Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky všichni!!!
Máte někdo zkušenosti s užíváním Alvea, Mastervitu a Onyxu?
Pomohlo Vám k otěhotnění? ![]()
Ahoj,
Alveo beru uz radu let. Sice mi k otehotneni nepomohlo, protoze jsem mela hormonalni problem (syndrom PCO), ale jinak mi pomohlo s travenim, vitalitou a zdravim jako takovym. Alveo mohu jen doporucit. Onyx je pak dobrym doplnkem mineralu a na klouby.
Ahoj.
Já se přidávám ke Stelečce. Alveo je výborná věc. Brali jsme ji všichni v rodině, dokonce jsem od 1 roku dávala svému synovi Pinky a můžu vřele doporučit, protože nebyl vůbec nemocný. teď zvažuju, že mu na podzim Pinky zase koupím.
Ahoj holky!
Děkuji za odpovědi. Alveo jsem právě také začala užívat. Přidala jsem si k tomu Mastervit a Onyx. Prý to jsou vitamíny a minerály hodně vstřebatelné tělem. To co je k dostání v lékárnách prý tělo využije jen tak z 50% a zbytek vyloučí z těla ven bez užitku.
Snažíme se s přítelem otěhotnět od října 08. Zatím bezvýsledně. Moje dr. nás poslala na vyšetření do IVF v Praze. Tak uvidíme, budu vše poctivě bumbat a uvidíme.
Papa.
Ahoj, mě teď Alveo doporučili na imunologii, protože mi byly z krve zjištěny protilátky proti spermiím, tak prý mám užívat měsíc před IVF, na které se chystám v srpnu. Tak jsem zvědavá, jestli to za ty prachy pomůže.
Ahoj Mufino,taky uvažuju,že začnu brát to Alveo(kvůli pročištění organismu).Na té imunologii ti tedy doporučili přímo to Alveo? Že by mělo mít účinek na ty protilátky,které tvoříš? L.
Leuško, jo přímo na imunologii mi to doktorka doporučila, že prý je to nejlepší (no asi je dealerka:-) Má to snad nějak upravit imunitu.
Ahojte holky, jsem distributorkou firmy Akuna, která vyrábí Alveo, Onyx Plus, Mastervit, Cleanse Plus a nově také detoxikační náplasti Take a Plaster. Mohu Vám poradit jak nejlevněji tyto výrobky můžete nakoupit. Je spoustu maminek, které díky Alveu otěhotněli. Nečekejte ale zázraky, všechno chce svůj čas. Aby Alveo pomohlo, je potřeba znát všechny Vaše zdravotní problémy, aby se doplnily potřebné látky ve Vašem těle a mnohdy je potřeba zapojit do užívání Alvea i Vašeho partnera. Pokud chcete více informací, kontaktujte mě. Zdraví Vás Meridea
nejlepší cena na netu za super výrobek http://aukro.cz/…ternetu.html
Ahoj,
chci se zeptat, na jak dlouho cca vystačí to balení 950ml Alvea?
děkuju
Zdravím všechny, chci vás vsechny varovat, nikdy nedávejte dítěti radoby výbornou věc Pinky. Dítě se mi po něm akorát osypalo a má všude exzémy. už opravdu žádné doplňky stravy, je to hruza!
Ahoj,
vlastní zkušenost nemám, ale sestřenice dává Pinky svým dětem a je vidět, že jsou zdravé a nemoci je obchází velkým obloukem
Za mě mohu výrobky Akuna jenom doporučit.