Amazonské paradoxy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A to je dotaz co si o tom myslíme my ostatní, co tam (ne) pracujeme, nebo jen konstatování
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach jo. Já čekala zprostředkované dobrodrůžo - Amazonka, indiáni, ayahuasca… Jsem velmi zklamaná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem byla myšlenkami v Jižní Americe a skončila u Teplic ![]()
No a co je komu po tom. Má mě snad motivovat jít tam makat, abych mohla chlastat pivo v kantýně, hrát karty a čumět na TV v pracovní době? Proč vynášíš vůbec nepodstatné, nic neříkající informace z firmy na web pro matky, to mě zajímá… Máma tě málo kojila? Souvisí to s tvou potřebou konzumace piva? Máš raději flákání než konstruktivní práci? Svěř se nám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Amazonské paradoxy spočívají v tom, že neústále přibírají nováčky a to přestože, mnoho zaměstnanců místo práce, které je málo, jsou buď na nařízené dovolené, nebo se dívají na televizi. Na druhou stranu, mně tahle situace trošku připomíná předlistopadové časy v národních podnicích, takže v Amazonu panuje velmi uvolněná atmosféra. Moje dlouhá paměť se rozvzpomínává i na pití piva v práci přímo v kantýně a hrání karet v pracovní době, je jen otázkou času, kdy i tohle se v Amazonu stane skutečností. P. S: Němci začali brutálně šetřit, ale nikoho to příliš nevzrušuje, protože se očekává, že Němci opět začnou rozhazovat. V Kojetíně v brzké době vyroste další pobočka Amazonu pro 2 000 pracovníků. Amazon aspiruje na druhého největšího soukromého zaměstnavatele v ČR, takže se bude očekávat další vybudování pobočky - tentokrát snad někde u Teplic. Vzhledem k tomu, že se jedná o vynášení interních záležitostí, žádám o anonym.
A co my tady s tím?
Příspěvek upraven 02.10.21 v 22:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martha03 píše:
Už jsem byla myšlenkami v Jižní Americe a skončila u Teplic
No a co je komu po tom. Má mě snad motivovat jít tam makat, abych mohla chlastat pivo v kantýně, hrát karty a čumět na TV v pracovní době? Proč vynášíš vůbec nepodstatné, nic neříkající informace z firmy na web pro matky, to mě zajímá… Máma tě málo kojila? Souvisí to s tvou potřebou konzumace piva? Máš raději flákání než konstruktivní práci? Svěř se nám…
Ale…Loni tuhle dobou byla práce až nad hlavu. Teď je tu až podezřelej klid. Trošku mně to znervozňuje, na druhou stranu. Pokuď zaměstnavatel platí mzdu a nepropouští lidi, tak mě to může být putna. Třeba se to ještě rozjede tak, že mně to až bude mrzet, jak jsem se dnes rouhala, že jo…Neříkám, že jsem workholik nebo flákač, něco mezi tím. Aby práce nebylo ani málo, ani moc, ale akorát. A co vy? Máte radši v práci frmol, klídek, nebo aby to bylo tak něco mezi tím, teda aby bylo práce tak akorát…Námět na diskuzi…Prosím anonym, nebo smazat. Děkuji! ![]()
- Citovat
- Upravit
@Alriga píše:
Není to Božislava?
Nebo utajený náborář Amazonu…
Naláká spousty matek z emimina tím, že nebudou nic dělat a jen brát plat… A najednou cvak, zamkne se za nima brána a makejte bando líná…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ale…Loni tuhle dobou byla práce až nad hlavu. Teď je tu až podezřelej klid. Trošku mně to znervozňuje, na druhou stranu. Pokuď zaměstnavatel platí mzdu a nepropouští lidi, tak mě to může být putna. Třeba se to ještě rozjede tak, že mně to až bude mrzet, jak jsem se dnes rouhala, že jo…Neříkám, že jsem workholik nebo flákač, něco mezi tím. Aby práce nebylo ani málo, ani moc, ale akorát. A co vy? Máte radši v práci frmol, klídek, nebo aby to bylo tak něco mezi tím, teda aby bylo práce tak akorát…Námět na diskuzi…Prosím anonym, nebo smazat. Děkuji!
Do práce jsem chodila (aktuálně RD), primárně proto, abych vydělala prachy… takže za mě, čím víc bylo práce, tím víc bylo peněz. Nikdy mě v práci nepohánělo nic jiného, ale taky jsem si nikdy nenechala kálet na hlavu tak, abych dělala nějakou práci „zadarmo“. Pro mě tedy čím víc práce, tím lépe. Hlavně to pak rychle uteče. Když vidím třeba u nás v OC děvčata, co sedí za PC v cestovce a kopou se tam do zadku, tak to je práce, kterou bych nikdy nechtěla. To bych si to při ty nudě za chvíli hodila na kabelu od počítače, i kdyby to bylo sebelépe zaplacené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oli.Lyon píše:
Ja cekala amazonske pralesy a ono prd
Ještě, že nedělám v Apple. To byste čekaly diskuzi o jablíčkách a ono prd. Když jsem byla malá tak mně iritovalo takové ty firmy: Škoda Plzeň, Škoda Mladá Boleslav. Proč ne Užitek Plzeň nebo Užitek Mladá Boleslav?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Amazonské paradoxy spočívají v tom, že neústále přibírají nováčky a to přestože, mnoho zaměstnanců místo práce, které je málo, jsou buď na nařízené dovolené, nebo se dívají na televizi. Na druhou stranu, mně tahle situace trošku připomíná předlistopadové časy v národních podnicích, takže v Amazonu panuje velmi uvolněná atmosféra. Moje dlouhá paměť se rozvzpomínává i na pití piva v práci přímo v kantýně a hrání karet v pracovní době, je jen otázkou času, kdy i tohle se v Amazonu stane skutečností. P. S: Němci začali brutálně šetřit, ale nikoho to příliš nevzrušuje, protože se očekává, že Němci opět začnou rozhazovat. V Kojetíně v brzké době vyroste další pobočka Amazonu pro 2 000 pracovníků. Amazon aspiruje na druhého největšího soukromého zaměstnavatele v ČR, takže se bude očekávat další vybudování pobočky - tentokrát snad někde u Teplic. Vzhledem k tomu, že se jedná o vynášení interních záležitostí, žádám o anonym.