Ambulantní operace tříselní kýly

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
3.3.10 09:43

ambulantní operace tříselní kýly

Ahojky, včera mi na chirurgii oznámily, že náš 4letá klučina má tříselnou kýlu a že je potřeba to zoperovat. Předtstava, že bude muset být hospitalizovaný mě vyděsilo, Ondra je celkem velká hysterka a nenechá na sebe ani pohlédnout natož sáhout. Dočetla sem se, že tyto zákroky dělají i ambulantně. Ale na netu jsem nebyla schopna najít nejbližší nemocnici kde by nám to udělali. Jsem ze Vsetína. Nevíte někdo kam se obrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
3.3.10 10:44

Nevim jak v CR, ale moje polovicka byl na operaci s triselnou kylou, zadna laparoskopie, normalne ho fikli, a na operaci sel ve 3 odpoledne a v 7 sem si ho vezla domu. Ale teda pak to byl horor, radsi bych jim ho tam nechala. Ale kazdopadne to asi jde, jenom rikam - nevim jak ve stredni Evrope :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
3.3.10 19:50

Ahoj,
s Madlenkou jsem byla na operaci v lednu, jeden den jsme nastoupili, druhy den byla operace, treti nas pustili. Ja za sebe jsem rada, ze jsme byli v nemocnici, MAdlenka po narkoze strasne ztezka dychala a byla hooodne ziva, uz na sale si sedala. Cely den a noc mela teplotu a v noci ji zacala rana krvacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí