenstvi
neni prispusobeno (enzymaticky) na zpracovani a vstrebani a celkove vyporadani se s takovym „lekem“.
Hodne techto leku ma jen genialni marketing a reklamu,tak pri koupe je treba premyslet i takhle…
To je jak s ovocem, zeleninou, celkove jidlem, ktere davate prckum, taky neni zdrave davat miminum ruzne exoticke ovoce, ale to co je pro nas historicky dane (jablicka, hrusky, svestky, brambory, zeli........)
To je jen takovy nazor, ne ze bych vas chtela odrazovat ![]()
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s pitím Aloe (asi firma Forever) v těhotenství? Mám brusinkové a vždycky mi to dělalo dobře na žaludek. Může se to vůbec pít? Jak dopiji brusinku, čeká na mě meruňková příchuť.
Díky Tin
Ahoj,
já mám doma Aloe džus od firmy forever Living - je sice dost hnusný,ale v kombinaci se sirupem to není tak strašné.Piju ho 3× denně panáka před jídlem - ráno na lačno - ten je nejhorší! ale zvykneš si!
Pomohlo mi to dost - na plet (hlavně),už nejsem tak nemocná jak jsem bývala a zažívání už je taky lepší! ![]()
KačenkoK - to bude asi ta firma od které to mám taky, dodávají mi to tcháni. Právě mi ten neochucený přijde dost hnusný, tak mám ochucené. Piju pulku ráno a večer. Jen nikde není, jestli se to může v těhotenství nebo ne. ![]()
Aloe vera je hodně v módě
Podle sebe můžu říct, že pomáhá dobře na regulaci zažívání. Znala jsem paní, která pila vysokoprocentní aloe v těhotenství a má zdravé baby. Pomáhá proti těhotenské zácpě a někdo říká, že i proti kvasinkám (mně ale na kvasinky nepomohla).
Pozor na zázračné sliby distributorů, je to užitečná rostlinka, ale není to všelék a teď prostě strašně frčí ![]()
Tinuvien píše:
Jen nikde není, jestli se to může v těhotenství nebo ne.
Dostala jsem nápoj Aloe Vera a na obalu bylo vyloženě napsáno, že se nesmí v těhotenství ![]()
Tinuvien píše:
KačenkoK - to bude asi ta firma od které to mám taky, dodávají mi to tcháni. Právě mi ten neochucený přijde dost hnusný, tak mám ochucené. Piju pulku ráno a večer. Jen nikde není, jestli se to může v těhotenství nebo ne.
tak já napíšu tomu kamaradovi,co mi to dodává a dám vědět! ![]()