Používáte Alpha Lingmind
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Alpha Lingmind
Zdravim,
mate nekdo zkusenosti, nebo je to jen reklama? Mate nekdo doma, funguje?
Dekuji za zkusenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
zakoupeno
Dnes mi to má přijít, koupil jsem si to s rozpaky, tak pak napíši. Údajně jsem si udělal objednávku a nedokončil ji
Dobrý trik, ale co bych neudělal pro angličtinu… ![]()
Divné je, že se o té firmě nikdo moc nepíše.. a když, tak jen v lámané češtině ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Připojuji se s dotazem, jestli má někdo zkušenosti s touto formou výuky jazyků. Uvažuji o koupi, ale ráda bych věděla, j estli to fakt funguje
Dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkušenost
Jsem z toho rozpačitý. Základy mám a domluvím se, ale toto podle mého prozatimního názoru není k ničemu. Angličtina v MP3 s pozadím relaxační hudby a bez překladu, mi nepřijde jako nejlepší učící nástroj(pro ty, kdo moc neumí). Program Duolingo mi přijde hodnotnější a zdarma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Scam tak ubohého formátu si nezaslouží diskuzi ani těch méně inteligentních. Shora uvedené příspěvky pokládám za vtip, abych nikoho neurazil ani v nitru svého já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den,
zkoušel jste prosím někdo vrátit produkt Alpha Lingmind? A případně kam - na jakou adresu.
děkuji.-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alpha Lingmind?
Rozhodla jsem se nepřevzít balíček a napsala jsem to společnosti, že se jim vrátí a přišla tato odpověď: Poštovani Klijente,
hvala Vam na poruci.
Pokušati ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
S poštovanjem,
Tim za podršku i odnose s klijentima.
Ovo je automatska poruka. Molimo Vas ne odgovarati na ovu poruku.
Tak si udělejte obrázek sami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt?
To se fakt najdou idioti co to koupí??? Jako tohle mi hlava fááákt nebere. ![]()
- Citovat
- Upravit