Amazon přes agenturu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Amazon přes agenturu
Ahoj. Má někdo zkušenosti s prací v amazonu přes agenturu randstad, nebo adecco? Popř. která agentura je lepší? Přímo amazon asi nábor nedělá. Poradíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, jsem z Brna, takže konkrétně s Amazonem zkušenosti nemám. Ale s agenturami ano. Vyhni se jim jako čert kříži a raději si najdi práci přímo přes firmu. Ušetří ti to spoustu problémů a hlavně risk, že tě po dvouch měsících agentura vyhodí z důvodu snižování stavů. Žádná agentura není lepší, ani Adeco, ani Randstad. Tady po Brně je takových agentur kolem 40 a jedna lepší, než druhá. Raději investuj energii do normálního zaměstnavatele a vyhni se této pakáži, pro kterou jsi jenom zdroj příjmů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ti dam zase pohled z druhe strany. Pracovala jsem pro personalku a uz nikdy vice, ve me se jen utvrdil nazor, ze se lidem pracovat nechce umerne s tim, jak moc o praci zadaji. Nase personalka treba davala zalohy na mzdu. Ukaz mi firmu, kde ti to daji bokem bez dane. Ale zase si o smlouve muzes nechat zdat. Nasim konkurentem bylo prave Adecco. Firmy, kde se lidi porad meni, si radeji najmout agenturu, pak se nemusi s lidma tak „mazlit“. A o amazonu jsou diskuze i jinde a pry nic moc…uz nevi, jak by ty lidi nalakali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak naštěstí už nastala doba, kdy většina zaměstnavatelů pochopila, že je lepší si vzít a zapracovat lidi nastálo a oni jim tam ńjakou chvíli vydrží. Než nabrat agenturní stádo a oni jim z nejrůznějších důvodů prchají jako mravenci. Pomalu se to vrací do normálních pracovních podmínek a doufám že co nejvíc agentur zmizne ze světa. Zaměstnávat otroky podvodami se nevyplácí a tady po Brně už to zaměstnavatelé pochopili. Důkazem je, že už nabírají pod sebe a nastálo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kočičímamka Ahoj, já jsem taky pracovala v agentuře a úplně bych to neodsuzovala - zvlášt tyhle větší, o kterých píšeš. Jak zmiňuje @ASAndrea, výhodou jsou třeba ty zálohy, u nás byly týdně, ale těch výhod bylo víc. Když někomu neseděla práce nebo firma, ve které byl přidělen, mohla jsem mu nabídnout i něco jiného s tím, že mu zůstala původní smlouva. Jinak podmínky samozřejmě musí být stejné, jako mají kmenoví zaměstnanci. Výhoda agentury je taky to, že Ti většinou ušlape cestičku, prostě se dozvíš, kdy a kde musíš být první den a o víc se nestaráš. Jezdila jsem se zaměstnanci i na prohlídky k doktorovi, je tam snaha o co největší zjednodušení procesu pro zájemce o práci. Ale není agentura jako agentura - bohužel, pak mají všechny špatné jméno :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit