Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty už jsi tu psala nedávno, že? Ono to umí kolísat cyklus od cyklu, byť ne obvykle tolik. Ale jo, měla jsem AMH 0,16 a za čas 0,83 a za další dva roky otěhotněla přirozeně. Já bych ta vlastní vajíčka zkusila, obětuješ maximálně jeden-dva hrazené cykly a uvidíš, jak reaguješ na stimulaci. Hned bych to nevzdávala.
První odběr si nepamatuji, ale druhý byl 4DC a ten první asi 2DC, ale opravdu ten první přesně také nevím
Já měla AMH 0,48 a obě děti mám přirozeně. Neříkám, že to tak musí být u všech, ale šance je vždy. Snažte se a pomozte si i v CAR. Hodně štěstí.
Hladiny FSH a AMH mohou kolísat v závislosti na cyklu, stresu nebo i metodě měření v různých laboratořích. AMH by se obvykle neměl tak výrazně měnit, takže bych možná zkusila ještě jedno kontrolní měření. Pokud si nejsi jistá, konzultace s odborníkem na reprodukční medicínu by mohla pomoci rozhodnout, jak dál.
@Anonymní píše: Více
Ahoj, to je velice zajímavé tak rozdílné hodnoty. Určitě bych si to AMH změřila znovu, protože 0,5 je nízké a přes 1 je to v normě, takže je to důležité vědět jak to je
Ahoj holky,
Prosím můžete mi vysvětlit jak je možné že v jednou centru ivf mi změřili FSH 18.6 a AMH 0, 50 a v dalším centru o tři měsíce později AMH 1.19, FSH 5.
Teď nevím čemu mám věřit je mi 36,5.
Děkuji jinak vše v normě.
Nevím zda to zkoušet že svými nebo jít do darovaných.