Amazonské paradoxy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7333
4.10.21 13:40
@Martha03 píše:
Do práce jsem chodila (aktuálně RD), primárně proto, abych vydělala prachy… takže za mě, čím víc bylo práce, tím víc bylo peněz. Nikdy mě v práci nepohánělo nic jiného, ale taky jsem si nikdy nenechala kálet na hlavu tak, abych dělala nějakou práci „zadarmo“. Pro mě tedy čím víc práce, tím lépe. Hlavně to pak rychle uteče. Když vidím třeba u nás v OC děvčata, co sedí za PC v cestovce a kopou se tam do zadku, tak to je práce, kterou bych nikdy nechtěla. To bych si to při ty nudě za chvíli hodila na kabelu od počítače, i kdyby to bylo sebelépe zaplacené.

Tak ono zrovna v Amazonu je to fuk, jestli uděláš hodně práce nebo ne. Plat je stejný. Je tam docházkový bonus, bonus za přesčasy, státní svátky nebo noční, ale v podstatě ne za výkon. Buď uděláš normu, nebo ne, ale jinak je to fuk, o kolik překročíš normu. Takže pokud je norma 100%, tak je lepší udělat 103% a ne 130%, to se akorát odrovnáš a nic z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
4.10.21 15:06
@Božislava píše:
Ještě, že nedělám v Apple. To byste čekaly diskuzi o jablíčkách a ono prd. Když jsem byla malá tak mně iritovalo takové ty firmy: Škoda Plzeň, Škoda Mladá Boleslav. Proč ne Užitek Plzeň nebo Užitek Mladá Boleslav?

Tak kdyby se jablko reklo u nas taky apple, tak by ta asociace nebyla s podivem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
4.10.21 16:02

@Božislava no ok. Dotaz byl kolik práce považuji za přijatelné. Jak to mají v Amazonu pro mě je nepodstatné. Nikdy bych tam nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat