AMH okolo 2,2 ve 30

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
689
9.3.17 17:22

AMH okolo 2,2 ve 30

Zdravím Vás milé ženy! Zjistila jsem, že mám amh okolo 2,2 ve 30 letech, sice to asi není nic moc katastrofálního, ale čím víc nad tím přemýšlím, tak taky to není nic super, co by ukazovalo na mojí vysokou plodnost. Měly jste některá z vás také takové hodnoty? Jak jste třeba reagovaly na hormonální stimulaci během ivf? Moc děkuji za sdílení zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
9.3.17 18:16

Měla jsem ve 34letech AMH 0,9. IVF dopadlo na první pokus. 8vajíček. Měla jsem dvojnásobnou dávku hormonů než běžně předepisují. O tři roky později jsem spontánně otěhotněla. Tvoje hodnoty nejsou katastrofa, ale pokud máš partnera a o dětech uvažujete, běžte do toho co nejdříve. Už jen proto, že mateřství v pozdějším věku je čím dál náročnější :D.

• Citovat
  • Upravit
68928
9.3.17 18:28

Je to naprosto normalni hodnota. Pokud by to neslo, hledala bych pricinu nekde uplne jinde nez v nizkem AMH. Ja mela ve 33 hodnotu 0,7 a i tehdy na me doktori koukali stylem - no zadna hitparada to sice neni, ale s temahle hodnotama nam tady zenske naprosto normalne tehotni. Ovsem samozrejme pokud o diteti uvazujete, sla bych do nej co nejdrive, a to vubec ne kvuli nizkemu AMH, ale holt ve triceti se pripadne problemy resi podstatne snaz a s vetsim klidem nez o pet, sedm let pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.3.17 19:12

@ugluk @Janli Děkuji za vaše sdílení. My se snažíme už něco málo přes rok a teď jsme začali s různými vyšetřeními a procedurami (IUI). Jsem ráda, že vám to dopadlo dobře a dětí jste se dočkaly i přes ne ukazkové hodnoty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
10.3.17 19:22

Ahoj, tvůj výsledek se mi zdá zcela v pohodě. Já jsem ve 30ti měla 1,1 hodnotu. Takže hlavu vzhůru a hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
10.3.17 22:48

@Naomina Děkuji. A jak bylo amh problém nebo něco jiného? Řešili jste to přes ivf? Díky za sdílení zkušeností :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
11.3.17 16:19

@kristyna5 Prozatím nejsme v CARU, prý to lze u nás přirozeně, bohužel se zatím nedaří, ale s AMH to nemá nic společného, pravidelně ovuluji každý měsíc. Takže ať se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
11.3.17 16:54

@Naomina Moc držím palce! My už do caru chodíme od ledna, zatím jen inseminace a asi ještě nějakou dobu v nich budeme pokračovat. Držím palce :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí