Speciální pedagogika Ostrava

Anonymní
3.7.20 07:06

Speciální pedagogika Ostrava

Ahoj holky, mám hroznou radost, dostala jsem se na Specku do Ostravy :dance:. Je tu, prosím, někdo, kdo obor studoval v kombinované formě? Můžete mi poskytnout informace? Je účast na přednáškách povinná, z práce mne nebudou pouštět, končím v 15 hodin nejdříve. Na které předměty si dát pozor a jsou vyřazovací, kdy je studium realizováno, prostě vše co vás napadne. Některé věci se asi dozvím na zápise, ale jsem zvědavá…Vím, že je Specka celkem těžká ( hlavně při dětech a práci), ale já se tak těším… :dance:
Prosím o anonym, ještě to neví ani rodina…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53
16.8.20 10:06

Gratuluji k přijetí. Mohu se zeptat, co všechno a z čeho jste se připravovala na přijímací zkoušky. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.20 14:48

Na přijímačky skoro vůbec, nebyl čas… Koupila jsem si knihu „Všeobecný přehled“ a tu přečetla. Čeština je celkem lehká, jde o porozumění textu, matika taky ( tam je i nějaká výroková logika). Nejhorší je všeobecný přehled, ale ten se stejně naučit nedá… :nevim:
Uvažuješ, že se přihlásíš?

• Citovat
  • Upravit
53
20.8.20 10:47

Uvažuji už dva roky, ale stále jsem se nerozhoupala, podat přihlášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.4.22 20:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám hroznou radost, dostala jsem se na Specku do Ostravy :dance:. Je tu, prosím, někdo, kdo obor studoval v kombinované formě? Můžete mi poskytnout informace? Je účast na přednáškách povinná, z práce mne nebudou pouštět, končím v 15 hodin nejdříve. Na které předměty si dát pozor a jsou vyřazovací, kdy je studium realizováno, prostě vše co vás napadne. Některé věci se asi dozvím na zápise, ale jsem zvědavá…Vím, že je Specka celkem těžká ( hlavně při dětech a práci), ale já se tak těším… :dance:

Ahoj,
našla jsem tvou diskuzi. Také uvažuji o studiu speciální pedagogiky v Ostravě. Mohu se zeptat, jak se Ti daří? Je studium náročné? Lze skloubit s prací? Děkuji za info. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.22 21:08

Ahoj, jsem ve druhém ročníku, studium je celkem náročné ( hodně medicínských předmětů), ale baví mne. Mám tři děti, jsem na ně přes týden sama, chodím do práce a zvládnout to jde… Ve zkouškovém je to na palici, je i celkem těžké se na specku dostat (berou jen 15 lidí)… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
224
24.4.22 22:11
@Anonymní píše:
Ahoj,
našla jsem tvou diskuzi. Také uvažuji o studiu speciální pedagogiky v Ostravě. Mohu se zeptat, jak se Ti daří? Je studium náročné ? Lze skloubit s prací? Děkuji za info. :)
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem ve druhém ročníku, studium je celkem náročné ( hodně medicínských předmětů), ale baví mne. Mám tři děti, jsem na ně přes týden sama, chodím do práce a zvládnout to jde… Ve zkouškovém je to na palici, je i celkem těžké se na specku dostat (berou jen 15 lidí)… :mrgreen:

Díky za odpověď, mám stejný počet dětí :D, vím, že berou jen 15 lidí, jak jsi se připravovala? Myslím, že je to hodně o štěstí. A jak se studuje na OU? Jací jsou tam lidi, vyučující, atmosféra? Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.22 13:08

Přípravu jsem už vypsala výše… Momentálně je na Ově - specce chaos, bude to doc. Kalejou, je přinejmenším zvláštní…

• Citovat
  • Upravit
224
25.4.22 20:09
@Anonymní píše:
Přípravu jsem už vypsala výše… Momentálně je na Ově - specce chaos, bude to doc. Kalejou, je přinejmenším zvláštní…

Díky moc za info, přeji hodně štěstí při studiu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.11.24 09:32

Navazující magisterské studium speciální pedagogiky Ostrava

Dobrý den, zvažují, že bych si podala přihlášku na navazující magisterské studium speciální pedagogiky v kombinované formě. Zajímá mě, jak moc je studium náročné a jestli ho někdo studuje při mateřské dovolené.
Mám momentálně ročního prcka a ráda bych si dodělala magistra. Školu mám docela z ruky a tak zvažuji + a - a rozhoduji se, jestli mám podat přihlášku…
Předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko